SZÁMMISZTIKA

Nagy fordulópontok az életben

Szerző:
Szabó Anna
Vannak sorsfordulók, melyek örökre megváltoztatják az életet. Ezek nem minden esetben köthetők társadalmi eseményekhez (gyermekszületés, házasság), sokkal inkább egy belső átalakulást jelentenek, melynek következtében más irányt vesz az élet. Megmutatjuk, hogyan tudod kiszámolni ezeket a fordulópontokat.

Általában egy krízis vagy válsághelyzet kíséri ezeket az időszakokat, aminek a következménye egy nagy változás. Amit ma kapni fogsz, abban nem feltétlenül fogod megtalálni nagy szerelmek kezdetét, sokkal inkább valami fontos dolgot, ami abban az évben történt veled és jelentős fordulatot jelentett az életed szempontjából. Ezek gyakran apró, szinte jelentéktelennek tűnő változások mégis jelentős hatást gyakorolhatnak az életedre.


Hogyan kapod meg életed nagy fordulópontjait?


Írd fel a születési évedet és add össze a számjegyeket, ameddig egyjegyű számot nem kapsz. Példaképpen az 1977-es évet használjuk, de Te a saját születési éveddel számolj!

1+9+7+7 = 24 -> 2+4 = 6

Az első fontos esemény időpontját úgy kapod meg, ha a kapott egyjegyű számot hozzáadod a születési évedhez, vagyis a példánál maradva:

1977 + 6 = 1983

A következő fordulópontot pedig, a most kapott év számjegyeinek összeadásával fogod megkapni.

1+9+8+3 = 21 -> 2+1 = 3

A kapott egyjegyű számot megint hozzá kell adnod az utolsó fontos fordulópont dátumához.

1983 + 3 = 1986

Ezen a módon gyakorlatilag a mai napig kiszámíthatod az életed fontos fordulópontjait. A következő fordulópontot, mindig az előző év számjegyeinek egyjegyű összege és az év összeadása eredményezi. Láthatod, hogy aki 1977-ben született, annak az első fordulópont az életében 1983-ban, a második 1986-ban volt.

Számold ki Te is, hogy mikor volt fordulópont az életedben és nézd meg azt is, hogy milyen események történtek veled abban az évben. Ez egyáltalán nem könnyű feladat, de ha egy rászánsz egy kis időt, akkor nagyon érdekes felismerésekre fogsz jutni

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL