MÁGIA

Tyr-amulett a sikeres álláskereséshez

Szerző:
Szabó Anna
Ez a varázslat segítségedre lesz, ha bármilyen jól fizető állást szeretnél találni. A tyr egy nyilat szimbolizál, ami kihangsúlyozza, hogy milyen fontos világos célt kitűzni magunk elé, amikor munkát keresünk. Jelzi továbbá, hogy a bűbájt nem kapzsiságból, hanem szükségből használjuk.

A szent rúnák nyelvében a tyr jelentése „siker és győzelem egy küldetésben”. Ez a Tiw néven ismert északi istenség rúnája is, aki nagy harcos volt, és akit jó magunk mellett tudni a nehéz időkben. A 24 rúnából álló ABC-ben a tyr azon 8 rúna közül az első, amelyek felett állítólag Tiw uralkodik. Így magában hordozza az energia, az elszántság és a találékonyság áldását, amelyekre szükségünk lesz, hogy mindenképpen sikeresen találhassunk állást.


Mikor végezzük a varázslatot?


A szerda, a kommunikáció és a Merkúr bolygó napja a legjobb. De a kedd is megfelelő választás, hiszen angol nevét Tiw isten után kapta.


Kellékek

- 1 sárga gyertya (szerda), vagy piros gyertya (kedd),
- apró, sima felületű kavics,
- kis tubus olajfesték,
- vékony ecset.


A varázslat menete


Gyújtsuk meg a gyertyát és mondjuk ki az alábbiakat:


„Biztos győzelem szelleme,
Tekints reám jó szívvel!”


Fogjuk a kavicsot erősen a két tenyerünk közé, és vizualizáljuk magunkat, amint boldogan munkába indulunk, és pénz lapul a tárcánkban vagy a zsebünkben. Amint készen állunk, vegyünk mély levegőt, és leheljünk a kőre, elképzelve, hogy mindaz, amit az imént gondoltunk, kívántunk, a kőbe vándorol. Ha ezzel meg vagyunk, mondjuk ki az alábbi varázsszavakat:


„Lélegzetemmel feltöltelek”



Most fessük a kavics felületére a tyr rúnát, azaz egy felfelé mutató nyilat. Hagyjuk megszáradni a gyertya mellett. Másnap tegyük a kabátunk vagy a nadrágunk zsebébe, és vigyük magunkkal, akárhová is megyünk. Amint elértük célunkat, dobjuk be a kavicsot a legközelebbi természetes vízbe (folyó, patak, tó).

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL