2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tudtad, hogy szó szerint naponta megcsalod a párodat?

Ez a fajta megcsalás sokkal több kárt okoz, mint bármilyen szexuális félrelépés. A kapcsolatoknak manapság nincs valódi értéke. Az emberek találkozgatnak, de mégis, tulajdonképpen mit is takar mindez? Havonta kétszer összefutni? Egész nap üzeneteket küldözgetni? Csókolózni itt-ott?

Reggel 5:30 van. Lenyomod az ébresztőt. Kinyitod a szemedet, és az agyad máris sebesen pörögni kezd. A céges tárgyalások, a konferenciahívások és a határidők, amiket senki sem tud elkerülni. Miért van mindig olyan sok teendő, és miért nincs soha elegendő idő arra, hogy mindent meg is tudj tenni, amit eltervezel?

Megragadod a telefont, és gyorsan végigfutod az értesítéseidet, amikor még félig éber állapotban éppen zuhanyozni készülsz. Tudván, hogy a szerelmed még alszik, elküldesz neki egy szöveges üzenetet: "Jó reggelt, bébi. Remélem, szép napod lesz." Ez a szöveg két dologra emlékeztet, szeretnéd, ha tudná, ő az első és legfontosabb személy az életedben. És ami még fontosabb, fel kell ismerned, hogy attól függetlenül, hogy mennyire stresszes vagy elfoglalt a napod, a párod az elsődleges mindenekelőtt.

Oly tökéletesnek hangzik, ám ez egyáltalán nem a valóság

Ehelyett be fogsz jelentkezni a közösségi oldalakra, és minden mással hamarabb foglalkozol, és talán azt az üzenetet csupán munkába menet küldöd el a párodnak. Valami hiányzik. Mi okozza, hogy a kapcsolatok elhalványulnak, és ilyen növekvő mértékben?

A kapcsolatok a kommunikáció útján fejlődnek. Legmélyebb érzelmeidet a szeretett személy számára tartogatod, ezért elfogadható lenne az, hogy soha ne is mutasd ki azokat? Olyan sok elfogadhatatlan dolgot fogadsz el, az étkezőasztalnál bíbelődsz a telefonoddal, üzenetekben vitázol, az életed minden percét a közösségi médiában teszed közzé.

Nap, mint nap megcsalás

Tudod, mi ez az egész? Ebben a mai társadalomban olyan kapcsolatokat fogad el az ember, amelyekben tulajdonképpen a felek nap, mint nap megcsalják egymást. Ha tradicionális értelemben gondolsz a megcsalásra, egy másik személlyel való szeretkezésre gondolsz többnyire. Ez egy olyan bensőséges helyzet, amelyben az az ember, akit szeretsz, egy másik embert érint ugyanúgy, mint téged, miközben te erről semmit sem tudva szereted és gondoskodsz az adott személyről. Ha kitudódik, minden bizalom elvész.

De gondolj egy pillanatra egy másik megközelítésre. Az értelmező kéziszótárban a megcsalás úgy van definiálva, mint „valami igazán értékesnek a másik fél általi megcsalása vagy elárulása”. Persze, a szex is megcsalás, és nagyon sebezhetővé válsz egy ilyen esetben, de gondolkodtál valaha már azon, hogy másféle megcsalás bizony szinte minden nap jelen van a kapcsolatokban?

Biztosan te is tapasztaltad már a kommunikáció, a figyelem, a szenvedély, az intimitás és a szerelem hiányát. Miért elégszel meg ezzel mégis, és az összes olyan kommunikációs hiánnyal, amelyek manapság oly gyakorivá váltak? Hiszen ez a fajta megcsalás sokkal több kárt okoz, mint bármilyen szexuális félrelépés.

Odaadtad a szívedet valakinek, és zsigereidbe hatóan imádod őt, mégis könyörögnöd kell a figyelméért. Dőlj hátra, és vizsgáld meg ezt a személyt, vajon milyen haszontalan dolgokat oszt meg folyton a közösségi oldalakon, vagy netán olyan képeket, amelyeket mások majd véleményeznek. Állj meg egy pillanatra, és mondd el a partnerednek, hogy szereted. Munka után hívd fel és mondd ezt, "Öltözz, mert van egy meglepetésem, egy különleges helyre megyünk.”

Tégy erőfeszítéseket – a korábbi szerelmet újra lángra kell lobbantani

Sétálj a pároddal kézen fogva, hagyd, hogy kinyissa az ajtót, netán hogy virágot küldjön, csak azért, hogy láthasson mosolyogni, vagy hagyj egy aprócska üzenetet a kocsija szélvédőjén. Újra gyermekinek kell lenned, amikor a szeretetről van szó. Sebezhetővé és szabaddá kell válnod. Ez ugyan nem könnyű elsőre, amikor a másik életének minden részletét ismered, de nem is lehetetlen. Legyetek egymásra hangolva. Amikor mindent megosztotok egymással, és megtesztek a másikért bármit, akkor érkezik el ez csak igazán.

Értékeld a partneredet, és fejezd ki az érzéseidet, tudasd vele, hogy mennyit jelent számodra. Ám ami a legfontosabb, tedd le a telefont, és figyelj a szeretett személyre úgy igazán.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Érdekes és izgalmas talizmánokat gyűjtöttünk össze a szerelemmel, nőiséggel és szexualitással kapcsolatban. Ezeket a több ezer éves mágikus eszközöket a szerelem beteljesüléséért, gyermekáldásért, és sok egyéb szerelemmel kapcsolatos célok elérésére használták.

Tovább »
5 reggeli szokás, mely könnyen súlygyarapodást eredményez - Talán fel sem ismered!

5 reggeli szokás, mely könnyen súlygyarapodást eredményez - Talán fel sem ismered!

Gyakran érezheted úgy, hogy hiába akarsz fogyni, egyszerűen nem megy, holott szigorú étrendet követsz, és kellő figyelmet fordítasz az edzésre is. Számos tanulmány kimutatta, hogy az étkezésen és a mozgáson kívül sok olyan dolog van, amely kiválthatja a súlygyarapodást. Léteznek olyan káros reggeli szokások, amelyekre fel sem figyelve növekszik a testsúlyod.

Tovább »
7 jel, hogy a vonzás törvénye nálad is működik

7 jel, hogy a vonzás törvénye nálad is működik

A Vonzás Törvénye alapvetően azt jelenti, hogy az Univerzum energiái hatnak rád, amit előtte te is kibocsátasz. Bármire is gondolsz, főként, amire többször, az energiát sugároz ki az Univerzumba, és az eredményei az életben is megmutatkoznak, egyszerűen azért, mert ekkor öntudatlanul is teremtesz. A legfontosabb kérdés az, hogy érzed-e, hogy valóban működik a törvény a te esetedben is?

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép