2017. október 19. - Nándor
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. október 19. - Nándor
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ebben a faluban már a lakosok fele látott UFO-t életében

Wadolowska Balogh Orsolya

Hova kell menned, ha tutira UFO-t akarsz látni, mert ott egész biztosan nem szégyenlősek? A skót Bonnybridge falucskába, ami nem messze van Glasgow-tól. Elhiheted, a legtöbb turista nem a békés, vidéki érzés és megnyugvás reményben keresi fel, hanem mert ezen a helyen a szerencsések végre a saját szemükkel győződhetnek meg az idegenek létezéséről.

 

Bát kétségtelenül idilli, mégsem ez vonzza Bonnybridge-be a látogatókat. Számtalan ufó-gyanús eset történt már a faluban, amiket egyesek szeretnek idegenek tevékenységével lehet magyarázni.  Nem csoda, hogy Bonnybridge-et úgy emlegetik, mint a világ UFO-fővárosa. Billy Buchanan, a falu egyik elöljárója szerint nagyjából 7 ezer ember lakja a falut, és annak a felének már legalább egyszer volt megmagyarázhatatlan élményben része. Ha valaki UFO-t szeretne látni, az idejön és a közeli Forth Valley megy, ami az egyik legnépszerűbb megfigyelőhelynek számít.

Különben Billy Buchanan és Malcolm Robinson még 1993 februárjában nyilvános ülést szerveztek a szemtanúknak Norwood hotelben, amin legalább 400 ember jelent meg. Sokakról kiderült, hogy csak azért nem mertek korábban előhozakodni élményeikkel, mert féltek, hogy nevetség tárgyává válnak.

Rejtélyes beszámolók

Még az első UFO-t, James Walker, egy helyi üzletember jelentette be még 1992-ben, aki különös csillag alakú objektumokat látott elrepülni a település felett. Ezután Bonnybridge környékéről több száz bejelentés érkezett az évek alatt, szinte mindegyikben fényes, repülő-lebegő, különböző méretű és formájú  -  példádul diszkosz, szivar - tárgyakról szóltak. Volt, aki még azt is állította, hogy elrabolták a földönkívüliek. Például egy férfi azt mesélte, hogy az idegenek elkábították, majd vizsgálatokat végeztek rajta, és később szerencsére nem túl komoly sérülésekkel, de szakadt ruhában tért magához.

Egy másik ijesztő élményben egy itt élő családnak volt része.  Elmondásuk szerint kék fényeket láttak, majd a házuknál nagyobb csészealj szállt le mellettük a közeli mocsárvidéken.

Aztán szintén 1992-ben a Slogett-család Bonnybridge-ben sétált, amikor egy fényes kör jelent meg előttük, majd a közelükben landolt. Tovább szerettek volna sétálni, de hirtelen kék színű tárgy előttük termett, elállva útjukat. Ezután hirtelen eltűnt a hajó és valószínűleg a család is villámgyorsan elpucolt a helyszínről.

Magában Skóciában az egyik legkorábbi eset 1976-ban történt. A 10 éves Karen nevű azt állította, hogy furcsa kék színű lények magukkal vitték az űrhajójukba, majd mindenféle orvosi vizsgálatoknak vetették alá. Ma már szociális munkásként dolgozik és még mindig kitart a vallomása mellett.

Évente legalább 300 hasonló esetről lehet tudni a beszámolók alapján. Épp különös eseménye gyakorisága miatt gondolják azt egyesek, hogy a falu alatt – vagy legalábbis a közelében - egy idegen bázis található. Mondani sem kell, hogy a hívők igyekszenek meg is találni ezt a bázist. De akad egy másik teória is, amely szerint Bonnybridge közelében egy dimenziókapu található. Ezt az elméletet vallja Ron Halliday, aki megmagyarázatlan jelenségeket vizsgáló skóciai kutatóközpont igazgatója.

A skót Bermuda-háromszög

Bonnybridge közelében található két másik település is Stirling és Falkirk és ezek hárman egy háromszöget tesznek ki. Aki ufóra szeretne vadászni, annak azt mondják, hogy a háromszöget kell felkeresnie.

Kétségkívül nincs épkézláb magyarázat a falu történéseire és a szkeptikusok amúgy is megtudják magyarázni az eseteket repülőgépekkel műholdakkal vagy természetes fényjelenségekkel. Ám akik hinni akarnak benne, hinni is fognak és talán Bonnybridge tökéletes hely lehet arra, hogy sokaknak megjöjjön a hite!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 tünet, mely bizonyítja, hogy a magas vércukorszint hatással van a szervezetedre

9 tünet, mely bizonyítja, hogy a magas vércukorszint hatással van a szervezetedre

A cukor vagy a glükóz a test üzemanyaga, segít abban, hogy aktív és energikus lehess. A vércukorszint attól függ, hogy mikor és mit eszel. Ám nem mindig működik minden jól, és van, amikor a sejtek már nem képesek felszívni a cukrot, emiatt pedig megnő a vércukorszint. Ennek következtében károsodhatnak az erek, a szervek és az idegek. Ez az állapot pedig súlyos szövődményeket is okozhat. 

Tovább »
Állati fejtörő - Elbújt egy burgonya a hörcsögök között

Állati fejtörő - Elbújt egy burgonya a hörcsögök között

Ne aggódjatok, mára is hoztunk egy szuper szórakoztató fejtörőt, amivel megmozgathatjátok az agytekervényeiteket! Meg persze a szemeteket, mert nehogy azt higgyétek, könnyű dolgotok lesz! Egy komplett hörcsög család között bújt el egy burgonya, ami igen jól álcázza magát. Sikerül őt kiszúrnod?

Tovább »
Minden hónaphoz tartozik egy madárszimbólum - Melyik a tiéd, és mit árul el rólad a Világegyetem?

Minden hónaphoz tartozik egy madárszimbólum - Melyik a tiéd, és mit árul el rólad a Világegyetem?

A születési év, hónap és nap jelentős szerepet játszanak abban, hogyan is alakul a sorsod és milyen a jellemed. Talán arról már hallhattál, hogy az egyes születési hónapokhoz tartozik egy-egy drágakő, de gondoltad volna, hogy minden egyes hónaphoz egy-egy madár is társul? Nézd meg, hogy a születési hónapodhoz milyen madár kapcsolódik, és fedezd fel, mit árul el a Világegyetem a személyiségedről!

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép