FOGYÓKÚRA

6 elképesztő hatású fűszer- és gyógynövény, mely segít a súlycsökkenésben - Vesd be, ha fogyás a cél

Szerző:
Szabó Anna
Szerencsére sokan a természetes módszerekre esküsznek, ha az egészség megőrzése és a különböző betegségek megelőzése a cél. De mi a helyzet a fogyással? Mindenki tudja, hogy a normál súly nagyon fontos, amikor a kockázatcsökkentésről van szó. Bizony, használhatsz gyógynövényeket erre a célra is, meglátod, mennyire hatékonyak!

 

Számos gyártó jelöli úgy a gyógynövénytermékeit, hogy segítenek a fogyásban, de soha ne feledd, csodaszerek nem léteznek. A gyógynövények ugyanis csak az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás mellett fejtik ki hatásukat. Íme, néhány hihetetlen gyógy- és fűszernövény, mely valóban segít a test súlyának szabályozásában és egyes esetekben még az anyagcserét is gyorsítja. A listára emellett néhány gyümölcsöt és zöldséget is felvehetsz még.

Kurkuma


Ez a sárga fűszer egyszerűen csodálatos hatással rendelkezik. A kurkuma ugyanis megemeli a testhőt és fokozza az anyagcserét.

 

Fahéj

 


Ezt a klasszikus fűszert nem csak a karácsonyi időszakban érdemes alkalmazni, ugyanis rengeteg kedvező tulajdonsága van. A fahéj segít a sóvárgás leküzdésében és a vércukorszint szabályozásában. Ezenkívül hosszú ideig megtartja a test teljes hőjét, ezért add hozzá bátran az étrendedhez, hogy fenntartsd az egészséges testtömeget.

 

Gyömbér

 


A gyömbér zsírégető tulajdonságokkal rendelkezik, így a mindennapi étkezések során vesd be. Hozzáadhatod ezt a növényt az étrendedhez, hogy szabályozza a vércukorszintet, mert segít elkerülni azt, hogy túlzottan megemelkedjen a glükóz szintje.

 

Hibiszkusz

 


Szereted a hibiszkusz teát? Ez a gyógynövény segít elkerülni a puffadást. A hibiszkusz tea kevés kalóriát tartalmaz, ugyanakkor növeli a jóllakottságot. Nem csak megszabadul a tested a felesleges folyadéktartalomtól, hanem nagyszerű íze is van.

 

Zöld tea

 


A zöld tea antioxidánsokkal van tele, és ez teszi ezt a gyógyteát a legkiválóbb itallá, segítségével könnyen beindul a fogyás. Emellett epigallocatechint is tartalmaz, amely fokozza az anyagcserét. A zöld tea segít az étvágy szabályozásában is, ezért megpróbálhatod meginni ezt a csésze finom folyadékot inkább étkezés előtt. Ezzel a tippel egyébként kevesebbet is fogsz enni, mint általában.

 

Aloe vera

 


Az aloe vera egy húsos levelekkel rendelkező növény. Az aloe olyan gélt tartalmaz, amely széles körben alkalmazható bőrproblémák kezelésére, ugyanakkor hasznos lehet az emésztési problémákra és a testsúlycsökkenésre is. Az aloe vera kivonat antioxidánsokat tartalmaz, amik kitisztíthatják a testedet, és fokozzák az anyagcserét is.

 

 

fogyókúra diéta fogyás súlyfelesleg
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL