2017. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az igazi esőember története -Természetfeletti képesség vagy poltergeist jelenség?

Don Decker néven látta meg a napvilágot, aki igazi esőember, aki vitathatatlanul az egyik legalaposabban dokumentált paranormális személy a közelmúltban. Hitelessége számos olyan tanú beszámolóján alapszik, akik szava megkérdőjelezhetetlen. Vajon a nagyapja halála hozta felszínre a szunnyadó képességét vagy maga a nagyapa szelleme kísértette ilyesformában? A mai napig nincs rá válasz.


Ez a bizarr történet 1983. február 24-én kezdődött Stroudsburgban, miután Don Decker nagyapja, James Kishaugh elhunyt. Míg mások gyászoltak, Don Decker végre először érezte a béke érzését. Amit a többiek nem tudtak, az volt, hogy James Kishaugh fizikailag bántalmazta Dont, amíg fiatal gyermek volt.
Az alábbi képen is látható Don Decker Kishaugh halála idején börtönben volt, mert egy éves börtönbüntetésre ítélték lopásért az akkor 21 éves fiatal férfit, de engedélyt kapott, hogy jelen lehessen a temetésen és néhány napot a családdal töltsön. Ám Don békés érzete nem tart sokáig.

James Kishaugh temetése végén meghívták Dont, hogy maradjon az éjszaka Bob és Jeannie Keiffernél, akik a család barátai voltak és nagyon szerették Dont. Azon az estén kezdett el valami különöset érezni magában Don. Egy fajta hideg érzés lett rajta úrrá és Don transzszerű állapotba esett. A Keiffers, akkor észrevette, hogy a nappali mennyezetről és falakról csöpög a víz. Keiferék hívták a tulajdonost, mert úgy hitték, gond van a vízvezetékekkel, de mikor megérkezett, áltata sem lettek okosabbak, mert Ron tudta, hogy nincs ott vízvezeték, ahonnan a szivárgások előfordultak.

Ron a tulaj annyira elbizonytalanodott az egyre ömlő víz láttán, hogy hívta feleségét majd a rendőrséget is. Richard Wolbert Patrolman volt az első, aki megérkezett a helyszínre, aki később így fogalmazta meg az élményét:

„A bejárati ajtón belül álltunk, és vízszintesen folyt át víz egyikszobából a másikba."

John Baujan tisztviselő, aki Wolberthez csatlakozott, ugyancsak szemtanúja volt a jelenésnek:

„Szó szerint a hideg rázott, a szőr is felállt a nyakamon. Olyan dolgok történtek, amelyekről még csak soha, soha nem is álmodtam. És lehetetlen volt megmagyarázni mi folyik ott."

Nem is csoda, hiszen addigra ömlött a víz, mintha vízesés lenne és sokszor a levegőben folyt vízszintesen ellentmondva minden létező fizikai törvénynek.
Ahogy a tisztek megpróbálták megérteni a helyzetet, feltűnt nekik Don, aki még mindig transzban ült. A tisztek Keifferék segítségével kivitték a házból és leültették egy közeli a pizzériában. Amint a Keifferék és Don elmentek a háztól, az ismét normális állapotba került. Ron helyből eltűnődött azon, vajon az egyik Keiffert vagy Dont tegye felelőssé a történtek miatt.

(John Baujan)

Pam Scrofano, aki a pizzériát vezette, látta, ahogy a zombiszerű állapotban lévő Don belép az étterembe, majd leülnek Keifferékkel és pár pillanattal később megismétlődött az, ami a házban történt. Víz hullott a fejükre a semmiből és elterült a padlón. Pam azonnal sejtette, hogy Don a tettes és lekapott a falról egy a feszületét, és Don bőréhez nyomta, aki nyomban magához tért lévén, hogy a kereszt megégette a kezét.

Ezen a ponton már nem lehetett a pizzériában maradni. Bob és Jeannie Keiffer úgy döntöttek, Donnal együtt visszavonulnak otthonukba. Amint elhagyták a pizzériát, az eső leállt.

A Keifferék össze találkoztak Ron és feleségével Romaynel, amikor hazatértek. Amint Don belépett a házba, az eső visszatért és még erősebben zuhogott, a konyhában csak úgy csörömpölt az edényeken. Ron és Romayne először azt hitték valami viccet űznek velük.

Aztán a dolgok drámai és erőszakos fordulatot vettek. Dont valami láthatatlan erőt a falhoz szorította. Nem sokkal később visszatértek a tisztek Baujan és Wolbert a rendőrfőnökkel, akik végül úgy könyvelték az esetet, hogy vízvezeték probléma okozta az elázást.

A következő napon három másik tiszt érkezett ki, hogy ellenőrizzék au ott élőket és hogy Bill Davies elvégezte saját kísérletét. Don Decker kezébe arany keresztet nyomott és Don kijelentette, hogy az égeti. Aztán rendőrök is szemtanúi lehettek annak, hogy Don képes volt levitálni.

John Rundle így írta let, amit látott:

„Hirtelen felemelkedett a földről, és olyan erővel átugrott át szobán, mintha egy busz elütötte volna. Aztán három karmolás jelent meg a nyakán, amely erősen vérzett, de hogy miként, arra nincs válasz."

Ron Van Why segíteni akart Donnak. Talán érezte, Don nem szándékosan cselekszik. Ron minden papot felhívott Stroudsburgban, de a legtöbb elutasította. Végül egy kötélnek állt és eljött Donhoz. Ahogy együtt imádkoztak, mikor Don teste begörcsölt és rángatózni kezdett. De tovább imádkoztak, míg végül Don állapota lecsillapodott és megnyugodott. Mire befejezték az imát, úgy tűnt, hogy Don ismét önmaga. 

(Bob Keiffer)

Don szabadsága véget ért, ideje volt visszamennie a börtönbe. Ott meg volt ideje eltöprengeni azon, képes-e tudatosan előidézni az esőt. Nem is kellett neki sok idő, a cella mennyezetéből és a falakból megindult a víz. Csakhogy Don nem tudta kontrolálni az erejét.

A börtönőr bizony nem volt boldog azt látva, hogy a víz elárasztja a cellát. Nem hitte el, amikor Don azt mondta neki, hogy ő a felelős érte. Az őr végül elment a felügyelő irodájába és értesítette az esetről LT. David Keenholdot, akinek fogalma sem volt arról, ami kint történt Donnal. Amikor az őr belépett az irodába, Keenholdot figyelte, és mikor ő is a saját ingjére nézett azt látta, hogy az inge magától kezd el nedvesedni.

LT Keenhold végül megértette, mi folyik ott és kihívta William Blackburn tiszteletest, hogy találkozzon Don Deckerrel. Blackburn tiszteletes beleegyezett, és ahogy a cella felé közeledett, aki először csalással vádolta meg Dont. Ám a férfi bizonyított, ismét esni kezdett, ezúttal köddel együtt és a tiszteletes úgy írta le, hogy olyan, mint az Ördög esője.

Valójában Don is tartott kicsit a saját képességétől és nem vágyott másra, csak békességre. Az előbb leírt incidenst 1993. február 10-én még tévében is leadták a történetét.

Azóta állítólag nem történt hasonló eset és Donnak az volt a meggyőződése, hogy akkor a nagyapja szelleme tért vissza, hogy ilyen formában kísértse.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 vérszívó szörny, akikről még életedben nem hallottál, pedig jobb lett volna!

10 vérszívó szörny, akikről még életedben nem hallottál, pedig jobb lett volna!

Azt hitted, hogy csak a jól ismert „nyugati” vámpírok, a Drakula-félék léteznek? Hidd el, elég nagy ez a világ ahhoz, hogy sokféle lény, megférjen benne! Nem is hinnéd milyen vérszívók léteznek, akikről még csak nem is hallottál, akik öregasszonyok, öregemberek képét öltik magukra, vagy a tenyerükön keresztül szívják ki a véredet. Némelyik még életben is hagy, ha nem találja a véredet elég ízletesnek! Lássuk milyen fantasztikus vérszopóktól kell még tartanunk!

Tovább »
Ez a két rejtvény még rajtad is kifoghat!

Ez a két rejtvény még rajtad is kifoghat!

Két rejtvénnyel készültünk mára azért, hogy te szórakozhass és fejleszthesd az agyadat, hogy még jó sokáig éles legyen az elméd! Nem kell zseninek lenned hozzájuk, elég a jó megfigyelőképesség és egy kis matektudás is! Szerezd meg magadnak a napi sikerélményedet azzal, hogy megfejted ezt a két nem is olyan nehéz feladványt!

Tovább »
Válassz egy képet, és fedezd fel, milyen viszony fűz a családhoz! - Képes önismereti teszt

Válassz egy képet, és fedezd fel, milyen viszony fűz a családhoz! - Képes önismereti teszt

Mindenkinek más jut eszébe a „család” szóról. Van, akinek a meleg otthon, másnak a gyerekzsivaj, és még sorolhatnánk. Ezek többnyire a bevett családi minták miatt vannak, amit otthon láttunk, a szüleinktől. Neked milyen a családod, és milyen viszony fűz hozzá? Teszteld magad, és kiderül.

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép