2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tudtad, hogy szó szerint naponta megcsalod a párodat?

Ez a fajta megcsalás sokkal több kárt okoz, mint bármilyen szexuális félrelépés. A kapcsolatoknak manapság nincs valódi értéke. Az emberek találkozgatnak, de mégis, tulajdonképpen mit is takar mindez? Havonta kétszer összefutni? Egész nap üzeneteket küldözgetni? Csókolózni itt-ott?

Reggel 5:30 van. Lenyomod az ébresztőt. Kinyitod a szemedet, és az agyad máris sebesen pörögni kezd. A céges tárgyalások, a konferenciahívások és a határidők, amiket senki sem tud elkerülni. Miért van mindig olyan sok teendő, és miért nincs soha elegendő idő arra, hogy mindent meg is tudj tenni, amit eltervezel?

Megragadod a telefont, és gyorsan végigfutod az értesítéseidet, amikor még félig éber állapotban éppen zuhanyozni készülsz. Tudván, hogy a szerelmed még alszik, elküldesz neki egy szöveges üzenetet: "Jó reggelt, bébi. Remélem, szép napod lesz." Ez a szöveg két dologra emlékeztet, szeretnéd, ha tudná, ő az első és legfontosabb személy az életedben. És ami még fontosabb, fel kell ismerned, hogy attól függetlenül, hogy mennyire stresszes vagy elfoglalt a napod, a párod az elsődleges mindenekelőtt.

Oly tökéletesnek hangzik, ám ez egyáltalán nem a valóság

Ehelyett be fogsz jelentkezni a közösségi oldalakra, és minden mással hamarabb foglalkozol, és talán azt az üzenetet csupán munkába menet küldöd el a párodnak. Valami hiányzik. Mi okozza, hogy a kapcsolatok elhalványulnak, és ilyen növekvő mértékben?

A kapcsolatok a kommunikáció útján fejlődnek. Legmélyebb érzelmeidet a szeretett személy számára tartogatod, ezért elfogadható lenne az, hogy soha ne is mutasd ki azokat? Olyan sok elfogadhatatlan dolgot fogadsz el, az étkezőasztalnál bíbelődsz a telefonoddal, üzenetekben vitázol, az életed minden percét a közösségi médiában teszed közzé.

Nap, mint nap megcsalás

Tudod, mi ez az egész? Ebben a mai társadalomban olyan kapcsolatokat fogad el az ember, amelyekben tulajdonképpen a felek nap, mint nap megcsalják egymást. Ha tradicionális értelemben gondolsz a megcsalásra, egy másik személlyel való szeretkezésre gondolsz többnyire. Ez egy olyan bensőséges helyzet, amelyben az az ember, akit szeretsz, egy másik embert érint ugyanúgy, mint téged, miközben te erről semmit sem tudva szereted és gondoskodsz az adott személyről. Ha kitudódik, minden bizalom elvész.

De gondolj egy pillanatra egy másik megközelítésre. Az értelmező kéziszótárban a megcsalás úgy van definiálva, mint „valami igazán értékesnek a másik fél általi megcsalása vagy elárulása”. Persze, a szex is megcsalás, és nagyon sebezhetővé válsz egy ilyen esetben, de gondolkodtál valaha már azon, hogy másféle megcsalás bizony szinte minden nap jelen van a kapcsolatokban?

Biztosan te is tapasztaltad már a kommunikáció, a figyelem, a szenvedély, az intimitás és a szerelem hiányát. Miért elégszel meg ezzel mégis, és az összes olyan kommunikációs hiánnyal, amelyek manapság oly gyakorivá váltak? Hiszen ez a fajta megcsalás sokkal több kárt okoz, mint bármilyen szexuális félrelépés.

Odaadtad a szívedet valakinek, és zsigereidbe hatóan imádod őt, mégis könyörögnöd kell a figyelméért. Dőlj hátra, és vizsgáld meg ezt a személyt, vajon milyen haszontalan dolgokat oszt meg folyton a közösségi oldalakon, vagy netán olyan képeket, amelyeket mások majd véleményeznek. Állj meg egy pillanatra, és mondd el a partnerednek, hogy szereted. Munka után hívd fel és mondd ezt, "Öltözz, mert van egy meglepetésem, egy különleges helyre megyünk.”

Tégy erőfeszítéseket – a korábbi szerelmet újra lángra kell lobbantani

Sétálj a pároddal kézen fogva, hagyd, hogy kinyissa az ajtót, netán hogy virágot küldjön, csak azért, hogy láthasson mosolyogni, vagy hagyj egy aprócska üzenetet a kocsija szélvédőjén. Újra gyermekinek kell lenned, amikor a szeretetről van szó. Sebezhetővé és szabaddá kell válnod. Ez ugyan nem könnyű elsőre, amikor a másik életének minden részletét ismered, de nem is lehetetlen. Legyetek egymásra hangolva. Amikor mindent megosztotok egymással, és megtesztek a másikért bármit, akkor érkezik el ez csak igazán.

Értékeld a partneredet, és fejezd ki az érzéseidet, tudasd vele, hogy mennyit jelent számodra. Ám ami a legfontosabb, tedd le a telefont, és figyelj a szeretett személyre úgy igazán.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A test 7 jelzése, melyet nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha egészséges akarsz maradni

A test 7 jelzése, melyet nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha egészséges akarsz maradni

A rendszeres önvizsgálat számos betegség azonosításában segíthet. Például a mellrákos esetek 70%-ában a beteg veszi észre a problémát, otthoni önvizsgálat során. Minden nő tudja, hogyan kell végrehajtani a mellvizsgálatot, de azt nem, hogyan kell ellenőrizni a szem, a nyelv és a bőr állapotát. Ebben a cikkben olyan figyelmeztető jelekről, tünetekről írunk, melyeket érdemes körültekintően kezelni.

Tovább »
Könnyű, de trükkös matematikai feladványok! - Old meg őket, ha tudod!

Könnyű, de trükkös matematikai feladványok! - Old meg őket, ha tudod!

Mindig is szeretted a matekot? Vagy legalábbis szeretsz elagyalni a feladványokon és kilogikázni a helyes megoldást? Akkor előtted a lehetőség, hogy megold ezt a négy könnyű, ugyanakkor trükkös matematikai feladványt! A szórakozás és a képességeid fejlesztése garantált, ami a sikert meg a eredményt illeti, az viszont rajtad múlik! Sok szerencsét!

Tovább »
Ki volt a kedvenced a 80-as évek sztárjai közül? - Megmutatja, mi a legfontosabb számodra az életben

Ki volt a kedvenced a 80-as évek sztárjai közül? - Megmutatja, mi a legfontosabb számodra az életben

Minden ember rajong néhány hírességért, nem is érdemes tagadni! Légy őszinte magadhoz, biztosan neked is volt számos kedvenced a 80-as évekből is! Ha kiválasztod, hogy az alábbiak közül ki volt a kedvenced, máris képet kapsz arról, hogy mi a legfontosabb számodra az életben!

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép