REJTÉLY-MISZTIKA

Titokzatos események bizonyítják, hogy a Titanic szellemei visszatértek a halálból

Szerző:
Szabó Anna
A Titanic híres története világszerte ismert. Nem volt párja ennek a monumentális és gyors hajónak, amit olyan erősnek hittek, hogy egyesek azt mondogatták, hogy még Isten sem tudná elsüllyeszteni. Lehet kárt volt ijedt kijelenteni… mert a hajó bizony elsüllyedt és rengeteg ember meghalt. De úgy tűnik, az utasok egy része nem halt meg egészen…

 

1912-ben Southamptontól elindult New Yorkba utazzon az utasokat.

Ez a Titán végezte című regény borítója. A könyvet  Morgan Robertson írta 1898-ban. A sztori nagyjából ugyanaz, egy csodahajó indul útjára, jéghegynek megy, elsüllyed, számtalan ember veszti életét, vagyis tisztára a Titanic esete, és még az is stimmel, hogy a mentőcsónak hiány okozta azt, hogy olyan kevés ember menekülhetett meg. A poén az egészben az, hogy a könyvet 14 évvel azelőtt írták, hogy a Titanic valóban elsüllyedt volna…

Különös segélykérő üzenet

60 évvel a Titanic tragédiája után, pontosan 1972. április 15-én, egy amerikai hajó, a Theodore Roosevelt fedélzetén egy telegrafista SOS üzenetet kapott. Az üzenet a Titanicról származott és a rossz minősége ellenére a fiatalember beszámolt róla a kapitánynak. A válasz lesokkolta őt is, de nem küldtek választ az üzenetre és nem változtattak a menetrendjükön sem.

Miután megérkeztek a rendeltetési helyükre, az amerikai hatóságok megbizonyosodtak arról, hogy hiba történt, és az üzenet nem létezett. A távírónak nem tetszett a válasz és nyomozni kezdett. Megtudta, hogy a Titanic több alkalommal és pontosan hat évente küldi el ezt a segélykérő üzenetét: 1924-ben, 1930-ban, 1936-ban, 1942-ben, 1948-ban, 1954-ben, 1960-ban, 1966-ban és 1972-ben.

Szellemutasok

Norvégiában két jelenés is történt. Az első 1990 szeptemberében, amikor egy hajó megmentett egy fiatal nőt egy jéghegyről. Amikor kimentették a Titanic többi utasáról érdeklődött és azt mondta, hogy a neve Winnie Coutts. Amikor megérkeztek Oslóba, a rendőrség utána járt és megtalálta a nevét a Titanic listáján. A nő a 20. század eleji ruhát viselt.

A második eset 1991-ben történt. Egy másik hajón egy olyan férfit találtak, aki a Titanic tulajdonában lévő cég egyenruháját viselte. A legmeglepőbb dolog az volt, hogy amikor megérkeztek a szárazföldre, több bizonyíték is arról árulkodott, hogy a férfi ujjlenyomatai ugyanazok voltak, mint Edward John Smith kapitányé, aki állítólag 1912-ben meghalt Titanicon.

Ezek a felfedezések félelmetesek, akár igazak, akár hamisak, a jelenések és kísértet-üzenetek rendkívül ijesztőek.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL