Napi horoszkóp - 2017-10-18

Kos

Kedves Kos! Nagy öröm ér: helyreáll az egészséged, vagy kiderül, hogy alaptalan volt a félelmed. Felszabadult, és vidám vagy. A jó közérzet ahhoz is hozzásegít, hogy játszva oldd meg üzleti, vagy peres ügyeidnek csomóit. Valami megmagyarázhatatlan belső nyugtalanság még is arra késztet, hogy elégedetlen légy életeddel, vagy önmagaddal.

Bika

Kedves Bika! Munkádat nagyon szereted, de nagyon nehezen viseled az állandó idegfeszültséget. Nem lehet kiengedni, lazítani, minden egyes pillanatban észnél kell lenni, minden egyes percet ki kell használni. Egészséged károsodása nélkül csak akkor fogod bírni ezt a tempót, ha életformát változtatsz. Mozogj rendszeresen! Meglátod, segíteni fog.

Ikrek

Kedves Ikrek! Miért van az, hogy mindig akkor támadnak kétségeid a jövőt illetően, amikor alapjában véve remekül mennek a dolgaid, amikor „szalad a szekér”? Lehet, hogy így készülsz fel egy bekövetkező, rosszabb időszakra? Ha ez így van, akkor rendkívül bölcsen cselekszel, és ezért sikeresen vészeled át a válságos napokat.

Rák

Kedves Rák! Úgy érzed, hogy munkádban minden rendben halad, és elégedett is vagy saját hatékonyságoddal. Amikor döntéshelyzet elé kerülsz, mégis elbizonytalanodsz. Ha ma a tétlenséget választod, nem veszítesz semmit, sem anyagilag, sem erkölcsileg. Annyira indiszponált vagy, hogy csak elrontanád azt, amihez hozzányúlsz.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Jó előjelek mutatnak arra, hogy munkádban nem volt hiábavaló a sok erőfeszítés. Most a legapróbb sikerélmény is szárnyakat ad az elgyötört Oroszlánnak. Használd ki derűsebb hangulatodat, és oldd fel az otthoni feszültségeket. Egy apró ajándék, netán vacsora meghívás elegendő ahhoz, hogy szépnek lásd a világot kedvesed oldalán.

Szűz

Kedves Szűz! Kedvesed igazán hálás lesz neked, amiért figyelmes vagy vele, és igyekszik ezt viszonozni is. Intézd tehát úgy az ügyeidet, hogy minden percet vele tölthess. Légy feltűnően csinos, és kedves, a játék mindkettőtöknek tetszeni fog. Csak rajtatok múlik, hogy a későbbiekben mi lesz, milyen lesz a folytatás.

Mérleg

Kedves Mérleg! Már-már felengedni látszol, amikor újabb rossz híreket kapsz. Elveszítheted partneredet, pénzedet, vagy akár az állásodat. Olyannyira megvisel a dolog, hogy magadba zárkózol, és elfordulsz a világtól. Nem vagy képes rá, és nem is akarsz részt venni a családi életben. Ha ez az állapot csupán egy-két napig tart, nincs nagy baj.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ma újra meg kell küzdened az igazságért, és valóságos szélmalomharcot kell vívnod munkahelyeden. Az értelmetlen hadakozás elkedvetlenít, kifáraszt, és szellemileg is elnyomorít. Nem te vagy az egyetlen ember, akinek fontos az ügy, igazán más is léphetne már helyetted. Add kollégáid tudtára ezt a tényt!

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma végre elhatározod, hogy megpróbálsz az eddiginél egészségesebb életmódot folytatni. Partneredtől elvárod, hogy őszinte legyen hozzád, ám ha ezt teszi, akkor te megsértődsz. Lásd be, társad helyzete így elég nehézkes, pedig igazán igyekszik a kedvedben járni. Próbálj könnyíteni a helyzetén, bizonyára meghálálja.

Bak

Kedves Bak! Családon belül valami jutalomra, ajándékra számíthatsz. Feltétlen örömérzéssel jár, hisz megérdemled, és jó szívvel adják. A társasági élet is felpezsdül körülötted, szinte vonzod magad köré az embereket. Valami olyat tudsz, amit mások csodálattal figyelnek, gazdag téma- és eseményválasztékot kínálsz.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nincs miért panaszkodnod: kedvesed odaadóan szeret, barátaiddal jó a kapcsolatod, munkatársaid megbecsülnek. Tehát minden rendben van. Azaz mégsem, mert ami egyszer szöget üt a fejedben, azt nem tudod elhessegetni. Nincs megnyugvás, amíg nem oldottad meg kielégítően. Az aggodalmaskodást azonban már túlzásba viszed.

Halak

Kedves Halak! Ne okold a körülményeket, azokon sajnos nem tudsz változtatni. Próbálj középszerű maradni, ez a legjobb álláspont. Van ugyanis valami vonzó az arany középútban: mérséklet, józanság, a végletek hiánya, a szenvedélyek visszafogottsága. Ha ki akarsz törni a jelen állapotból, akkor tedd, de vigyázz, nehogy megüsd a bokád!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL