LELKIPATIKA

Senki sem tudja megoldani ezt a lovas fejtörőt kevesebb, mint 30 másodperc alatt - És te?

Szerző:
Szabó Anna
Számos tanulmány hasonlította össze az emberi agyat egy géppel. Több alkalommal is kimutatták, hogy az agy akár 30-szor gyorsabban működik, mint a világ leggyorsabb számítógépe. Azonban annak érdekében, hogy az agyunk hatékony maradjon, folyamatosan tréningezni kell. Ezért hoztuk neked ezt a fejtörőt, avagy A különböző lovak tesztjét. Sikerül megoldanod kevesebb, mint 30 másodperc alatt?

A különböző lovak teszt

Cowboyok egy csoportja egy csordával sétál keresztül a prérin. Az egyik szomszéd, aki csendben figyelte őket, hirtelen rájött, hogy nem mindegyik ló, és rohant, hogy szóljon a cowboyoknak.

Sajnos nem sok idő állt a rendelkezésére a különböző lovak azonosítására és eltávolítására... de mégis nagy segítség volt megtalálni azokat a lovakat, amelyek különböznek a többiektől.

Lehet neked is el fog tartani egy darabig, ez mindjárt kiderül! Ha gondolod, nézd át őket egyesével és találd meg a nem odavaló lovakat!

Megoldás

Egy idő után biztos észrevetted, hogy öt lónak hiányzik a lába, egynek pedig a farka. Más szóval, a cowboyok eltávolították 6 lovat a csordából, mielőtt folytatták útjukat.

Sikerült megtalálnod őket vagy hiányzik még egy?

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL