2018. február 20. - Aladár, Álmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 20. - Aladár, Álmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tudtad, hogy szó szerint naponta megcsalod a párodat?

Ez a fajta megcsalás sokkal több kárt okoz, mint bármilyen szexuális félrelépés. A kapcsolatoknak manapság nincs valódi értéke. Az emberek találkozgatnak, de mégis, tulajdonképpen mit is takar mindez? Havonta kétszer összefutni? Egész nap üzeneteket küldözgetni? Csókolózni itt-ott?

Reggel 5:30 van. Lenyomod az ébresztőt. Kinyitod a szemedet, és az agyad máris sebesen pörögni kezd. A céges tárgyalások, a konferenciahívások és a határidők, amiket senki sem tud elkerülni. Miért van mindig olyan sok teendő, és miért nincs soha elegendő idő arra, hogy mindent meg is tudj tenni, amit eltervezel?

Megragadod a telefont, és gyorsan végigfutod az értesítéseidet, amikor még félig éber állapotban éppen zuhanyozni készülsz. Tudván, hogy a szerelmed még alszik, elküldesz neki egy szöveges üzenetet: "Jó reggelt, bébi. Remélem, szép napod lesz." Ez a szöveg két dologra emlékeztet, szeretnéd, ha tudná, ő az első és legfontosabb személy az életedben. És ami még fontosabb, fel kell ismerned, hogy attól függetlenül, hogy mennyire stresszes vagy elfoglalt a napod, a párod az elsődleges mindenekelőtt.

Oly tökéletesnek hangzik, ám ez egyáltalán nem a valóság

Ehelyett be fogsz jelentkezni a közösségi oldalakra, és minden mással hamarabb foglalkozol, és talán azt az üzenetet csupán munkába menet küldöd el a párodnak. Valami hiányzik. Mi okozza, hogy a kapcsolatok elhalványulnak, és ilyen növekvő mértékben?

A kapcsolatok a kommunikáció útján fejlődnek. Legmélyebb érzelmeidet a szeretett személy számára tartogatod, ezért elfogadható lenne az, hogy soha ne is mutasd ki azokat? Olyan sok elfogadhatatlan dolgot fogadsz el, az étkezőasztalnál bíbelődsz a telefonoddal, üzenetekben vitázol, az életed minden percét a közösségi médiában teszed közzé.

Nap, mint nap megcsalás

Tudod, mi ez az egész? Ebben a mai társadalomban olyan kapcsolatokat fogad el az ember, amelyekben tulajdonképpen a felek nap, mint nap megcsalják egymást. Ha tradicionális értelemben gondolsz a megcsalásra, egy másik személlyel való szeretkezésre gondolsz többnyire. Ez egy olyan bensőséges helyzet, amelyben az az ember, akit szeretsz, egy másik embert érint ugyanúgy, mint téged, miközben te erről semmit sem tudva szereted és gondoskodsz az adott személyről. Ha kitudódik, minden bizalom elvész.

De gondolj egy pillanatra egy másik megközelítésre. Az értelmező kéziszótárban a megcsalás úgy van definiálva, mint „valami igazán értékesnek a másik fél általi megcsalása vagy elárulása”. Persze, a szex is megcsalás, és nagyon sebezhetővé válsz egy ilyen esetben, de gondolkodtál valaha már azon, hogy másféle megcsalás bizony szinte minden nap jelen van a kapcsolatokban?

Biztosan te is tapasztaltad már a kommunikáció, a figyelem, a szenvedély, az intimitás és a szerelem hiányát. Miért elégszel meg ezzel mégis, és az összes olyan kommunikációs hiánnyal, amelyek manapság oly gyakorivá váltak? Hiszen ez a fajta megcsalás sokkal több kárt okoz, mint bármilyen szexuális félrelépés.

Odaadtad a szívedet valakinek, és zsigereidbe hatóan imádod őt, mégis könyörögnöd kell a figyelméért. Dőlj hátra, és vizsgáld meg ezt a személyt, vajon milyen haszontalan dolgokat oszt meg folyton a közösségi oldalakon, vagy netán olyan képeket, amelyeket mások majd véleményeznek. Állj meg egy pillanatra, és mondd el a partnerednek, hogy szereted. Munka után hívd fel és mondd ezt, "Öltözz, mert van egy meglepetésem, egy különleges helyre megyünk.”

Tégy erőfeszítéseket – a korábbi szerelmet újra lángra kell lobbantani

Sétálj a pároddal kézen fogva, hagyd, hogy kinyissa az ajtót, netán hogy virágot küldjön, csak azért, hogy láthasson mosolyogni, vagy hagyj egy aprócska üzenetet a kocsija szélvédőjén. Újra gyermekinek kell lenned, amikor a szeretetről van szó. Sebezhetővé és szabaddá kell válnod. Ez ugyan nem könnyű elsőre, amikor a másik életének minden részletét ismered, de nem is lehetetlen. Legyetek egymásra hangolva. Amikor mindent megosztotok egymással, és megtesztek a másikért bármit, akkor érkezik el ez csak igazán.

Értékeld a partneredet, és fejezd ki az érzéseidet, tudasd vele, hogy mennyit jelent számodra. Ám ami a legfontosabb, tedd le a telefont, és figyelj a szeretett személyre úgy igazán.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

14 tipp, hogyan maradj éber a nap folyamán - Még akkor is ha, úgy érzed, menten elalszol!

14 tipp, hogyan maradj éber a nap folyamán - Még akkor is ha, úgy érzed, menten elalszol!

Tudjuk, hogy az egészségünknek nem tesz jót az alváshiány, ugyanis, ha állandósul, akkor súlygyarapodáshoz, mentális problémákhoz, kognitív képességek csökkenéséhez és immunrendszer problémákhoz vezethet. Vannak azonban bizonyos helyzetek az életünkben, amikor jó okunk van az alvás hanyagolására, például határidős munka, vagy több tanulás. Íme, néhány tipp, hogyan éld túl az ilyen napokat!

Tovább »
Képes vagy azonosítani ezeket a mindennapi dolgokat egyetlen részlet alapján?

Képes vagy azonosítani ezeket a mindennapi dolgokat egyetlen részlet alapján?

Elég jó a felismerő képességed ahhoz, hogy egy-egy igen trükkös, akár megtévesztő részlet alapján, de felismerd a különböző mindennapi tárgyakat, dolgokat? Biztos lesz olyan is, amit könnyűnek találsz majd, de elhiheted, ezt nem mondhatod el a többségről és meg kell dolgoztatnod az agyadat a siker érdekében! Mehet a menet?

Tovább »
Válassz egy szívet, és tudd meg, milyen vagy a szerelemben - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy szívet, és tudd meg, milyen vagy a szerelemben - Képes lélekelemző teszt

Az alábbi szórakoztató teszt segítségével megtudhatod, hogy milyen vagy a szerelemben, és miként viselkedsz egy kapcsolatban! Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod azt a szívet, amelyik a leginkább megragad, majd olvasd el a hozzátartozó jellemzést.

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép