Napi horoszkóp - 2017-10-11

Kos

Kedves Kos! Nem ártana, hogy ha szívügyekben vagy családi céljaidnak megvalósításában kitartóbb, és következetesebb lennél. Ma különösen fontos, hogy tisztán láss, és megfontoltan dönts, mert családodban jelentős esemény várható. Lehet, hogy régóta csak erre vártál, de elképzelhető az ellenkezője is: váratlanul kelepcébe kerülsz.

Bika

Kedves Bika! Sokat éjszakázol, ami már önmagában is baj. Ám az még inkább helyteleníthető, hogy csak úgy vagy képes sokáig fennmaradni, hogy liter számra iszod a kávét. Acélozd meg akaratodat, mert ezeken a kényszerpályákon könnyen kialakulhat, hogy már akkor is doppingszereket használsz, amikor egyébként nem is volna rá szükséged.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ma lógatod az orrodat, pedig az meglehetősen ritka jelenség. Annyi haszon mindenképpen adódik ebből, hogy legalább tapasztalhatod, mennyire figyelnek rád, észreveszik-e szomorúságodat, megkérdezik-e, mi bánt. Ha igen, gondolkozz el rajta, fordított helyzetben te is megtennéd-e ugyanezt, vagy sem.

Rák

Kedves Rák! Nem szívesen ismered be, hogy érzelmileg nem igazán állsz a helyzet magaslatán. Túlszervezed életedet is, egyszerre négy-öt programot csinálsz, így egyiket sem élvezheted igazán. Ne hajszold a szórakozást, ne akarj mindenáron nyerni. Ne szívd mellre, ha nem minden úgy következik be, ahogy szeretnéd.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nagy vonalúan nyújtasz segítséget a rászorulóknak, de észrevetted, hogy soha nem titokban teszed? Jótékonyságod látványos, mert szereted, ha mások csodálják önzetlenségedet. Emiatt hozzátartozóid szenvednek leginkább, hiszen otthon ritkán akad lelkes nézőközönség, így ők alig találkozhatnak gáláns éneddel.

Szűz

Kedves Szűz! Szerencse, hogy a szerelem terén minden a legnagyobb rendben van, mert így könnyebben viseled a munkahelyi megpróbáltatásokat. Főnököddel kerülhetsz összetűzésbe, ráadásul úgy, hogy nincs igazad. Mire ezt belátod, már késő. Nem érdemes újra felkorbácsolni a kedélyeket. Holnap is ráérsz megbánást tanúsítani.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ma rutinosan, könnyedén végzed munkádat, pedig van bőven dolgod. Azonnal felismered az egyes helyzeteket, és máris reagálsz. Pillanatok alatt képes vagy bármit megoldani. Csak az bánt, hogy estére randevút beszéltél meg egy új partnerrel, és ilyenkor korántsem vagy rutinos, sőt éppen az ellenkezője.

Skorpió

Kedves Skorpió! Kedvesed egyáltalán nem rossz szándékból mondta, amit mondott, és a hangsúlyban sem volt semmi bántó. Talán érzékenyebb vagy ma az átlagosnál, és emiatt veszed rossz néven az esetet. Persze neki is lehetne annyi esze, hogy ilyen lelkiállapotban tapintatosabban viselkedik, de a figyelmesség soha nem volt legfőbb erénye.

Nyilas

Kedves Nyilas! Jól döntöttél, hogy elvállaltad a megbízatást. Most megmutathatod, mire vagy képes. Hangulatod kiváló. Munkatársaid mindenben igazat adnak neked, nem vitatkoznak, mint máskor. Utasításaidat pontosan és időben végrehajtják. Ha minden napod ilyen lenne, kitűzött céljaidat sokkal hamarabb elérhetnéd.

Bak

Kedves Bak! Ma nagyon lekötnek a határidős munkák, lélegzetvételnyi időd sincs. Dicséretes, hogy nem veszíted el a fejedet, hogy még környezeted megnyugtatására is futja energiádból. Ha akad is egy-két elintézendő dolog, ami holnapra marad, ne izgassa fel magad. A sorrendben döntsön a fontosság! Partnereddel beszéld meg az összegzést.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Valóban fontos, sorsdöntő nap ez a mai. Vigyázz, és légy elővigyázatos! Ha túlságosan buzgó, okvetlen vagy, ha kikotyogsz ezt-azt, amit pedig titokban kellene tartanod, akkor hosszú évek, hónapok munkája mehet veszendőbe. Ha viszont nyugodtan, megfontoltan cselekedsz, akkor fényes, ragyogó jövő vár rád.

Halak

Kedves Halak! Egyhangú napod lesz, de azért még nem kell okvetlenül lebiggyesztened a szádat. Mi mást is várhatnál ebben az évszakban? Jobb, ha alkalmazkodsz. Hébe-hóba amúgy sem tiltakozol egy csipetnyi mélabú ellen. Íme, a természet most a segítségedre siet. Ne tiltakozz, add meg magad az édes-bús-borongós hangulat csábításának.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL