MÁGIA

Babonázd meg a kedvenc parfümödet, hogy szexuális vonzerőt kölcsönözzön neked!

Szerző:
Szabó Anna
Légy még vonzóbb, még kívánatosabb, még ellenállhatatlanabb a férfiak vagy akár a párod szemében! Fogd a kedvenc parfümödet és változtasd mágikus parfümmé, ami fantasztikus szexuális vonzerőt kölcsönöz majd neked! Bárhol és bármikor magadra kenheted a parfümöt, akár flörtöléshez, randizásnál vagy az otthoni hancúrozás előtt! 

 

Csak egy parfümre van szükséged. Vegyél egy olyan új parfümöt, amiről úgy gondolod, hogy izgalmas és vonzó, amellett, hogy magabiztosságot kölcsönöz, és szexinek érzed magad tőle. Nem baj, ha az illat eltér a szokásos parfümödtől. De fontos, hogy erős, karakteres illata legyen, amit egész biztosan megérez a környezeted, mert kell majd pár pillanat, amíg az illető magába szívja és hatni kezd a varázslat. Ezért mindig szánj időt az ismerkedésre, illetve a pároddal szemben is a flörtölésre.

Természetesen lehet ez egy általad készített mágikus olaj, parfüm is, amit újra és újra kikeverhetsz és mondjuk kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy bevonzza a szerelmet vagy növeli a szexuális kisugárzásodat. Ha van benne szantál, akkor nyert ügyed van, hiszen az különösen növeli a szexualitást és a mágikus sikert. Ugyanakkor, ha nincs benne, az sem probléma, akkor füstöld meg szantállal a már elkészült, vagy megvásárolt parfümöt!

Ha szingli vagy, ne felejtsd el, hogy a parfüm nem a lelki társadat fogja bevonzani vagy a hozzád illő kedvest, legalábbis nem feltétlenül. Hiszen a parfüm a szexuális vonzerődet növeli, vagyis bárki szemében vonzó lehetsz!

A varázslat menete

Ülj le kényelmesen, esetleg gyújts egy piros gyertyát. Majd helyezd magad elé a parfümöt úgy, hogy egyenesen ránézhess. Ha akarod, használhatsz közben szantálfüstölőt, ami felerősíti a varázslatot.

Ekkor szólítsd meg a parfüm "szellemét", más szavakkal a parfüm energiájának személyiségét és mond ezt 9-szer:

„Legyek olyan kívánatos, mint egy gyémánt. Tégy ragyogóvá. Szépítsd hangomat és beszédemet, legyen olyan, mint a nektárt. Tégy ellenállhatatlanul vonzóvá.”

Most hallgass néhány pillanatig. Vizualizáld a "szellemet", ahogy életre kell a parfümben és tudomásul veszi a szavaidat. Ezután ismételd meg az előbbi igézetet még 9-szer. Majd újra vizualizálj. Egészen addig ismételheted és vizualizálhatod, amíg úgy nem érzed, hogy a parfüm feltöltődött és azt fogja nyújtani, amire vágysz, vagyis a szellem megértette a szavaidat.

Aztán valahányszor, amikor ezt a parfümöt használod, előtte mondd:

„Köszönöm, hogy kívánatossá teszel, mint egy gyémántot. Köszönöm, ragyogóvá varázsolsz. Köszönöm, hogy a hangomat és beszédemet édessé varázsolod, mint amilyen a nektár. Köszönöm, hogy ellenállhatatlanul vonzóvá tettél. "

 

Hogyan kell használni a parfümöt?

Használd teljesen hétköznapi módon a parfümöt, fújd, vagy kend oda, ahová szoktad. A nyakadra, a karodra, ahová csak szeretnéd, aztán már mehetsz is hódítani! Vagy ha azt szeretnéd, hogy az ágyban kössetek ki vagy fokoznád a szexuális varázsodat a párod szemében, akkor a Vénuszdombodra is juthat egy kis parfüm, de csak óvatosan és ha tudod, hogy nem vagy rá allergiás. Így egész biztosan felejthetetlen élményben lesz részetek!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL