REJTÉLY-MISZTIKA

Régi családi fotót nézegetett, amikor valami hátborzongatót sikerült kiszúrnia

Szerző:
Szabó Anna
A férfi, aki a Reddit közösségi oldalon megmutatta ezt a régi családi fotót, mindig is szkeptikus volt, sosem hitt a paranormális dolgokban, nemhogy a szellemekben. Csakhogy ez a döbbenetes erejű fénykép elég volt ahhoz, hogy megváltozzon a véleménye!

 

Njfurlong, a Reddit egyik felhasználója régi családi képeket nézegetett, amikor kezébe akadt ez a kép. Azt mondta első látásra nincs semmi különös az 1940-es években készült, Njfurlong családtagjairól készült képen az új-zélandi otthonuk előtt. Csakhogy közelebbről is elkezdte megvizsgálni a képet, és akkor már nem kerülhette el a tekintetét, hogy van valami, ami nem illik a képre.

Egyértelműen nem ember, hiszen ahhoz túl halvány és fehér. Vagyis gyanúsan hasonlít egy szellemre. Njfurlong kitette a képet a Redditre, közben egy kicsit maga is kutakodott és arra jött rá, hogy a női szellem olyan ruhást visel, ami nagyjából az 1800-as évek végén, illetve 1910 között volt divat. Tehát véletlenül sem akkor, amikor a kép készült.  

Ami még hátborzongatóbbá teszi az esetet, hogy Njfurlong nagynénje azt állítja, hogy látta néhányszor ezt a nőt az 1960-as, 1970-es években, még mikor kislány volt. Egyszer az ágya végében jelent meg szűk, fűzős ruhát viselt, fekete övvel a derekán és fel volt kontyolva a haja.

A házat azóta lebontották, és senki más nem látta a titokzatos nőt. Vajon eltűnt a házzal együtt vagy még mindig ott kóborol?

rejtély misztika szellem szellemfotó
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL