LELKIPATIKA

10 egyszerű módszer arra, hogy újra visszacsempészd a pozitív energiát az életedbe

Szerző:
Szabó Anna
Vannak olyan időszakok, amikor alacsony a rezgésed, és a negatív energia uralja az életedet, így azonban a dolgaid is lefelé ívelnek. Gyakran azonban nem olyan egyszerű visszaszerezni a pozitív energiát, mert az ember hajlamos az önsajnálatba menekülni, és arra várni, hogy kihozza valami ebből az állapotból, nem felismerve azt, hogy magának kell ezt megtennie.

„A legnehezebb idők lehetnek a legszebb időszakok – ha pozitívan gondolkodsz.” – Domenico Dolce

De mi is az a pozitív energia? Tulajdonképpen az a természetes energia, amely támogatja az életet. Korábbi civilizációk „chi”-ként vagy „prana”-ként hivatkoztak rá, ám ma már a tudomány is elismeri ezt az elképesztő energiát. A mai kor stressz faktorait nem lehet kiiktatni, hiszen a mobil csöngeni fog, az e-mailek folyamatosan érkeznek, sok ember durva, a kamaszok hisztizni fognak, mindez jelen van a világban. Ám ha megtanulod kiaknázni a pozitív energiát, akkor felül tudsz emelkedni ezeken a nehézségeken.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL