Napi horoszkóp - 2017-10-22

Kos

Kedves Kos! Ha már semmiképpen sem tudtok közös programot szervezni partnereddel, akkor legalább ne zavarjátok egymást. Nem okvetlenül baj az, ha mindenki azt csinálja, amit szeret, és az sem tragédia, ha nem ugyanazt szeretitek. Sokak szerint a túl sok együtt töltött idő nem használ egy kapcsolatnak sem, és a távollét után nagyobb az öröm.

Bika

Kedves Bika! Ma nem lehet bírni veled, azonnal indulnál, mindenkit nógatsz, sürgetsz. Amikor végre elindultok akkor meg máshová mennél. Valamiféle benső nyugtalanság munkál benned. Nézzünk, lássunk, tapintsunk, amíg még lehet, ki tudja, mi lesz azután. Sokszor úgy szalasztunk el dolgokat, hogy észre sem vesszük.

Ikrek

Kedves Ikrek! Remek formába lendültél, aktivitásodat, ragyogó közérzetedet a csillagok állása is erősíti. A családban betöltött központi szereped is növeli önbizalmadat, felébreszti szunnyadó ambícióidat. Akár arra is kész vagy, hogy olyan vállalkozásba kezdj, ami talán túl kockázatos, de siker esetén nagyszerű kilátásokkal kecsegtet.

Rák

Kedves Rák! A vasárnapi semmittevés most nagyon jól illik lelkiállapotodhoz. Mégse add át magad teljesen ennek az érzésnek, hiszen ez lustaságra serkent. Erre pedig könnyen ráfizethetsz. Végül feladataid a fejed fölé nőnek, és majd kétségbe esve keresed a kiutat. Nem ártana egy kisebbfajta erőpróba, ne mindig a könnyebb utat válaszd!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ideje volna alaposan kiszellőztetni a fejed, sőt, egy kis testmozgás sem ártana. Néha céltalan bolyongás közben születnek a legjobb gondolatok. Serkentően hat az Oroszlán jegy szülötteire a friss levegőn eltöltött néhány óra. Vidámabban, higgadtabban tekintesz majd a következő hét sűrű tennivalóira.

Szűz

Kedves Szűz! Ne kezdj bele semmi újba, inkább fejezd be mindazt, amit már eddig elkezdtél! Lesz bőven munkád, hiszen az utóbbi időben rengeteg dologhoz hozzáfogtál, és szokásodtól eltérően félbe is hagytad, ez a munka azonban nem csak pihentető, hanem kellemes kikapcsolódás is lehet neked. Jó szórakozást!

Mérleg

Kedves Mérleg! Ez a nap is a házas Mérlegeknek kedvez elsősorban, de a magányosokra is kellemes meglepetések várnak. A délutáni partin megtalálhatják a számukra ideális társat. Az sem kizárt, hogy tartósabb kapcsolat alakul belőle, mint remélted. És ha ezt a szép napot megtoldod valamilyen csodálatos élménnyel, utánozhatatlan vasárnapod lesz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Kipihent vagy, alkotóerőd teljében vagy. Bár munkád erősen igénybe vesz, míg bírod a strapát. Amúgy is megoldhatatlannak látszó feladatod mellé még újabbat kapsz, és ezzel el leszel egy darabig. Kifejezetten neked való kihívás, most megmutathatod, hogy mit tudsz. A lehetetlen szót te amúgy sem ismered.

Nyilas

Kedves Nyilas! Amilyen rosszul telt a szombat, olyan jól alakul a vasárnap. Az előző napi veszekedést természetesen lelki ismeret-furdalás követi: téged ma kenyérre lehetne kenni, kedves vagy, szolgálatkész, és mindenkit leveszel a lábáról. A másik nemnél nem várt sikereket arathatsz. A szerelmi babérok kreativitásodra is jól hatnak.

Bak

Kedves Bak! Minden okod megvan rá, hogy úgy érezd: lezártál egy korszakot. Új szelek fújnak magán-és közösségi életedben egyaránt. Nem büszkélkedhetsz a múltaddal, mert egészen új területet kívánsz meghódítani. Új érdemeket kell szerezned! A váltás kapcsolataidnak átminősülését is jelentheti. Figyelj oda egészségedre!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Laza, elengedett, és könnyed vagy ezen a napon. Ez a te igazi formád, vagy ha nem is, de nem idegen tőled. Örülj annak, hogy ilyen nemes anyagból gyúrtak, és hogy lelked ilyen rebbenő, érzékeny, aminek persze más alkalmakkor a kárát láthatod. De valamit valamiért! Képzeld el magad, mint Bikát vagy Kost! Nem jó választás!

Halak

Kedves Halak! Saját magad is meglepődsz, látván, mennyi tennivalód halmozódott fel. Még arra sincs időd, hogy kétségbe ess, máris hatalmas lendülettel veted bele magad a munkába. Eszedbe sem jut, hogy talán erődet meghaladó feladatra vállalkoztál. Minduntalan az időt nézed, és sajnálkozol, hogy a nap csak huszonnégy órából áll.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL