Napi horoszkóp - 2017-10-23

Kos

Kedves Kos! Nagy a valószínűsége, hogy egyenesbe jöttél, hivatásodban siker, elismerés az osztályrészed. Ha új állást pályázol meg, vagy egy bizonytalan kimenetelű vállalkozásba kezdesz, ezek akár kedvező, akár kedvezőtlen irányba is mehetnek. A siker még várhat magára, de ettől függetlenül, elégedett lehetsz a helyzeteddel.

Bika

Kedves Bika! Ez a nap számodra nyugodt és kellemes. Bár egyáltalán nem bánod, hogy nem kell szakadatlanul idegeskednek. Kedvedre dolgozhatsz, nem hajtanak, nem űznek. Az igazat megvallva, ilyen napokra vágysz. Szép csendesen munkálkodhatsz, behozhatod lemaradásaidat, és még a családra is marad időd.

Ikrek

Kedves Ikrek! Nincs is utálatosabb annál, amikor az embert levegőnek nézik. Márpedig veled most ez történik. Sürögsz-forogsz, tele vagy ötlettel, mindent te kezdeményezel, de egyszerűen tudomást sem vesznek rólad. Valószínűleg nem érdemes erőlködnöd, mert ma azt sem vennék észre ha fűszoknyában állítanál be a munkahelyedre.

Rák

Kedves Rák! Ma nincs kedved senkivel sem vitatkozni. Nem is érdemes, még akkor sem, ha úgy érzed, igazad van. Jobban teszed, ha a mai apró bosszúságok felett egyszerűen átsiklasz. Kedélyállapotod ugyanis hullámzó, és senki nem tud a kedvedre tenni. Mivel zárkózott vagy, és mogorva ezért el is kerülnek.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ne töprengj megoldhatatlannak látszó problémákon, mert ezzel csak idődet, erődet fecsérled, inkább olyan feladatokra összpontosítsd figyelmedet, amelyeket játszi könnyedséggel oldhatsz meg. Az így születő apró sikerélmények később hozzásegítenek ahhoz, hogy a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat is könnyen vedd.

Szűz

Kedves Szűz! A sors nagyon kegyes lesz ma hozzád. Meglehetősen zűrös hét áll előtted, de nem tör rád ajtóstul. Ezen a napon még hagy lazítani. Készülj fel testileg-lelkileg egy komoly megpróbáltatásra, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések! Ezt a napot pedig fordítsd olyasmire, amire a hét többi napján nem lesz időd!

Mérleg

Kedves Mérleg! Ez egy kétesélyes nap, minden megtörténhet. Alakulhat nagyon jól, de nagyon rosszul is. Készülj fel mindkét eshetőségre! Viszont éppen a bizonytalan végkifejlet miatt ne kockáztass! Ez nem az a nap amikor megduplázhatod szerencsédet vagy vagyonodat. A szerelemben is válaszút elé kerülhetsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! A mai konstellációból sok minden olvasható ki, a baj csak az, hogy túl sok kétértelmű dolog is meg van írva, így nem igazodsz el az ellentmondásos jövendölések között. Nem kell nagy jós tehetség annak meglátásához, hogy fizikai és szellemi kimerülésed közeledik. Ha ilyen tempóban élsz, ez nem is csoda.

Nyilas

Kedves Nyilas! Eddig mindent jól intéztél, és ha most sem hagyod magad eltántorítani eredet céljaidtól, hamarosan le is arathatod munkád gyümölcseid. Ne köss kompromisszumot, és ne add fel az elveidet. Biztos lehetsz benne, hogy jó úton jársz, feltéve ha nem próbálsz a könnyebbik megoldás felé hajlani.

Bak

Kedves Bak! Ülj fel a hullámok tetejére! Ha elcsitulnak, te is partot érsz. Minthogy hátszél nem segít, egyedül kell megvívnod harcodat. Arra gondolj, hogy ezáltal édesebb lesz a győzelem. Szerelmedtől ne várj többet, mint amennyire képes. Néha egy csendestárs mindennél többet ér. Elégedj meg a hűségével!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Elviselhetetlen hétköznapok következnek megint, és a mai nap belőlük az első. De hány is van még? Bár úgy érzed, nem ebben a világban lépkedsz, a mérhetetlen emberi butaság mindig is lehervasztott. Kedvesed is igencsak elfáraszt, de az ilyen fáradtságból ki tudja, hányszor kérnél repetát!

Halak

Kedves Halak! Vágd a kukába a nyugtatót, nem lesz rá szükséged. Az éhgyomorra felhajtott kávé helyett fogyassz egy nagy pohár gyümölcslevet. Hidd el, egy kiegyensúlyozott Halaknak nincs szüksége sem nyugtató-, sem ajzószerekre. Csak megzavarnák az érzékeny gépezet működését. Legalább tegyél egy próbát!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL