2017. október 17. - Hedvig
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. október 17. - Hedvig
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 varázslat, amit nem szabad kihagynod fogyó-hold idején

Wadolowska Balogh Orsolya

Legalábbis, ha van valami, amitől szeretnél megszabadulni, amit végleg elengednél, hiszen a fogyó-hold pontosan arra való, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos terhektől, félelmektől, kapcsolatoktól, a szerelmi bánattól, de akár a plusz kilóktól is! Csemegézz varázslataink közül és élj a fogyó-hold erejével!

Ez az 5 varázslat fogyó-hold idején elvégezve a legerősebb

Ez az 5 varázslat fogyó-hold idején elvégezve a legerősebb

Szerelmi bánat elengedése

Pénteki napon gyújts egy fehér és egy fekete gyertyát. Fogj egy citromot, és szúrj bele néhány tűt. Szükséged lesz a volt szerelmed képére, amit helyezz a fekete gyertya alá, a fehér gyertya alá pedig a saját képedet. Ezen felül kellene az övé és tőled is pár szál haj vagy az írásotok egy kis papíron, amit összekötsz egy kis piros fonallal.

Egy kicsit relaxálj, idézd fel a kapcsolatotokat és az utóbbi időt, ami szomorúságban telt. Elevenítsd fel azokat az érzéseket és történéseket, amiket elengednél. Mikor készen állsz, mond az igét: „Savanyú az életem, keserűséggel telt meg a szívem. Elakarom engedni bánatomat, hogy lelkem újra mézédes boldogsággal áldott legyen.”

Fogd az összekötött hajszálakat vagy írásokat és égesd el a szavakkal: „Ami volt az már a múlté, nincs jövője kettőnknek, így hát engedd el lelkemet, ne kísérts többet, kiégetlek elmémből és örökre elfeledlek.”

Égesd le a gyertyákat. Másnap vedd ki a tűket a citromból, facsard ki a levét majd keverj hozzá egy ki mézet annyira, hogy kellemesen édes legyen, majd idd meg!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A napi jóslat Számodra - Kedd

A napi jóslat Számodra - Kedd

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned.

Tovább »
Keddi csillagjóslat

Keddi csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
9 probléma, melyet helytelen alvási szokások okoznak

9 probléma, melyet helytelen alvási szokások okoznak

Életed 1/3-át alvással töltöd. A minőségi éjjeli alvás és az egészségügyi állapotod nagyban függ az alvás alatti testtartástól, és attól, mit teszel közvetlen elalvás előtt. Most a szakemberek tanácsait gyűjtöttük össze, amellyel megszüntetheted az alvás okozta egészségügyi problémáidat.

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép