2017. december 14. - Szilárda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 14. - Szilárda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ősi indián gyógyító rituálé, ami minden betegségen segíthet

Ha a hitet összekevered egy kis mágiával, varázslatos fegyver lesz a kezedben a betegségek ellen. Pontosan ez tették az ősi indiánok és ettől olyan erősek a varázslataik, köztük ez a gyógyító rituálé is. Végezd el ezt a rituálét, amikor beteg vagy és nyerd vissza testi és lelki erődet egyaránt!

 

Az indián gyógyítás alapgondolata az, hogy amikor egy problémával találkozunk az utunkon, hajlamosak vagyunk rossz irányba változtatni a viselkedésünkön és a másokhoz, a természethez való hozzáállásunkon. Ezért az indiánok abban hisznek, hogy el kell engedni a régi ént – ezekkel a rossz gondolatokkal együtt – ahhoz, hogy az ember meggyógyuljon. El kell ereszteni ezeket a bizonyos múltbéli szokásokat és tetteket. Ehhez szükséges ez a szertartás is.

Természetesen mondani sem kell, hogy a gyógyító varázslatok nem helyettesíthetik az orvosi kezelést és jó tanácsokat. Ellenben a mágia elősegíti azok eredményességét. Próbáld ki nyugodtan ezt a teljesen ártalmatlan varázslatot, ami kisebb-nagyobb problémákon is egyaránt segíthet!

 

Kellékek

Fürdősó

Tömjén vagy zsálya füstölő

Tej és Méz

Fehér gyertyák

A varázslat menete

Végy tisztító fürdőt.  Tégy a vízbe ásványi sót, ezzel megtisztíthatod az aurádat is. Majd menj a helységbe, ahol a rituálét szeretnéd végezni. Ott gyújts néhány fehérszínű gyertyát. Ezután a legjobb, ha zsályafüstölőt gyújtasz és azok közül is az a leghatásosabb, amelyik kötegelve van. Ez egy ősi indián módszer, amivel megtisztítják a testet, a lelket, de akár a teret is.

Ezután tégy az oltárodra egy kis mézet és tejet, majd helyezkedj el kényelmesen és szólítsd meg a totemállatodat e szavakkal:

„A Szeretet, a Tej és a Méz által megidézlek téged, én állatszellem barátom, totemem és szövetségesem, jöjj elő és jelenj meg ezen a helyen, szeretnék találkozni veled és üdvözölni a szent arcodat!”

Adj neki időt, hogy megmutatkozzon lelki szemeid előtt.

Miután ez megtörtént, ez kell mondanád a Föld Anyához szóló gyógyító imádságot: (A szöveg kissé szokatlan lehet, de ne ijedj meg tőle, ez csak segít elszakadni a régi énedtől és berögzültségeidtől és velük együtt távoznak majd a betegségeid is)

„Anya, énekeljen nekem egy dalt, ami megkönnyíti a fájdalmamat,

Gyógyítsd meg a törött csontokat, hogy újra egy egész legyek.

Fogd be a babámat, amikor megszületik,

Énekeld el a halál dalomat, taníts meg, hogyan kell gyászolni,

Mutasd meg nekem a gyógyító gyógynövényeket,

A Nagy Szellemet, aki szolgálhatok.

Anya, gyógyítsd meg a szívemet, hogy láthassam,

A megújuló életemben az ajándékaidat."

 

Mond el legalább 9-szer és hagyd, hogy az ima dolgozzon rajtad! Utána már nem is lesz egyéb dolgod, int megköszönni a Föld Anyának és a totemállatodnak a segítségüket!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az időjárás változás számos módon befolyásolhatja az egészségedet - Ez bizony nem mindig pozitív

Az időjárás változás számos módon befolyásolhatja az egészségedet - Ez bizony nem mindig pozitív

Biztos tudod, hogy az időjárás változása nagymértékben befolyásolja a hangulatodat és a fizikai állapotodat. Az elmúlt években egyre több tanulmány készült az időjárás és az egészségi állapot kapcsolatáról. Vannak ugyanis olyan emberek, akiknél az időjárási tényezők valóban kiváltanak bizonyos tüneteket. Íme, azok az egészségügyi problémák, melyeket az időjárási változások befolyásolhatnak.

Tovább »
Csak a géniuszok tudják megválaszolni ezt a három kérdést helyesen

Csak a géniuszok tudják megválaszolni ezt a három kérdést helyesen

Néha már az rengeteget elárul egy személyről, hogy mit felel egy bizonyos kérdésre. A cikkben szereplő kérdéseket még a pszichológusok is felszokták tenni, hogy megtudják, valakinek zseniális az elméje vagy szüksége van-e mondjuk segítségre, ugyanis a kérdések által megismerik, miként gondolkodik. Vajon benned a zseni vagy az őrült veszett el?

Tovább »
Válassz egy hópelyhet, és tudd meg, mivel van telve a lelked - Képes pszichológiai teszt

Válassz egy hópelyhet, és tudd meg, mivel van telve a lelked - Képes pszichológiai teszt

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben különböző formájúra megrajzolt hópelyhekkel illusztrálják az egyes személyiségtípusokat. Az emberi szem ugyanis nem véletlenül téved egy-egy konkrét ábrára, tehát oka van annak, hogy egy adott hópehelyre esik a választásod. Neked melyik tetszik a legjobban? Választásod sok mindenről lerántja a leplet önmagaddal kapcsolatban.

Tovább »

Kalkulátor

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről, ha kiválasztod, melyik jegyben születtél.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép