2017. október 17. - Hedvig
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. október 17. - Hedvig
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 varázslat, amit nem szabad kihagynod fogyó-hold idején

Wadolowska Balogh Orsolya

Legalábbis, ha van valami, amitől szeretnél megszabadulni, amit végleg elengednél, hiszen a fogyó-hold pontosan arra való, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos terhektől, félelmektől, kapcsolatoktól, a szerelmi bánattól, de akár a plusz kilóktól is! Csemegézz varázslataink közül és élj a fogyó-hold erejével!

Ez az 5 varázslat fogyó-hold idején elvégezve a legerősebb

Ez az 5 varázslat fogyó-hold idején elvégezve a legerősebb

Rontáslevétel

Mostanában pechesnek, szerencsétlennek érzed magad? Lehet, hogy valaki tudatosan vagy tudattalanul, de rontást rakott rád a rossz akaratának köszönhetően.

Ezért csütörtökön végy gyújts meg fehér gyertyát, amihez kösd hozzá a fényképedet. Tégy köré három sólyomszem követ háromszög alakban. Majd 6 kék gyertyát helyezz köré és mindegyikbe karcold bele Hórusz szemét. Amit egyébként érdemes nagyobb képben is felrajzolni vagy kinyomtatni és erre helyezni rá a kellékeket, hogy szentesítse a varázst.

Közben füstölj zsályával.

Koncentrálj arra, hogy mi minden rossz ért mostanában. Mikor készen állsz, mond el az igét: „Kegyelmezz nekem Hórusz, védj meg engem mert én meg nem védhetem magam az elől, amit nem látok. Fékezd meg a felém áradó negativitiást, küld vissza annak a rontást, aki rám rakta, vagy ha akaratlanul fertőzött meg, úgy tisztíts meg tőle. Égesd le rólam a láthatatlan béklyókat, mik megkötnek a haladásban és elorozzák tőlem a jó szerencsémet. Ó magasságos Hórusz, ruházz fel a védelem körével, hogy mások ne árthassanak nekem!”

Ezután menj, végy egy rituális fürdőt a gyertyákat meg égesd addig, amíg csak tudod. És ne feledkezz meg arról, hogy megajándékozd az istent, amiért a segítségedre sietett!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A napi jóslat Számodra - Kedd

A napi jóslat Számodra - Kedd

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned.

Tovább »
Keddi csillagjóslat

Keddi csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
9 probléma, melyet helytelen alvási szokások okoznak

9 probléma, melyet helytelen alvási szokások okoznak

Életed 1/3-át alvással töltöd. A minőségi éjjeli alvás és az egészségügyi állapotod nagyban függ az alvás alatti testtartástól, és attól, mit teszel közvetlen elalvás előtt. Most a szakemberek tanácsait gyűjtöttük össze, amellyel megszüntetheted az alvás okozta egészségügyi problémáidat.

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép