2018. február 21. - Elonóra
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 21. - Elonóra
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ebben a faluban már a lakosok fele látott UFO-t életében

Wadolowska Balogh Orsolya

Hova kell menned, ha tutira UFO-t akarsz látni, mert ott egész biztosan nem szégyenlősek? A skót Bonnybridge falucskába, ami nem messze van Glasgow-tól. Elhiheted, a legtöbb turista nem a békés, vidéki érzés és megnyugvás reményben keresi fel, hanem mert ezen a helyen a szerencsések végre a saját szemükkel győződhetnek meg az idegenek létezéséről.

 

Bát kétségtelenül idilli, mégsem ez vonzza Bonnybridge-be a látogatókat. Számtalan ufó-gyanús eset történt már a faluban, amiket egyesek szeretnek idegenek tevékenységével lehet magyarázni.  Nem csoda, hogy Bonnybridge-et úgy emlegetik, mint a világ UFO-fővárosa. Billy Buchanan, a falu egyik elöljárója szerint nagyjából 7 ezer ember lakja a falut, és annak a felének már legalább egyszer volt megmagyarázhatatlan élményben része. Ha valaki UFO-t szeretne látni, az idejön és a közeli Forth Valley megy, ami az egyik legnépszerűbb megfigyelőhelynek számít.

Különben Billy Buchanan és Malcolm Robinson még 1993 februárjában nyilvános ülést szerveztek a szemtanúknak Norwood hotelben, amin legalább 400 ember jelent meg. Sokakról kiderült, hogy csak azért nem mertek korábban előhozakodni élményeikkel, mert féltek, hogy nevetség tárgyává válnak.

Rejtélyes beszámolók

Még az első UFO-t, James Walker, egy helyi üzletember jelentette be még 1992-ben, aki különös csillag alakú objektumokat látott elrepülni a település felett. Ezután Bonnybridge környékéről több száz bejelentés érkezett az évek alatt, szinte mindegyikben fényes, repülő-lebegő, különböző méretű és formájú  -  példádul diszkosz, szivar - tárgyakról szóltak. Volt, aki még azt is állította, hogy elrabolták a földönkívüliek. Például egy férfi azt mesélte, hogy az idegenek elkábították, majd vizsgálatokat végeztek rajta, és később szerencsére nem túl komoly sérülésekkel, de szakadt ruhában tért magához.

Egy másik ijesztő élményben egy itt élő családnak volt része.  Elmondásuk szerint kék fényeket láttak, majd a házuknál nagyobb csészealj szállt le mellettük a közeli mocsárvidéken.

Aztán szintén 1992-ben a Slogett-család Bonnybridge-ben sétált, amikor egy fényes kör jelent meg előttük, majd a közelükben landolt. Tovább szerettek volna sétálni, de hirtelen kék színű tárgy előttük termett, elállva útjukat. Ezután hirtelen eltűnt a hajó és valószínűleg a család is villámgyorsan elpucolt a helyszínről.

Magában Skóciában az egyik legkorábbi eset 1976-ban történt. A 10 éves Karen nevű azt állította, hogy furcsa kék színű lények magukkal vitték az űrhajójukba, majd mindenféle orvosi vizsgálatoknak vetették alá. Ma már szociális munkásként dolgozik és még mindig kitart a vallomása mellett.

Évente legalább 300 hasonló esetről lehet tudni a beszámolók alapján. Épp különös eseménye gyakorisága miatt gondolják azt egyesek, hogy a falu alatt – vagy legalábbis a közelében - egy idegen bázis található. Mondani sem kell, hogy a hívők igyekszenek meg is találni ezt a bázist. De akad egy másik teória is, amely szerint Bonnybridge közelében egy dimenziókapu található. Ezt az elméletet vallja Ron Halliday, aki megmagyarázatlan jelenségeket vizsgáló skóciai kutatóközpont igazgatója.

A skót Bermuda-háromszög

Bonnybridge közelében található két másik település is Stirling és Falkirk és ezek hárman egy háromszöget tesznek ki. Aki ufóra szeretne vadászni, annak azt mondják, hogy a háromszöget kell felkeresnie.

Kétségkívül nincs épkézláb magyarázat a falu történéseire és a szkeptikusok amúgy is megtudják magyarázni az eseteket repülőgépekkel műholdakkal vagy természetes fényjelenségekkel. Ám akik hinni akarnak benne, hinni is fognak és talán Bonnybridge tökéletes hely lehet arra, hogy sokaknak megjöjjön a hite!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Elég éles a szemed? - Akkor segíts megtalálni az állatok árnyékát!

Elég éles a szemed? - Akkor segíts megtalálni az állatok árnyékát!

Akik kitudja milyen okból kifolyólag, de elvesztették az árnyékukat, te pedig most a segítségükre siethetsz és visszaadhatod nekik! 5 állat vár arra, hogy az éles látásoddal kiszúrt a lehetőségek közül a hozzájuk passzoló árnyékot. Nehogy azt hidd, hogy ez gyerekeknek való játék, mert olyan apróságokon múlik a megfejtés, ami még egy felnőtt szemével és agyával is elbánhat! 

Tovább »
Válassz egy Hamsát, és tudj meg valami egészen érdekeset a személyiségedről

Válassz egy Hamsát, és tudj meg valami egészen érdekeset a személyiségedről

A Hamsa egy tenyéralakú amulett, amely az egész Közel-Keleten és Észak-Afrikában is igen népszerű. Sokféle típusa van és fali díszként is használják. A jobb kéz tenyere felfelé fordítva évezredek óta a védelem szimbóluma, amelyet előszeretettel használnak amulettként a zsidók, a keresztények és a muzulmánok is. Úgy vélik, hogy megvéd a gonosz szemmel szemben.

Tovább »
Hogyan alakult a Szívek szállodája szereplőinek sorsa mostanáig?

Hogyan alakult a Szívek szállodája szereplőinek sorsa mostanáig?

Imádtuk őket. A szájukat befogni képtelen kávéimádó Gilmore lányokat, akik örökösen poénkodtak és egy percig sem unatkoztak. Ugyanakkor velük szomorkodtunk, mikor balul sültek el a szerelmi ügyeik. Sokan izgultunk Lorelai és a morcos Luke szerelmi viszonyán és hálát adtunk, hogy a régi sorozat végére ismét egymásra találtak. De vajon mi minden történt velük az elmúlt években, mire újra találkozhattunk velük tavaly a négy új részben?

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép