SZÁMMISZTIKA

Milyen partnerre van szükséged? - Megmondja az Életút Számod

Szerző:
Szabó Anna
Néha a kapcsolatok zátonyra futnak. Van, hogy ez csak átmeneti nehézség, és idővel megoldódik, de van, hogy ezek a kihívások elgondolkodtatnak arról, vajon megéri-e még ez a kapcsolat. Talán az is megfordul a fejedben, hogy egyáltalán összeillők vagytok-e a pároddal! Ha ismerősen hangzik ez a probléma, akkor olvass tovább!

 

A számmisztikai elemzés csodálatos eszköz ahhoz, hogy eldöntsd, mennyire vagytok összeillőek, és az asztrológiától eltérően, ez nem függ a születési helytől vagy időtől. A számmisztika önmagában csak a születési dátumoddal és a születéskor kapott teljes neveddel kalkulál. Az Életút számot (ÉSZ) a születésnap alapján számítjuk ki, és ez az egyik alapszám a számmisztikai elemzésekben. Ha az életútszámod harmóniában van a párodéval, akkor jó eséllyel vagytok kompatibilisek.


Írd be az alábbi mezőbe a teljes születési dátumodat, és fedezd fel, mit üzen az Életútszámod! Aztán tedd meg ugyanezt a partnered születési dátumával is, és olvasd el, róla mit mond az Életútszáma!

 

{SZAMMISZTIKA_KALK}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL