LELKIPATIKA

Az összes rejtett állatot és arcot látod ezen a 144 éves képen?

Szerző:
Szabó Anna
Ezek a fejtörők nem csak, hogy gondolkodásra késztetnek, hanem tréningeznek is, hogy egyre  olajozottabb legyen az elménk és egyre élesebb. Amellett pedig, hogy milyen hasznosak, és még a szemünket is tornáztatják, még szórakoztatóak is!  Lássuk, hogy miként szerepelsz a mai kihíváson és meglátod-e az összes rejtett állatot és arcot ezen a 144 éves képen!

Manapság bárki könnyen találhat magának ilyen fejtörőt, hiszen hemzseg tőlük az internet. Éppen ezért meglepő, hogy régen is voltak olyan emberek, művészek, akiknek az volt a hobbijuk, hogy dolgokat rejtsenek el festményeken vagy illusztrációkon, majd száz év múlva ráleljenek az emberek a munkájukra és megmérettessék vele magukat!

Nemrégiben tűnt fel újra ez az 1872-es kép, amin egy aranyos kis róka játszik az erdei barátaival. Ez a kép rejtett emberi arcokból és állatokból készült.

A „A kirakós róka” alkotást az amerikai Nathaniel Currier és James Merritt Ives készítette.

Az első nyomtatásban ez a kép egészen megdöbbentette a gyermekeket, és most már a világ minden táján élők és különböző korú emberek érdeklődnek iránta. Egyre népszerűbb lett, miután megjelent színes változatban, mint a többi régi rejtvény.

Ez a 144 éves puzzle rejtett emberi arcokat és állatokat tartalmaz. Megtalálod mindet? Nézd meg közelről!

 

Sikerült?

Miután alaposan megvizsgáltad ezt a viktoriánus erdei erdő illusztrációt, megtaláltad a következő arcokat és állatokat?

 

Igen, az illusztrációban 16 különböző arc és állat található. Ugyanez jött ki neked is?

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL