Napi horoszkóp - 2017-10-05

Kos

Kedves Kos! Zavarok támadhatnak az egészségedben, és ez miatt felborul a nyugalmad. Egy komolyabb, hosszabb betegség most az egzisztenciádat is komolyan veszélyeztethetné. Végre egyenesbe jöttél, és efeletti örömödben talán merész beruházásokba is fogtál. Átalakítottad a lakásodat, kocsit vettél. Belegondolni is rossz, mivel járna egy betegség.

Bika

Kedves Bika! Egyre jobban beköszönt az ősz, ezáltal feladataidat szürkének, sivárnak találhatod, munkahelyedet, pedig egyenesen lehangolónak. Kollégáid unalmasak, kibírhatatlan alakok, mindig ugyan azokkal az elcsépelt viccekkel hozakodnak elő, és folyton ugyanarról beszélnek. Nem lehet, hogy benned van a hiba?

Ikrek

Kedves Ikrek! Ma olyan találkozás várható, amely döntő befolyással lesz az elkövetkező hónapokra. Az volna a legszerencsésebb, ha illően felkészülnél a találkozóra, és felvennéd legszebb ruhádat. A csillagok állásából adódóan szerelmi életed kedvezően alakulhat. Párkapcsolatodban is igen pozitív változások jöhetnek létre.

Rák

Kedves Rák! Felejtsd el a tegnapi összetűzést a munkahelyeden. A mai nap mindenben kárpótol, hiszen kiderül, neked volt igazad. Ne ragaszkodj annyira minden korábbi, érvényesnek hitt véleményedhez! Nem veszítesz a tekintélyedből, ha időnként jótékonyan feledékeny vagy, csak megköszönik neked az ilyen fajta engedékenységet.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Hamar elveszítheted népszerűségedet, ha nem szakítasz időt arra, hogy eltársalogj kollégáiddal. Bármennyit is lót-futsz, és a nap 24 órája sem lenne elegendő munkád elvégzéséhez, ezt a ráérők úgy sem értik meg. Neked azonban fontos, hogy kedveljenek, becsüljenek, és a hátad mögött is jót mondjanak rólad.

Szűz

Kedves Szűz! Ahelyett, hogy minden szabadidődet szerelmeddel töltenéd, ismét beleveted magad egy új munkába. Teszed mindezt azért, hogy újra és újra bebizonyítsd magadnak, és környezetednek, hogy mire vagy képes. Mindenki nagyon jól ismeri már a képességeidet, aki pedig még nem, az nem is fontos. Hagyj hát fel ezzel a magatartással!

Mérleg

Kedves Mérleg! Újra elhanyagolod a helyes étkezést. Rendszertelenül eszel, és ilyenkor általában édességet, vagy valami hideget. Ha nem akarsz rövid időn belül gyomorfekélyt kapni, változtass ezen! Ráadásul hanyagolod a mozgást is, pedig igazából még be sem állt az igazi rossz idő. Családod többi tagjára is ráfér egy kis sport!

Skorpió

Kedves Skorpió! Kár volt tovább élezni az ellentéteket, mikor már amúgy is túlfeszítették környezetedben a húrt. Mint életedben már annyiszor, ismét más helyett kell tartanod a hátadat. Ahogy mondják, megint neked kell elvinned a balhét. Ez nem öröm, de sajnos nem menekülhetsz el előle. Ha már így adódott, vágj hozzá jó képet!

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma szokatlanul tétova, és szórakozott vagy. Mintha csak a tested lenne jelen, lelked, pedig egészen máshol járna. Légy óvatos a közlekedésben, mert ma hajlamos vagy arra, hogy gondolataid elkalandozzanak. Ebből még gondok adódhatnak, amikor főnököddel, üzleti partnereiddel tárgyalsz, és még a családi környezetben is.

Bak

Kedves Bak! Ma nem fogod tétlenségedben a lábadat lóbálni. Bármennyi elintézendő dolog tornyosult fel, lesz időd, és energiád arra, hogy nagy dinom-dánomot rendezz. Előhozakodhatsz konyhád specialitásaival, de azért ne tömd degeszre a gyomrodat. Az epéd, májad ugyanis tiltakozna ellene. Inkább a meghívottakra érezzék jól magukat.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Családi gondjaid, problémáid már a múlt ködébe vesztek, kedveseddel ma tökéletes a kapcsolatod. A lidérces emlékű hétvégét már mindketten elfeledtétek. Munkahelyeden könnyen összerúghatod a port főnököddel, de ne aggódj az ügy nem komoly. Ha netán kedvezőbb munkaajánlatot kapsz, fogadd el!

Halak

Kedves Halak! Ma sajnos nem sok jóra számíthatsz. A legfontosabb azonban a megfontoltság. Ne tegyél semmit anélkül, hogy alaposan átgondoltad volna, és véleményedet is inkább százszor gondolt meg, mielőtt kimondanád. Előfordulhat ugyanis, hogy olyan személyeket is megbántasz, akik nem szolgáltak rá az éles kritikára.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL