Napi horoszkóp - 2017-09-08

Kos

Kedves Kos! Felhőtlen jókedvedet mintha elfújták volna egyik napról a másikra. A testi-lelki változást a kozmikus tér okozza, és egy csapásra halomra döntheti reményeidet. Lehet, hogy múló rosszullét, amit érzel, ám ha később sem javul, fordulj orvoshoz. Közlekedj óvatosan, értéktárgyaidat ne hagyd szerteszét, és ne játssz tűzzel, vízzel, és családod türelmével.

Bika

Kedves Bika! Fél óráig keresed, amire éppen szükséged van, ám mire megtalálod, már nem is kell, más holmik meg elkeveredtek időközben. Néhány jó tanács: amit keresel, feltehetően csaknem kiszúrja szemed, az orrod előtt van. A kutatást ne a legvalószínűtlenebb helyeken kezdd hát! Légy módszeres, és gondold át, merre bóklásztál már! Sajnos a dolgok ma elkeverednek.

Ikrek

Kedves Ikrek! Mindig is tudtad magadról, hogy tehetséges vagy, na de hogy ennyire!? Olyan nehéz feladatot oldottál meg – ráadásul nem is akárhogyan -, amilyennel csak kevesen tudtak volna megbirkózni. Mielőtt még túlságosan elbíznád magad, taposs a fékbe, és érd be azzal, hogy családod áhítatos csodálattal hallgatja végig hőstettednek bonyodalmas történetét.

Rák

Kedves Rák! Szerelmi kalandba keveredhetsz ezen a napon. Semmiképpen se hagyd ki, mert lehet, hogy megkönnyíti döntéseidet. Egyszerre új hangulatra váltasz. Kedélyes és vidám, humoros leszel. Fellépésed is jó, bár kissé harsány, erőltetett, de ezt új ismerősöd nem veszi észre. Úgy képzeled, hogy mindenben igazad van, ettől pedig maximálisan elégedett leszel.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ismét a bőség zavarában szenvedsz, és egész nap az esti programon jár a fejed. Pedig jobban tennéd, ha inkább tévét néznél, vagy elvonulnál egy jó könyvvel, mert remek esélyeid vannak arra, hogy megint alaposan összekuszálod magad körül a szálakat. Persze az Oroszlán nagy élvezettel teszi mindezt, csak éppen a következményekkel nem számol soha.

Szűz

Kedves Szűz! Nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítanod gyengeségednek. Szinte biztos, hogy nem betegség következménye, egyszerűen csak kimerült vagy. Ne feszítsd tovább a húrt, lazíts ezen a napon. Estére egészen feltöltődsz, de vétek volna újra felélni tartalékaidat. Maradj otthon, és főzz valami finomat. A gasztronómia örömeit sem élvezted mostanában.

Mérleg

Kedves Mérleg! Szereted, ha megdicsérik küllemedet, de azért is csinosan öltözöl, hogy jól érezd magad. Sohasem vagy elhanyagolt, de ma sokaknak szemet szúr eleganciád. Arra nem is gondolnak, hogy különös oka van annak, hogy ilyen csinos vagy, hisz megszokták már. Hódításod terveid szerint alakul. Te elégedett leszel sikereddel, „áldozatod” meg a látványoddal.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ha megérzed azt, hogy kedvesed mit szeretne, biztosan kellemes péntek estének nézel elébe. Nem kell feltétlenül valamilyen komoly időtöltésre gondolnod, egy hangulatos étteremben elköltött vacsora kiváló alkalmat nyújt a beszélgetésre, az intim pillanatokra. És ha még egy kis ajándékkal is kedvében jársz, jóváteheted eddig elkövetett hibáidat.

Nyilas

Kedves Nyilas! Munkahelyeden fontos, jelentős dolog történik veled, ami természetesen szakmai megbecsülésedet jelzi. Ez lehet anyagi elismerés, külföldi út, vagy előléptetés. Valld be, titokban régóta vártál már erre a csodás pillanatra. Oszd meg örömödet munkatársaiddal is, ne hidd, hogy mindannyian irigyek rád. Lehet, hogy veled együtt örülnének sikereidnek.

Bak

Kedves Bak! Ragaszkodj feltétlenül a megállapodások minden egyes betűjéhez. Ne dobj el nagyvonalúan egyetlen szerződést, iratot sem, még ha lejárt is a határideje. Pipáld ki, ha megkaptad járandóságodat, járj utána kintlévőségeidnek. Könnyen elfeledkezhetsz egy megállapodásról, amely később már behajthatatlanná válhat. Soha ne bízd rá magad mások memóriájára!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A derűnek általában nincs kézzelfogható oka. Ebben az értelemben ma joggal állítható rólad, hogy oktalan vagy, hisz mindenen nevetsz, mindennek észreveszed a fonákját is, így nem csoda, hogy mindenkit megnevettetsz. Mindenkivel könnyen teremtesz kapcsolatot az ellenkező neműek köréből, de viselkedésed jelzi hol az a határ, amíg el akarsz menni!

Halak

Kedves Halak! Ideális nap lesz ez, feltéve, hogy március közepe táján kezdted el evilági pályafutásodat. Ma nem kell futnod, loholnod, törnöd magad, hiszen anélkül is öledbe hullik a szerencse. Legjobb, ha kényelmesen elhelyezkedsz, és türelmesen várakozol. De ha semmi nem történne, akkor se veszítsd el a reményt, a mai nap is éjjel tizenkettőig fog tartani.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL