REJTÉLY-MISZTIKA

Szelfit lőtt magáról a tinilány és totálisan kiakadt attól, amit a képen látott

Szerző:
Szabó Anna
Mégis ki gondolná, hogy egy szefli lehet ijesztő is? A 13 éves Haley Ogletree a nagyszüleivel és a bátyjával készültek horgászni a Georgia állambeli Tiftonban a bátyja, Kolton születésnapja alkalmából. Haley gondolta, még indulás előtt készít magáról egy képet a kocsiban, hogy tudjon mit küldeni az egyik barátjának. De mikor a képet visszanézte… halálra rémült.

Ugyanis a kép hátterében még két ember látszódik. Az egyik Haley bátyja, és ez rendben is volna. Csakhogy a báty mellett álló személyről senki sem tudja, hogy kicsoda. Mert, hogy valójában nem is volt ott.

Ha alaposan megnézed a képet, Haley testvérének jobb oldalán áll egy férfi szellemszerű alakja, sapkát és galléros inget visel, és mosolyog a kamerára.

Haley meg van arról győződve, hogy sikerült egy szellemmel szelfiznie. De természetesen sokan mások csak egy ügyes képmanipulációnak tartják a képet.

Jessica, Haley anyja, állítja, hogy senki más nem volt jelen Haley-n, a bátyján, meg a nagyszülőkön, Dennis és Vera Baldree-n kívül, de még indulásnál sem.

"Én személy szerint úgy gondolom, hogy nagyon jó, mert Kolton születésnapja volt, és elkapta a legnagyobb halat, amit valaha fogott, és úgy néz ki, mintha az az ember is örülne." – mondta Haley

Azóta is izgatja őket is, meg az egész internetet a kérdés, hogy akkor ki lehet a képen? Talán Haley tényleg egy szellemmel fotózta le magát? Vagy egy ügyes Photoshoppos gondolta, hogy jó vicc lesz a képből?

Neked mi a véleményed róla?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL