2018. március 21. - Benedek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 21. - Benedek
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ősi indián gyógyító rituálé, ami minden betegségen segíthet

Ha a hitet összekevered egy kis mágiával, varázslatos fegyver lesz a kezedben a betegségek ellen. Pontosan ez tették az ősi indiánok és ettől olyan erősek a varázslataik, köztük ez a gyógyító rituálé is. Végezd el ezt a rituálét, amikor beteg vagy és nyerd vissza testi és lelki erődet egyaránt!

 

Az indián gyógyítás alapgondolata az, hogy amikor egy problémával találkozunk az utunkon, hajlamosak vagyunk rossz irányba változtatni a viselkedésünkön és a másokhoz, a természethez való hozzáállásunkon. Ezért az indiánok abban hisznek, hogy el kell engedni a régi ént – ezekkel a rossz gondolatokkal együtt – ahhoz, hogy az ember meggyógyuljon. El kell ereszteni ezeket a bizonyos múltbéli szokásokat és tetteket. Ehhez szükséges ez a szertartás is.

Természetesen mondani sem kell, hogy a gyógyító varázslatok nem helyettesíthetik az orvosi kezelést és jó tanácsokat. Ellenben a mágia elősegíti azok eredményességét. Próbáld ki nyugodtan ezt a teljesen ártalmatlan varázslatot, ami kisebb-nagyobb problémákon is egyaránt segíthet!

 

Kellékek

Fürdősó

Tömjén vagy zsálya füstölő

Tej és Méz

Fehér gyertyák

A varázslat menete

Végy tisztító fürdőt.  Tégy a vízbe ásványi sót, ezzel megtisztíthatod az aurádat is. Majd menj a helységbe, ahol a rituálét szeretnéd végezni. Ott gyújts néhány fehérszínű gyertyát. Ezután a legjobb, ha zsályafüstölőt gyújtasz és azok közül is az a leghatásosabb, amelyik kötegelve van. Ez egy ősi indián módszer, amivel megtisztítják a testet, a lelket, de akár a teret is.

Ezután tégy az oltárodra egy kis mézet és tejet, majd helyezkedj el kényelmesen és szólítsd meg a totemállatodat e szavakkal:

„A Szeretet, a Tej és a Méz által megidézlek téged, én állatszellem barátom, totemem és szövetségesem, jöjj elő és jelenj meg ezen a helyen, szeretnék találkozni veled és üdvözölni a szent arcodat!”

Adj neki időt, hogy megmutatkozzon lelki szemeid előtt.

Miután ez megtörtént, ez kell mondanád a Föld Anyához szóló gyógyító imádságot: (A szöveg kissé szokatlan lehet, de ne ijedj meg tőle, ez csak segít elszakadni a régi énedtől és berögzültségeidtől és velük együtt távoznak majd a betegségeid is)

„Anya, énekeljen nekem egy dalt, ami megkönnyíti a fájdalmamat,

Gyógyítsd meg a törött csontokat, hogy újra egy egész legyek.

Fogd be a babámat, amikor megszületik,

Énekeld el a halál dalomat, taníts meg, hogyan kell gyászolni,

Mutasd meg nekem a gyógyító gyógynövényeket,

A Nagy Szellemet, aki szolgálhatok.

Anya, gyógyítsd meg a szívemet, hogy láthassam,

A megújuló életemben az ajándékaidat."

 

Mond el legalább 9-szer és hagyd, hogy az ima dolgozzon rajtad! Utána már nem is lesz egyéb dolgod, int megköszönni a Föld Anyának és a totemállatodnak a segítségüket!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 dolog, amiből tudhatod, hogy érdemes harcolni a kapcsolatodért

10 dolog, amiből tudhatod, hogy érdemes harcolni a kapcsolatodért

Olyan korban élünk, hogy eldobjuk azt, ami elromlott, ahelyett, hogy megjavítanánk – és ugyanezt tesszük a kapcsolatainkkal is. 200-szor többen válnak el, mint egy évszázaddal ezelőtt, annak ellenére, hogy a házasságkötések száma kevesebb. Miről árulkodik ez? Arról, hogy nem tudjuk értékelni a meglévő kapcsolatainkat.

Tovább »
Megüzenték az angyalok - Ha ezzel a 9 jellel találkozol, akkor jó úton jársz!

Megüzenték az angyalok - Ha ezzel a 9 jellel találkozol, akkor jó úton jársz!

Nem csak akkor jelezgetnek meg lépnek be az életedbe az angyalok, ha rossz úton jársz. Akkor is igyekszenek jeleket küldeni és felhívni a figyelmedet, amikor nagyon is jó úton haladsz. Megüzenték neked ezt a 9 jelet, megerősítés céljából, ami ha igaz rád, akkor megnyugodhatsz, jó irányba tartasz és hamarosan eléred a céljaidat, miközben egyre csak fejlődsz, gyarapodsz és tapasztalsz!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Tarot mai üzenete: "A Nap egyszerűen nem más, mint az öröm üzenete."

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép