SZÓRAKOZÁS

A legtöbbet emlegetett sztárfrizurák

Szerző:
Szabó Anna
Szinte megszállottságig lehet utánozni a sztárok frizuráit. Most olyan hajakat válogattunk össze, melyek milliós tömeget vonzottak az utánzásra, vagy nevetség tárgyává váltak.

 

Katie Holmes 


Sok minden megváltozott Katie körül mióta férjhez ment Tom Cruise-hoz. Elvesztette a Joey Potter - féle ártatlan külsejét, terhes lett és szinte minden címlapon ő szerepelt. Majd Suri születése után levágatta a haját, hogy még jobban összepasszoljon férjével. Miért, Katie, miért?

 

 

Jennifer Aniston

Farah Fawcett frizurája után csak Jennifer Anistoné durrant nagyobbat Amerikában. A ’90-es években mindenki úgy akart kinézni, mint a Jóbarátok Rachel Greenje. Amerikai nők millió örültek meg a frizurájáért, a fodrászok kénytelen voltak ilyen hajat vágni minden nőnek.

 

Britney Spears

2007 februárjában Britney Spears saját maga borotválta kopasz fejétől volt hangos a sajtó. Britney hosszú évekig a tinik bálványa volt. Ezt a posztot igazán akkor vesztette el, amikor egy fodrászatban leborotválta a haját, miután a fodrász nem volt hajlandó végrehajtani ezt a drasztikus tettet. Majd szörnyű tettét szörnyűbbnél szörnyűbb parókákkal, kalapokkal kendőkkel próbálta kendőzni. Úgy tűnik eme hóbortjának nem akadtak követői, szerencsére.

 

Christina Aguilera

Valamikor a kilencvenes évek elején Christina Aguilera úgy döntött, hogy nem akar a sok platinaszőke popsztár egyike lenni, ezért befestetette a haját feketére. Fekete hajával elkezdődött „Dirty” korszaka. A hajszín talán kötelezte némi zenei-és táncstílus váltásra is, hiszen jó pár szexuálisan túlfűtött klipet forgatott. Később belátta, hogy tette nem volt jó ötlet, ezért inkább ismét a szőkék táborát erősíti.

 

A 2008-as amerikai választás 

A 2008-as választás tele van, volt drámai pillanatokkal, de azért akadtak vicces pillanatai is. Amikor megpillantottunk Sarah Palin pálmafáját, Michelle Obama bubiját, Cindy McCain hullámait, vagy Hillary Clinton rövid haját, valóban nagyon kacaghattunk.

  

Keri Russel

A mai napig Keri mélyrepüléséért a gyönyörű tincseitől való megválását tartják felelősnek. Hihetetlen tömeget vonzott a képernyők elé a csodálatos fürtjeivel. Hát ez a hajvágás hatalmas baki volt.

 

Demi Moore, mint G. I. Jane

Demi Moore egy szerep kedvéért leborotváltatta a haját 1997-ben, Sinead O’Connorra hajazva. Demi be akarta bizonyítani, hogy kopaszon is szexi nő tud maradni, akármennyire is hasonlít így a férjére. Vajon sikerült neki?

 

Andre Agassi

Andre Agassi levesztette göndör fürtjeit. Nem csak a fonákjával nyűgözte le rajongóit, hanem hosszú, napszítta fürtjeivel is. 1995-ben bekövetkezett a katasztrófa, Andre levágatta a haját. Talán annyira mégsem volt rossz lépés tőle hiszen, a következő évben a ranglista élére került és ezt 30 héten át tartotta.

 

Jon Bon Jovi, a színész

A ’80-as évek rock sztárja, rajongók millióit borította ki, amikor megvált egyik rocker védjegyétől, a hosszú hajától, azzal a szándékkal, hogy komoly színésznek álljon. Pár filmben kapott is szerepet, de egyik sem hozta meg neki a nagy áttörést. Haja Twisted Sister és Brad Pitt frizurája között ingadozott. A nagyérdeműnek ígéretet tett, hogy visszanöveszti loboncát, de nem tette. Ennek sokan örülnek, hiszen így végre látni az arcát is.

 

Amy Winehouse méhkasa

Nem mindig volt a fején ez a madárfészek, de amikor 2007 nyarán új külsejével jelent meg, népszerűsége az egekbe szökött, Rehab című slágere pedig szárnyalt a toplisták élén. Mi csak reméljük, hogy ezzel a hajjal a jó, öreg Marge Simpsonnak akart tisztelegni. A méhkas mégis maradt. Úgy hallottuk, mikor a börtönben meglátogatta férjét Amy, az őrök a madárfészket is „megmotozták”.

 

Nick Nolte „önarckép”

2002-ben letartóztatták a rendőrök ittas vezetésért és ezt a „sztárfotót” készítették róla. A vérvizsgálatból az is kiderült, hogy drog hatása alatt szálldogált, ami megmagyarázza a frizuját, bár lehet, hogy csak belenyúlt a 220-ba. Az ingjét, amit visel, viszont semmi sem magyarázza. Jobban állna neki, ha levenné.

 

Rachel McAdams pink tincsei

A vörös szőnyegen általában a szépség és nívó együtt jelenik meg. Rachel McAdams esetében ebből egyik sem volt meg, amikor (remélhetőleg) átmeneti elmezavar miatt rózsaszín csíkokat rakatott a hajába. Megbocsátottunk volna neki, ha ezt egy szerep kedvéért tette volna, de nem. Ez egy önálló próbálkozás volt, ami, valljuk be, nem sikerült.

 

Angelina Jolie

A 2000-es Oscar gálán Angelina Jolie koromfekete, egyenes hajjal jelent meg, ami rettenetesen sápította az arcát, várható volt, hogy másnap mindenki erről fog beszélni, így is történt. Két héttel az Oscar előtt még vállig érő barna hajjal szexisen tűnt fel a SAG díjátadón. Fekete hajjal viszont úgy néz ki, mint Morticia Adams.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL