A Nagy Átváltozás IV.

Bálintfy Barbara stylist, Szávics Tímea fodrász és Honfi-Brecska Márti sminkes segítségével átváltoztatunk néhány szerencsés Olvasót. Ha Te is szeretnél az átváltoztatottak között lenni, semmi mást nem kell tenned, csak írj egy levelet a palackposta@noiportal.hu e-mail címre, és sorold fel, hogy mi az, amiben nem vagy elégedett magaddal, és miben szeretnél átváltoztatni. A szerencséseket e-mailben értesítjük, hogy hol és miként történik a Nagy Átváltozás!

 

Fruzsina testalkata átlagos, lába kissé erős. Ennek ellenére bátran hordhat szoknyát, csak meg kell találni a számára megfelelő fazont. Lehet mini és térdig érő is, a lényeg, hogy a cipő mindig magas sarkú legyen, mert az optikailag vékonyítja és nyújtja a lábat.

Az idei szezonban a mini és a hosszabb szoknyák egyaránt helyet kapnak, ezért nem nehéz Fruzsira megfelelőt találni. A másik nagy kedvenc a basanadrág, ami szintén nagyon jól áll neki, hiszen nem engedi láttatni a lábakat. A szettek színösszeállításában a fekete dominál, amit néhol fellazítottunk egy kis fehérrel vagy lilával.


Alkalmi viselet


Nappalra és estére egyaránt két-két öltözéket állítottunk össze. A fekete ruha szabásvonala kimondottan előnyös, finoman hangsúlyozza Fruzsi nőies vonalait, a fehér öv kiemeli vékony derekát, a kiskabát pedig szolidabbá varázsolja az összképet.

A másik esti szett fő eleme a basanadrág, ami igencsak jól áll Fruzsinak, hiszen vékony a dereka, formás a feneke és a lábakat pedig maximálisan elrejti. Az öltözékhez passzoló öv még inkább kihangsúlyozza dereka vékonyságát. Ez a szerelés igazán fiatalos és dögös, magáért beszél.

 

Fruzsi alkalmi öltözéke az alábbiakból állt:

1. Fekete, lefelé szűkülő ruha (Mexx) 21.990 Ft, fekete kiskabát (Mexx) 31.990 Ft, széles, fehér- ezöst öv (Tally Weijl) 1.860 Ft, fekete magas sarkú cipő, lakk sarokkal (Vagabond) 21.990 Ft.
2. Fekete basanadrág (Promod) 7.490 Ft, csipke csőtop (Tally Weijl) 3.460 Ft, masnis gyöngysor (Tally Weijl) 1.860 Ft, óarany, széles öv (Tally Weijl) 2.460 Ft, fekete magas sarkú cipő, arany sarokkal (Vagabond)
21.990 Ft


Nappali viselet


Az egyik szett alapja itt is basanadrág, mivel ez a darab minden alkalomra felvehető a megfelelő párosítással. A nadrág mellé egy lila felsőt és egy kockás poncsót választottunk, ami derékban öves, szintén előnyös, hiszen ápol és eltakar, de kiemeli a vékony derékvonalat.

A következő választásunk egy pöttyös minire és egy fekete, fodros blúzra esett. Ezt suliba, de akár még vizsgára is fel lehet venni. A fekete színek ellenére igazán fiatalos párosítás. Ehhez a szoknyához a magas sarok egyenesen kötelező.

Fruzsi nappali öltözéke az alábbiakból állt:

1. Fekete, fodros blúz (Mexx) 9.090 Ft, pöttyös, rakott szoknya (Pimkie) 4.990 Ft, fekete magas sarkú cipő, lakk sarokkal (Vagabond)
2. Fekete basanadrág (Promod) 7.490 Ft, lila felső (Promod) 4.690 Ft, 3/4-es ujjú, kockás poncsó övvel (Promod) 14.990 Ft, fekete magassarkú cipú , lakk sarokkal (Vagabond) 21.990 Ft.


Smink


Fruzsi alapszínei alapján, sminkesünk, Márti szerint az eredeti szürke smink jó választásnak bizonyult. Ezt egy kis pasztell rózsaszínnel tette kislányossá, ezzel természetessé téve az összhatást. Az alapszínt világosabbá tette, amit a belső szemzugtól egészen a szemöldökig elnyújtott. A kontúr színhez egy kis grafit szürkét kevert galambszürkével, amit egy ecsettel puhán elsatírozott a szeme körül. Fruzsi szempilláit fekete spirállal tette még hangsúlyosabbá. A pirosító a szemhéjpúder árnyalatánál néhány tónussal sötétebb. A szájára natúr rózsaszín rúzs került egy kis szájfénnyel keverve, amit Márti ecsettel vitt fel.


Kíváncsi vagy a másik nagy átváltozásra is? Kattints ide >>


Haj - frizura


Fruzsinak hosszú, fekete, hullámos haja volt. Fodrászunk, Timi bubi frizurát vágott, és néhány árnyalattal világosabb melírcsíkokkal tette tökéletesebbé, finomabbá az összhatást. Ezzel a frizurával Fruzsi sokkal fiatalosabb és dögösebb lett, azonkívül remekül illik hosszúkás arcvonalához.


Kíváncsi vagy a másik Nagy Átváltoztatásra? Kattints ide >>

Fruzsi haját készítette:

Szávics Tímea

Fodrász


06/20/269-9004

Kérdezz tőle>>



 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL