LELKIPATIKA

7 gyakori félelem, melyeknek nem szabad hatással lenniük rád - Csak az elmédben léteznek!

Szerző:
Szabó Anna
Gyermekként semmit sem tudtál a világról. A gyermek kis világában ugyanis nincsenek normák és követendő szabályok, egy gyermek nem ítélkezik mások felett. Olyankor még senkit nem utasítottál el, kíváncsi voltál a világra, és játékosan felfedezted azt. Ezenkívül nem féltél elhagyni a komfortzónádat, hogy tanulj és tapasztalj.  De miért félnek a felnőttek? Mi is ez a félelem valójában?

Minden ember szabadnak született. Ám a környezet, a család, az iskola, a vallás és a politika mind-mind formálja a gondolkodásmódunkat és a viselkedésünket. A félelem egy bevett gyakorlat. A gyermekek általában nem riadnak meg a kudarctól, a próbálkozástól és a visszautasítástól. Így tanulnak meg járni. Elesnek, majd ismét lábra állnak. Nem büntetik magukat, mert hibáznak. De lássuk, mitől is félünk valójában felnőttként:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL