Napi horoszkóp - 2017-10-02

Kos

Kedves Kos! Mostanában nem kímélted magad, mindent bedobtál az érvényesülés érdekében, és hoztad is a legjobb formádat. A megerőltető hajtásnak azonban lehet, hogy az egészséged kárát látja. Előfordulhat, hogy fejfájással ébredsz ma reggel, és úgy érzed, mintha egész éjjel szenet lapátoltál volna. Kicsit lazíts, és vegyél vissza a tempóból!

Bika

Kedves Bika! Nem vagy sértődékeny alkat, de igazán megsérteni csak egyszer lehet, azt soha többé nem feleded. Ma valójában nem is tudod elképzelni, mivel is szolgálhattál rá a képtelen vádakra, amik érnek. Alig bírod megállni, hogy olyat mondj, amit később biztos, hogy megbánnál. Dúlsz-fúlsz haragodban. Tereld inkább másra gondolataidat!

Ikrek

Kedves Ikrek! Eljött a te napod! Ma tarolhatsz, dicsőséget arathatsz, hódíthatsz egyszerre. Lehetsz akár király, akire áhítattal tekint fel a környezete. Azt azért ne feledd, hogy az uralkodásnak hamarosan vége szakad, és ha rosszul sámánkodsz hatalmaddal, senki sem lesz rest a fejedre olvasni bűneidet. Légy előrelátóbb, és ne használd ki helyzetedet!

Rák

Kedves Rák! Minden tekintetben sikeres lesz a mai napod. Munkahelyeden elismerik teljesítményedet, otthon, pedig elsimul minden esetleges súrlódás. Boldog, és harmonikus életet élhetsz, hiszen egészséged is kiváló. Alkotóerőd azonban este sem hagy pihenni, újabb megoldásokon töröd a fejedet, és nem kétséges, hogy ki is találsz valamit.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma a munkahelyeden véleménykülönbségek várhatók, melyek előbb éles vitát, később komolyabb veszekedést válthatnak ki. Ne keveredj bele még akkor sem, ha nagyon nehéz pártatlannak maradnod. Az ilyen viták során ugyanis a barát nem egyszer ellenséggé válik. Hidd el, jobb az ilyesmiből mindenáron kimaradni!

Szűz

Kedves Szűz! Ma nem telik el úgy egy fél óra sem, hogy ne csörögne valamelyik telefon. Képtelen vagy koncentrálni, mire összeszeded gondolataidat, újabb hívás zavar meg. Ne neheztelj ezért senkire, nem tehetnek róla. Két megoldás van: vagy húzd ki a telefont, vagy mielőbb fejezd be a munkádat, és sétálj egy nagyot a szabad levegőn!

Mérleg

Kedves Mérleg! Az egyetlen ember, akire ezekben a napokban számíthatsz: a kedvesed. Oszd meg vele gondjaidat, de vigyázz, ne sajnáltasd magad. Próbáljatok meg közösen találni valami megoldást a problémákra. Az estét is csak kettesben érdemes eltölteni. De ezt nem is fogod bánni, hiszen régen volt már ilyen csendes estétek.

Skorpió

Kedves Skorpió! Kapcsolatrendszeredben ma átrendeződésre számíthatsz. Ennek első jeleit máris tapasztalhatod abban, hogy a régi baráti kör összetétele megváltozik. Rájuk sajnos más nem számíthatsz. Az előlépésre viszont minden lehetőséged adott, csak arra kell ügyelned, hogy a megfelelő partnerekkel láss hozzá a közös munkához.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha valamilyen alkotó tevékenységet folytatsz, ma különösen sikeres napra számíthatsz. Ha vállalkozó vagy, akkor számodra jövedelmező üzlet nyélbe ütésére van kilátás. A mai napról általánosságban elmondható, hogy minden Nyilas számára zökkenőmentesen, és rendkívül tevékenyen fog eltelni. Kellemes órák ezek!

Bak

Kedves Bak! Ma semmiképp se hozz elhamarkodott ítéleteket! Előfordulhat, hogy szemtelenségnek minősítesz egy ügyetlen közeledést, és ezzel el is vágsz minden további lehetőséget. Ne a nagy nyilvánosság előtt tisztázd sérelmeidet, mert amit négyszemközt még valahogy elviselne partnered, azt közönség előtt könnyen sértésnek foghat fel.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma a munkahelyeden rendeződhetnek a dolgaid. Már-már képes vagy elhinni, hogy létezik kiút a legmélyebb árokból is. Nos, ha hiszel benne, és valóban hiszel magadban is, akkor természetesen létezik kiút. De ha bizonytalan vagy, és önbecsülésed megint a nulla alatt van, akkor ne remélj túl sok jót.

Halak

Kedves Halak! Ideális nap ez a mai! Ma nem kell futnod, loholnod, törni magadat, hiszen anélkül is öledbe hullik a szerencse. Legjobban teszed, ha kényelmesen elhelyezkedsz, és türelmesen várakozol. Ha semmi sem történne, akkor se veszítsd el a reményt, hiszen a mai nap is éjfélig tart. Türelem rózsát terem, ezt soha ne felejtsd el!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL