GASZTRO

Burgonyás-túrós palacsinta - Könnyű, egészséges és finom!

Szerző:
Szabó Anna
Ez a palacsinta igazán ízletes és finom, tökéletes uzsonnára, de salátával kombinálva főétkezésekhez is kiváló. Ropogós, egészséges és hihetetlenül ínycsiklandó! Vigyázat, nem fogsz tudni ellenállni neki!

 

Hozzávalók


• 1 burgonya (közepes méretű)
• 5 evőkanál túró
• 1 db tojás
• 1 evőkanál liszt
• 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
• só, bors
• sütőolaj


Elkészítés


1. Hámozd meg a burgonyát, majd reszeld le nagyobb darabokra
2. Adj hozzá túrót, tojást, lisztet, apróra vágott petrezselymet, sót, borsot, majd keverd össze az egészet.
3. Fogj egy felhevített serpenyőt, önts bele olajat, majd öntsd bele a masszát, és formázz belőle palacsinta alakzatot. 5-7 percig süsd, mindkét oldalát.
4. Tálald lapos tányéron, kínálj mellé tejfölt.

Jó étvágyat!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL