DIVAT

Sztár stílus, nekünk

Szerző:
Szabó Anna
Irigykedve nézzük a sztárok isteni szereléseit és közben arról ábrándozunk, hogy mi is így öltözködhessük. Az egyes darabok csillagászati ára miatt, megvalósulatlan álomnak tűnik kedvenc celebjeink viselete. De mutatunk pár szettet, amit tőlük lestünk, ám áruk igazán pénztárca barát.

Heidi, aki nem fejőlány


A szépséges szupermodell a hétköznapokban kényelmes viseletben jár, hiszen három csemetéje pesztrálása nem igazán engedi számára, hogy magas sarkúban tipegjen, ám így is mindig igazán divatos. Ő egy legginget is stílusosan tud viselni. Ahhoz, hogy feldobjuk fekete cicanadrágunkat elég egy vagány bőrdzseki, pulóverruha és egy magas szárú csizma.

1. Fekete legging (New yorker) 2.050 Ft, barna hosszú pulóver (Tally Weijl) 4.290 Ft, fekete bőrdzseki (Tally Weijl) 10.790 Ft,
2. Barna lakktáska (Promod) 8.490 Ft.
3. Fekete lovaglócsizma (Vagabond) 42.990 Ft.

Posh Spice, a divatmaca


Az idei ősz/tél nagy slágere a lakkbőrhatású, extra szűk legging. Vajon ki az, akin szinte elsőként debütált az ultra szexis darab? Na? Ugye nem volt nehéz kitalálni, természetesen a mindig sikkes Victoria Beckhamről beszélünk. A blézer és a kesztyű remek kiegészítői ennek a „nadrágnak”, de vigyázzunk, csak igazán vékony alkatú hölgyeknek áll jól.


A „jóbarát”, Jen


Jennifer Aniston egyszerűen nem tud mellényúlni. Bármit vegyen is fel, mindig jól néz ki. Ez a viselet tökéletesen alkalmas egy hosszú bevásárló körútra, kényelmes és nőies szett, a sok kötött holmi ellenére. Dobd fel a kötött kardigánodat egy övvel úgy, mint Jen, húzz csőnadrágot és csizmát, így igazán dögös lehetsz egy nagymamis kardigánban is.

1. Kék koptatott, csőszárú farmernadrág (New Yorker) 10.290 Ft, világos beige pulóver (Tally Weijl) 3.460 Ft, rövid ujjú, kötött kardigán (Promod) 11.990 Ft, barna fonott öv (Tally Weijl) 1.860 Ft, puha meleg sál (Promod) 5.490 Ft.
2. Barna lovaglócsizma (Promod) 29.990 Ft
3. Fekete velúrbőr csizma (C & A) 12.990 Ft


Kim, az egyszerűen szexi


Ha szeretnénk szexisen kinézni, akkor az ő ruhatárából koppintsunk. Egyszerre szexis és elegáns, amit visel. Ne riasszon senkit a talpig fekete szín, nem fog gyászosnak tűnni, ha úgy viseljük, mint Kim Kardashian. Ha nem tudunk beszerezni egy ilyen egyrészest, nyugodtan vegyünk fel egy bőszárú nadrágot, egy csőtopot és kössünk a derekunkra egy jópofa övet.

1. Fekete bőszárú nadrág (Tally Weijl) 6.960 Ft, fekete csőtop (New Yorker) 3.390 Ft, Fekete lakköv (Tally Weijl) 1.860 Ft.
2. Fekete fémlapos táska (New Yorker) 4.350 Ft.
3. Masnis lakkcipő (New Yorker) 3.890 Ft


Mrs. Cruise, a makulátlan


Legalábbis, ami a stílusát illeti, biztosan állíthatjuk. Akár lezser, akár elegáns, mindig minden úgy jó rajta, ahogy van. Ő lehetne Miss Tökély, egyetlen hibája a férje. A kárókockás pulóver örök darab, szinte mindig jó választás, főleg egy jó trapéz szárú farmerrel és magas sarkú cipővel. Semmi extra, mégis hihetetlen stílusos, ami elsősorban a kockáknak köszönhető.

1. Bőszárú farmernadrág (New Yorker) 5.150 Ft, fekete-fehér kárókockás pulóver (New Yorker) 6.390 Ft.
2. Füles+pántos táska (C & A) 3.690 Ft
3. Színátmenetes magassarkú cipő (New Yorker) 3.390 Ft


Rihanna, Barbadosz szépe


A fiatal énekesnő a fiatalosabb, dögös stílus képviselője, ha ezt a látványt szeretnénk mi is képviselni, kövessük őt bátran. Ez a szerelés inkább estére ajánlott, arra viszont előszeretettel. A fodros szoknyát és a fekete blúzt a szegecses bőrdzseki és cipő teszi igazán dögössé. Szerezd be te is és te leszel est vadmacskája.

1. Fekete rakott szoknya (New Yorker) 4.350 Ft, fekete ing (New Yorker) 4.350 Ft, fekete szegecses bőrdzseki (C & A) 17.990 Ft
2. Fekete fűzős bokacipő (Vagabond) 20.990 Ft


Jessica, a sportos


Jessica Bielt leginkább sportos szerelésben lehet látni. Ez az összeállítás egy kivétel, ami azt bizonyítja, hogy ő is tud nőies lenni. Azért a lezser stílus nyomait ebben a szettben is felfedezhetjük. Ezt a vonulatot a trikó képviseli, ami nemcsak lezser, de igen szexis is. A vékony derekú nők, nyugodtan hordjanak magas derekú szoknyát, előnyös számukra. A fehér sál alkalmibbá varázsolja a ruhát.

1. Fekete szatén ceruzaszoknya, brossal (New Yorker) 7.690 Ft, állatmintás trikó (New Yorker) 2.550 Ft, fehér sál (New Yorker) 2.050 Ft.
2. Fekete lakk magassarkú cipő (New Yorker) 3.890 Ft

 

 

Mit, hol?

Peek und Cloppenburg, Springfield, C&A, Promod, Tally Weijl: Arena Plaza,
New Yorker: Vörösmarty tér, Caremo (Thököly út, Westend City Center)

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL