Napi horoszkóp - 2017-10-17

Kos

Kedves Kos! Nagy nap lehetne, ha nem rontanád el önfejűségeddel, szétszórtságoddal. A legnagyobb baj, hogy nem arra figyelsz, amire kellene. Szenvedsz attól, hogy nem dicsérnek meg, lökdösnek a buszon, vagy dugóba kerülsz a városban. Szakmai lehetőségeidet persze nem veszed észre. Pedig itt az ideje a kiugrásnak, soha vissza nem térő alkalom.

Bika

Kedves Bika! Hiába indulsz el időben, mégis elkésel egy fontos megbeszélésről. Szabadkozol, dadogsz, idegesen, feszülten tárgyalsz. Ezáltal leverten távozol, nem így képzelted a dolgot. Mérges vagy saját magadra, és semmivel nem vagy elégedett. A csillagokat is lehozhatnák az égről, akkor sem tudnának kedvedre tenni. Ez egy ilyen nap.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egy telefonhívás emlékeztethet régen vállalt, és már-már elfeledett kötelezettségedre, és ez most nagyon rosszkor jött. Legszívesebben valaki másra testálnád az egészet. Szigorú időbeosztással, rendszerességgel pótolhatod a mulasztást, és meglátod, sokkal nyugodtabbak lesznek az éjszakáid, ha nincs annyi restanciád.

Rák

Kedves Rák! Kissé lagymatagon indult a hét, a hátralévő része azonban hullámzó lesz. Az időváltozás is befolyásolhatja hangulatodat, de próbálj meg úrrá lenni a külső tényezőkön. Feledkezz meg egy időre célkitűzéseidről, menj egy kicsit sétálni, vagy moziba. Vegyél egy-két új ruhadarabot, vagy keress fel egy szépségszalont.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nehezen viseled, ha szemedbe mondják az igazságot, sőt, egy szót sem hiszel el belőle. Önismeret híján, pedig egyre idegenebbül érzed magad még megszokott környezetedben is. Biztos akad egy közeli jó barát, akinek megbízol a véleményében, és aki tanácsot tud adni szorult helyzetedben. Lehet, hogy nem is alaptalanok a bírálatok?

Szűz

Kedves Szűz! Nyugodt nap vár rád, tervezd ennek tudatában programjaidat is. Iktass be egy olyan elfoglaltságot is, melytől estére testileg-lelkileg frissnek érzed magad. A legjobb, ha elmész uszodába, úszol, szaunázol egy nagyot. Így az esti színházlátogatás is kellemesebb élményt nyújt, sőt partneredet is megörvendeztetheted egy kellemes vacsorával.

Mérleg

Kedves Mérleg! Talán csak kiegyensúlyozatlanságod okozta, de alulmaradsz valami nézeteltérésben. Kissé túl sok egyszerre ennyi kellemetlenség. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy elmozdulhass végre a holtpontról! Nem elég, ha kedvesednek kiöntöd a szívedet, ezzel még nem jutsz előbbre. Sokkal komolyabb előrelépésekre van szükség.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem érzed jól magad a bőrödben. Szorongásod, melyet már magad mögött hagytál, visszatért, és nyomasztóbb, mint valaha. A munka változatlanul örömet okoz, de mindig ott a bizonytalanság, hogy hibázol, hogy mások kajánul örülnek kudarcaidnak. Még a sikereket is rosszul viseled, és ez már igazán aggasztó.

Nyilas

Kedves Nyilas! A hirtelen elhatározások embere vagy, ami a mai napon még szerencsét is hozhat. Gyorsan kell majd döntened, nem lesz időd fontolgatni, de ez nem is esik nehezedre, hiszen nem vagy halogató típus. Látszólag jelentéktelen ügyben kérik a véleményedet, ám utólag kiderül, hogy valójában nagy horderejű dologról van szó.

Bak

Kedves Bak! Nagyon sóvárogsz valaki után. Ne szégyelld hát kimutatni érzelmeidet, hívd fel telefonon, vagy írj neki üzenetet. Ha visszavonulsz, az illető soha nem tudja meg, hogyan is állsz hozzá. Nem kis haszon reményében rendkívüli megbiztatást vállalsz el. Kitartásod, megbízhatóságod alapján jelöltek ki erre a feladatra.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Úgy ébredsz, mint valaha, gyermekkorodban: kipihenten, kisimult vonásokkal, vidáman. Ma ne kínozd magad megválaszolatlan kérdésekkel, hanem mindent úgy fogadj el, ahogy van. Ha így teszel, akkor vidámságod, kiegyensúlyozottságod a nap végére is megmarad. Az estét igyekezz kedvesed társaságában tölteni.

Halak

Kedves Halak! Megkaptad, amire számítottál. Vagy éppen erre nem számítottál? Tény, hogy leeresztettél, mint egy kiszúrt halhólyag, holmi jelentéktelen szurkálódás miatt. Pedig az egész nem volt több ártatlan csipkelődésnél. Talán nem is neked szánták, és mi lett belőle: nekibúsulás, sötét gondolatok, önmarcangolás.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL