MÁGIA

Boszorkánylegyintés - Szabadulj meg a rontástól ezzel az ősi tündérmágiával

Szerző:
Szabó Anna
A Boszorkánylegyintés a régi korok boszorkányainak egy erőteljes varázsa, amely megtisztítja a varázslatot végzőt és elűzi tőle a gonosz szándékokat. Bár egyszerű ez a bűbáj, mégis kivételesen erős és régi a tündér a mágiában. Hogy miért? Mert fekete galagonyagallyak kellenek hozzá, ami a tündérek egyik szent növénye.

 Mikor végezd el a Boszorkánylegyintést?

Fogyó hold alatt keress egy galagonyafát vagy ágat, mert ez az időszak a legalkalmasabb az űzési, tisztító, védelmi célokra. 

Hagyományosan a galagonyafát vagy a fa egyes részeit nem szabad október 11-e – vagyis a négy arkangyal ünnepe - után begyűjteni, mivel a sötét erők alkalmatlanná teszi őket.

Hogyan válasszuk ki a gallyakat? - Tiszteljük meg a tündéreket!

Mielőtt levágod a gallyat, ellőtte kérd a fák szellemének engedélyét. Ne felejtsd el, hogy a szeder a tündérek növénye, így mikor a fával lépsz kapcsolatba, akkor velük is interakcióba kerülsz. Például, ha rossz hangulatod van, miközben megpróbálsz egy ágat levágni, keress egy másik fát, mert egy tündér így próbál téged útbaigazítani melyik fától veheted el a gallyat.

  • Ha megtaláltad a tökéletes fát, vágj le egy marék gallyat és hagyj ott egy kis ajándékot a tündéreknek, mondjuk egy kis mézet, tejet vagy házi süteményt.
  • Ügyelj arra, hogy a gallyakat szárazon maradjanak a fogyó hold idején.
  • A gallyakat kösd össze az egyik végén - lehetőleg vörös szalaggal.
  • Kérd meg a tündéreket, hogy áldják meg!

A Boszorkány legyintés eszköze ezennel készen áll!

A varázslat menete

Tartsd a legyintőt a kötött részénél. Gyújtsd meg a végét, de csak annyira, hogy füstöljön. Érdemes egy tálat tartani a végéhez, hogy ne szóródjon szét a hamu.

Járj vele körben az otthonodban. Ahogy körbejársz, háromszor el kell mondanod a következő varázsigét, ezzel hívva meg Brigid a fény, a tűz, a gyógyítás és a védelem istennőjét.

"Három hölgy érkezett Keletről, egy tűzzel és kettő faggyal, ki a faggyal, be a tűzzel."

Mire jó a Boszorkány Legyintő füstje:

  • Kiűzi a gonosz entitásokat és a negativitást
  • Megtisztítja és megszenteli a helyet
  • Megszünteti a szerencsétlenséget
  • A házból és a benne lakók kiűzi a betegségeket
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL