FOGYÓKÚRA

Egészségtelen sztárdiéta

Szerző:
Szabó Anna
Manapság a legtöbb sztár alultáplált, vagy valamilyen extrém egészségtelen diétával kínozza magát, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól. Ezek a diéták csak arra jók, hogy elrettentsék az embereket. Megpróbáltuk felfedni a hollywood-i „titkos” diétákat. Most bemutatunk pár szélsőséges esetet.


Paris Hilton

Nem meglepő, hogy egyes celebek úgy fogynak, hogy kihagynak étkezéseket. Ez is egy extrém módja a fogyásnak. Paris, szó szerint kiéhezteti magát. Egy manhattani étteremben vizet és energia italt fogyasztott, ahelyett, hogy evett volna. Azt szeretnénk látni, hogy Paris felszed magára néhány kilót, hiszen jobban állna neki. Ez a fajta koplalás kimondottan egészségetlen. Ezután sokszor mohón falják az ételt a sztárok, és gyorsan vissza is híznak.




Britney Spears

Britney figyelemzavarra való gyógyszerrel próbál valamit elérni, annak érdekében, hogy lefogyjon, hiszen ez elveszi az étvágyát is. Ezt a gyógyszert receptre írta fel az orvosa. Miért??? Az Aderall mellékhatása: függőség, depresszió és pszichózis. Ezt tapasztaltuk is a hölgyeményen az elmúlt évben.





Mary-Kate Olsen

Mary-Kate Olsen azok közé a sztárok közé tartozik, akik vedelik a kávét. Mindössze azért, hogy csökkentse az étvágyát és felgyorsítsa az anyagcserét. Mary-Kate inkább kávét iszik evés helyett.




Teri

Teri Hachter kocogás közben is súlyt emel. Nem igazán tudjuk eldönteni, hogy az ő diétája egészséges-e vagy sem, hiszen csak kocogni látjuk, ami kifejezetten egészséges. Viszont testalkata inkább hasonlít egy csontvázéra, mintsem egy kívánatos nőére. Elég valószínű, hogy ezt nem csak a futással éri el. Reméljük, Teri nem viszi túlzásba a testedzést sem és nem jut el a megszállottság szintjére. Vagy már eljutott? Ha így van, segítségre lenne szüksége.



Marcia Cross

Ő is mindent megtesz, hogy vékony maradjon. Sőt egyszer jóízűen megjegyezte, hogy neki ezért még fizetnek is. Egy hollywood-i étteremben, amikor a férjével vacsorázott, mindössze egy gyümölcslevest fogyasztott, míg férje alaposan bekajált. Tudjuk, hogy sztárjaink vékonyságán szerepek múlnak, de akkor is maradjunk az egészséges fogyókúránál.




Lindsay Lohan

Az, hogy Lindsay Lohant kokainbirtokláson kapták, még nem jelenti azt, hogy attól fogyott le. Ezt senki se csinálja utána, már csak azért sem, mert illegális, ugyanakkor halálos is. Soha ne használjunk semmilyen illegális szert, fogyasztó tablettát annak érdekében, hogy megszabaduljunk pár kilótól.





Még a pasik is

Higgyétek el, hogy nem csak a nők diétáznak. Jared Leto egy filmszerep kedvéért súlyos kilókat szedett magára. Ám, hogy megváljon tőle, durva gyümölcslé böjtbe kezdett, amitől állítólag megbetegedett. Huzamos ideig tartó léböjtöt csak orvos felügyelete alatt szabad tartani.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL