LELKIPATIKA

Van egy különleges korcsolya elrejtve a temérdek cipő között - Neked mennyi idő, mire megleled?

Szerző:
Szabó Anna
Imádjuk a fejtörőket, ugye? Egyszerűen nem tudunk betelni velük. De igaz, ezek a tökéletes módjai annak, hogy karbantartsuk az agyunkat. Ez a teszt pedig azért különleges, mert segít meghatározni, hogy milyen erős a látásmódod. Egy éles szemű személy észreveheti a kakukktojást egy perc alatt, míg másnak egy óráig is eltarthat. Neked vajon meddig tart?

Ennek a feladatnak semmi köze az intelligenciához, egyedül ahhoz van sok köze, hogy mennyire figyelsz és fókuszálsz.

A szakértők egyetértenek abban, hogy a rejtvények és fejtörők a legjobb módjai annak, hogy élesítsük a látásunkat és természetesen tartsuk karban az agyunkat. De ezek nem csak tornáztatják, hanem csiszolják és csökkentik az idegrendszeri problémákat, mivel kell egy kis türelem és idő a válasz megtaláláshoz.

Ez a feladat pláne igényli, hogy erősen koncentrálj! Van egy csomó korcsolyánk, amelyek első látásra egyformák. De van egy szuper különleges, ami kiemelkedik a többi közül. A teljes képet nézed azt remélve, hogy megpillantod melyik kakukktojás vagy inkább úgy dönthetsz, hogy egyenként megnézed a korcsolyákat, amíg meg nem találod a különbözőt? Ez utóbbi talán a leghatékonyabb.

Szóval, mennyi ideig tartott, hogy megtaláld? Vagy feladtad? Ha igen, akkor hadd segítségünk! Az alábbi képen ott a megfejtés.

Sikerült? Oszd meg barátaiddal, hadd mulassanak ők is!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL