2017. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Életed mely területéről szipolyozzák el az energiát? - A rendkívüli Dracula Tarot elárulja

Wadolowska Balogh Orsolya

Nem hitted volna, pedig ilyen is van! És a nem mindennapi Dracula Tarot képes felfedni előtted a titkot, hogy életed mely területéről szipolyozzák el az energiát, ezzel hanyatlásnak indítva. Hol várhatóak a problémák? Egyáltalán ki szívja el a jó energiákat? Állítsd meg az energiavámpírokat, ha megtudod, hol kívánnak lecsapni!

 

Ideje elővenni a varázstudásodat vagy segítségül hívni az angyalokat, és levédeni magad, meg életed azon területét, amelyről kiderül, hogy hamarosan egy ismeretlen forrás elszívja a jó energiákat, ezzel indítva hanyatlásnak életed egy részét, és azt is megtudhatod, hogy ez mivel fog járni! És ki akarhat ártani? A rossz akarók, az ellenségek, az energia vámpírok a munkahelyen vagy akár a sötét entitások. De az sem biztos, hogy szándékos, hiszen sok energiavámpír, nem is tudja magáról, hogy az! Persze ez csak egy játékos jóslat, nincs miért kétségbeesned, már csak azért sem, mert mindjárt megtudod, hol érhet a kellemetlenség, és így fel tudsz rá készülni!

Húzz egy kártyalapot, és fedezd fel az üzenetét!

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tégy az ágyad mellé 3 citromot - Ha hiszed, ha nem, örökre megváltozik az életed!

Tégy az ágyad mellé 3 citromot - Ha hiszed, ha nem, örökre megváltozik az életed!

A negatív energia mindannyiunkra rossz hatással van, akár az egészségünket, a kapcsolatainkat, vagy a jólét bevonzását tekintjük. Ezért arra kell törekedni, hogy minden lehetséges módszerrel távol tartsuk. Íme, a legjobb módszer, ami egy csapásra megváltoztatja az életedet.

Tovább »
Az összes rejtett állatot és arcot látod ezen a 144 éves képen?

Az összes rejtett állatot és arcot látod ezen a 144 éves képen?

Ezek a fejtörők nem csak, hogy gondolkodásra késztetnek, hanem tréningeznek is, hogy egyre  olajozottabb legyen az elménk és egyre élesebb. Amellett pedig, hogy milyen hasznosak, és még a szemünket is tornáztatják, még szórakoztatóak is!  Lássuk, hogy miként szerepelsz a mai kihíváson és meglátod-e az összes rejtett állatot és arcot ezen a 144 éves képen!

Tovább »
Madártoll-teszt - Mi a legfőbb feladatod jelen életszakaszodban?

Madártoll-teszt - Mi a legfőbb feladatod jelen életszakaszodban?

A tollak az egyensúly és a szabadság egyetemes szimbólumai. Ezért használta fel őket az a spanyol pszichológuscsoport, aki ezt a tesztet összeállította. Ha kiválasztod az általad szimpatikusnak vélt madártollat, akkor fény derül arra, hogy mi a legfontosabb feladatod életed jelen szakaszában. Ha kíváncsi vagy rá, akkor ne habozz, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép