SZÁMMISZTIKA

Mikor kezdődik az igazi életed?

Szerző:
Szabó Anna
Az életben az igazi lehetőségeid, azok a történések, amik összhangban vannak a születési képleteddel, csak egy bizonyos korban kezdenek hatni rád. Ezt a kort a számmisztika úgy hívja, hogy a lelki érettség kora. A születési dátum segítségével nagyon egyszerűen kiszámíthatod.

A lelki érettség kora, valójában kódoltan benne van a születési dátumodban. Csak egy egyszerű törvényszerűséget kell megismerned és kiolvashatod ezt az időpontot.

A számmisztika nem január 1.-től, hanem a születésnaptól számítja az év kezdetét és 9-es ciklusokban számol. Ahhoz, hogy elérd a lelki érettséget, legalább 3 kilences ciklust át kell élned. Ez soha nem következik be 27 éves kor előtt és soha nem tart tovább, mint 35 éves kor. Ezt megelőzően azonban egy tanulási folyamaton mész keresztül és nem biztos, hogy minden, ami a számmisztikai képletben látható egyértelműen érvényesíti hatását az életedben.


Hogyan számolhatod ki a lelki érettség korát?


A számítás megint nagyon egyszerű. Egy olyan számítást kell használni, amit már használtunk a korábbiakban is. Az első körben annyi lesz a dolgod, hogy összeadod a születési dátumod számait.

Példaként október utolsó napját használom, de Te számolj a saját születési dátumoddal.

2008.10.31 => 2+0+0+8+1+0+3+1 = 15

A kapott szám számjegyeit össze kell adnod, amíg egyjegyű számot nem kapsz

1+5 = 6

A szám, amit kaptál a saját sorsszámod, erről már volt szó egy korábbi cikkben A lelki érettség elérésének korát úgy kapod meg ebből, hogy 36-ból le kell vonnod a kapott számot.

36 – 6 = 30

Vagyis, aki 2008.10.31-én született, 30 éves korában éri el a lelki érettséget, és minden hatás ebben az életkorban kezd el igazán érvényesülni az életében.

Ha még nem érted el a kapott kort, akkor még a tanulási fázisban vagy és csak a kapott kor elérése után érvényesül minden hatás teljes erővel az életedben.

Miért pont 36?


A 36 négy darab 9-es ciklus eredménye => 4 x 9 = 36
Mivel ebből le kell vonni a sorszámot, ezért pont 3 teljes kilences ciklus marad eredményül. Háromszor kell ugyanazokat az energiákat megtapasztalni a lelki érettség eléréséhez. Kisgyerekkorban, kamaszkorban és fiatal felnőtt korban. Mind a három alkalommal más és más oldalát ismerheted meg az aktuális energiáknak. Mire a végére érsz a három kilences ciklusnak, már „Mindent láttál az életből”. Ekkor kezdődnek a valódi lehetőségeid.

Hogyan tudhatod meg, melyek azok a lehetőségek, amik a lelki érettség elérése után várnak rád?

Bemutatom neked életed összes aspektusát a születési számmisztika tükrében. Most ajándékba adok neked ehhez egy számmisztikai tanfolyamot, melyet 14 napon keresztül folyamatosan megkapsz az e-mail fiókodba. Ez alatt az izgalmas két hét alatt megmutatom neked az összes lehetőséget, amit a születési dátumod rejt és azt is megtudhatod, hogy miként olvashatod ki Te magad ezeket a lehetőségeket a születési dátumodból.


Szeretném boldogan élni az életem, és jobban megismerni Önmagam, ezért kérem az ajándék tanfolyamot!


Kíváncsi vagy a saját számmisztikai elemzésedre?


Érdekel, mit tudunk még rólad?  Használd a számmisztika kalkulátort - a mezőkbe írd be a születési dátumodat. Meg fogsz döbbenni, milyen hihetetlen dolgokat mesélünk rólad. Ennek az ismeretnek a birtokában már ma teljesebb életet élhetsz!

A kalkulátor használatához kattins ide!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL