LELKIPATIKA

Az egész internetet szenved a kávéfal optikai illúziójától - Valójában az összes sor párhuzamos!

Szerző:
Szabó Anna
Oké, itt van egy kép, amelyről az egész internet majd felrobban. Eredetileg a grúziai bűvész, Victoria Skye tette ki a hivatalos honlapján, majd Martin S Taylor a Twitteren. A valóságban minden vonal párhuzamos a képen, csak az agyad gonosz trükköt játszik veled! Neked sikerül meglátni az igazi párhuzamos sorokat?

 

Vannak, akik nem hitték el, és azt mondták, hogy a művész ténylegesen meggörbítette őket a vonalakat. Azonban azok, akik szeretik az idegtudományt és az optikai illúziókat és bebizonyították, hogy csak az agyunk tréfál meg minket. Jelen esetben a képen látható különös minta, a sorok és a színek együttese teszi.

Könnyedén ellenőrizheted, hogy a vonalak párhuzamosak-e, méghozzá a Windows oldalszerkesztőjével a Painttel. Itt van a bizonyíték: be kell rajzolni a téglalapokat.

Ha még mindig nem hiszel nekünk, ellenőrizheted magad. Személy szerint majd kifolyt a szemem, hogy meglássam párhuzamosan a vonalakat, de nem sikerült!

Viszont ezek után a kérdés az: milyen mértékben bízhatunk saját érzékeinkben, ha egy csomó négyzettel ilyen könnyen lehet csalni?

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL