Napi horoszkóp - 2017-10-09

Kos

Kedves Kos! Újult erővel veted bele magad a munkádba. Ma még lankadatlan buzgalmadat használod fel arra, hogy rendezze az eddig elhalasztott ügyeidet. Azért hivatali, vagy üzleti kapcsolataid ápolására is igyekezz időt szakítani. Ne térj ki az olyan üzleti tárgyalások, szakmai megbeszélések elől sem, amelyek látszólag nem sokat ígérnek.

Bika

Kedves Bika! Kicsattanó erőben vagy, jönnél-mennél, megülni egy percre sem vagy képes. Elviselhetetlen az egyhangú munka ma számodra. Mégsem szökhetsz el, sok a dolgod, határidős feladataid vannak. Az idő azonban csigalassúsággal halad. Az esti program valószínűleg nem sikerül, és még álom sem jön a szemedre. Vége lehetne már ennek a napnak.

Ikrek

Kedves Ikrek! A csend, amely körülvesz, már-már idegesítőm, mert mögötte érzed a feszültséget, a várakozást, de nem tudod, miről is lehet szó. Miért nem mondják már meg a szemedbe? Miért titkolóznak? Mielőtt azonban még nekik rontanál kérdéseiddel, vizsgáld meg önmagadat, hátha csak túlságosan élénk képzeleted játszik ismét veled.

Rák

Kedves Rák! Úgy látszik, hogy a Fortuna ma nem akar rád mosolyogni. Ezt nagyon igazságtalannak érzed, és mivel véleményedet mostanában nem rejted véka alá, többet veszíthetsz, mint amennyit szókimondásoddal nyerhetnél. Megmondtad az igazságot, csak azt az egyet nem veszed észre, hogy ezzel a véleménnyel feltehetően teljesen egyedül maradtál.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Soha nem bocsátasz meg, ha megbántanak önérzetedben. Szó nélkül hordozod magadban sérelmeidet, akár éveken át, de amint alkalom nyílik, törlesztesz. Egy régi ismerős olyan sebeket szakíthat ma fel, amelyek újra felkorbácsolják múltbeli érzelmeidet. A másik nyílt és őszinte, közeledését azonban hidegen visszautasítod.

Szűz

Kedves Szűz! Ma nem vagy ura a helyzetnek, kisiklik kezedből az irányítói szerep. Inkább bízz meg valakit erre az átmeneti időszakra, mint hogy felügyelet nélkül, a maguk útján működjenek a dolgok. Ezt a lazítást az élet minden területén érzed, így célszerűbb, ha csak a megszokottal törődsz, és nem iktatsz be váratlan eseményeket az életedbe.

Mérleg

Kedves Mérleg! Valami fontos esemény évfordulója van ezen a napon, de semmi kedved az ünnepléshez, a társasághoz. Felesleges kibúvót keresned, tudod nagyon jól, hogy erről a nagy eseményről nem maradhatsz távol. Néhány órás „jópofizás” után fejfájásra hivatkozva visszavonulhatsz, de maga a megjelenésed nagyon fontos. Ki fogod bírni!

Skorpió

Kedves Skorpió! Kedvesed valószínűleg már megint rossz fát tett a tűzre, vagy valamit el akar titkolni előled. Ne dőlj be a régi trükknek, és ha a karjaidba omlik, akkor is maradj éber! Légy éppoly ravasz, mint ő, és ugraszd ki a nyulat a bokorból. Ezzel a magatartással alaposan ráijeszthetsz. Ugyan nem ezt szokta meg tőled, de hatásos fegyver lehet.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma apróbb nézeteltérések után ismét egymásra találtok partnereddel, és ez most egy új, kiegyensúlyozott időszak kezdetét jelzi. A mérlegre állva boldogan konstatálhatod, hogy fogyókúrádnak látható eredménye van. Légy kitartó, a siker csak akkor ér valamit, ha a jövőben is olyan szívósan folytatod, mint amilyen lelkesen elkezdted.

Bak

Kedves Bak! Kisebb testi sérülések, átmeneti rosszullétek bolygathatják meg egyébként szerencsés napodat. Ha helyére kerülnek a dolgok, könnyen túlteszed magadat a történteken. Egy beszélgetés során igyekezz mindaddig szótlan maradni, amíg érdemben nem tudsz hozzászólni Bölcs hallgatásod meghozza a maga gyümölcsét.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A téged feszítő tettvágyat ma végre szabadjára engedheted, kedvedre gyümölcsözheted. És abban is bizonyos lehetsz, hogy ennek kedvező anyagi-pénzügyi következményei sem váratnak sokáig magukra. Kicsattanó formában vagy, és a munkatársaid és közted feszülő ellentétek is feloldódnak. Tehát minden a legnagyobb rendben van.

Halak

Kedves Halak! Ma bal lábbal kelsz fel, tehát „jól” kezdődik az új hét is. Érzed, hogy bármelyik pillanatban legyűrhet a rosszkedv. Igyekezned kell kitalálni valamit, mert ez megbélyegzi valószínűleg egész napodat. A legjobb, amit csak tehetsz, ha minél hamarabb lezavarod a fontos munkahelyi dolgokat, és visszavonulsz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL