MÁGIA

Reggeli rituálé a jó napért, az energiáért és a szerencséért

Szerző:
Szabó Anna
A reggeli rituálét a Távol-Keleti legendák inspirálják. A Távol-Keleti országokban reggeli rituálék sokkal gyakoribbak, mivel magukba foglalják a fizikai gyakorlatokat, mint például a Tai Chi-t és Hatha jógát meditációval. Érd el ezzel a rituáléval, hogy mindennapod jól induljon, tele legyél energiával és élettel, sőt, hogy a jó szerencse is egésznap elkísérjen!

Csináld úgy, mint a kínaiak!

Végezd el napi rendszerességgel, mielőtt meginnád a kedvenc zöldteádat, és megkezdenéd a napodat, hajtsd végre ezt a reggeli meditációt és imádkozz az erőteljes napi kezdésért.

Szóval, mi a teendőd? Tegyük fel, hogy ébredtél fel. Írd le, mit álmodtál, vezess álomnaplót, ezzel is megteremted már reggel a kapcsolatot a Felsőbb éneddel, és lelki kapcsolatot teremtesz a többi birodalommal. Miután leírtad az álmaidat, irány zuhanyozni!

Képzeld el, hogy testedet, a lelkedet és aurádat megtisztítja a víz, amely szabadon mozog a testeden, és a víz eltávolítja mindazt, ami haszontalan vagy káros a számodra. A víz minden parazitát megfojt, és tiszta, friss és élettel telíti meg testet, lelket és az aurát.

Kávét? Nem, csak zöld teát!

Öltözz fel és készítsd el a reggeli zöld teát, mert jobban tisztít és energetizál, mint a kávé. Tedd az oltárodra, vagy ha nincs, akkor az asztalodra és ülj le mellé.

Gyújts egy gyertyát, ami szimbolizálja a mágikus energiát - mint egy akkumulátort – amire szükséged lesz az előtted álló napon. Végezz légzési gyakorlatot, mint amilyen a Hatha jóga légzésgyakorlata. Így felszabadul benned a Levegőelem esszenciája.

Most pedig mond el az igézetet kilencszer és közben vizualizáld, amit mondasz:

"A Mennyek az én Atyám,

a Föld az én anyám,

most és egész nap és éjszaka,

a Kék Sárkány a baloldalon,

a Fehér Tigris a jobbomon,

a Vörös Főnix előttem,

a Fekete Teknős mögöttem van.

boldog vagyok, védett és szerencsés,

most és egész nap és éjszaka."

Az Égi Őrök Erőteljes hívása

Vizualizáld a négy Égi Állatot, amelyek őrzik és uralkodnak a négy világtájon és a négy elemen. A Kék Sárkány uralkodik Keleten, a Fehér Tigris Nyugaton, a Vörös Főnix délen és a Fekete Teknős Északon. Ezek az Égi Egységek olyan erősek, hogy a kínai és a japán császárok a hatalom szimbólumaként használták.

A Feng Shui, valamint a kínai és a japán okkult tudományok számos célra használták ezeket szimbólumokat és energiájukat –például palotáik építésénél, illetve a királyi család tagjai számára az egészség és életerő fenntartása érdekében. És vedd figyelembe, hogy tiltották, hogy ezeket szimbólumokat a királyi családon kívül bárki is használja! Na, ez ám a hatalom!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL