Napi horoszkóp - 2017-09-05

Kos

Kedves Kos! A mai napon nehézkesebben alakulhatnak pénzügyeid, feladataid körüli teendőid. Sajnos a nehézségekkel nehezen veszed fel a harcod, hiszen energiakészleted fogytán van. Emiatt kicsit elkeseredettnek érezheted magad és hangulatod sem lesz éppen fényes. Próbáld megőrizni nyugalmadat, és ne aggódj, mert ez az időszak nem tart sokáig.

Bika

Kedves Bika! Szellemileg kirobbanó formában vagy. Új lendületet kaptál, és csak úgy szárnyal kreativitásod, alkotásvágyad mérhetetlen. Használd ki ezt a termékeny időszakot és hagyd, hogy a fantáziád irányítson. Most különösen jó teljesítményre vagy képes, munkatársaid és feletteseid legnagyobb örömére.

Ikrek

Kedves Ikrek! Kicsit kevésbé vagy romantikus hangulatban. Személyiséged most sokkal inkább koncentrál a racionalitásokra, mint az érzelmekre, ez okozhat némi zavart szerelmi kapcsolatodban. Ha még egyedülálló vagy, könnyen lehet, hogy épp most bukkan fel egy új lehetőség, amit figyelmen kívül hagysz.

Rák

Kedves Rák! Vigyázz, mert ezekben a napokban a szokásosnál félrevezethetőbb, megfontolatlanabb lehetsz. Ezt könnyen kihasználhatja egy rég nem látott ismerős, vagy egy olyan barátod, akivel szemben talán már korábban is voltak fenntartásaid. Bár kedvességeddel és szerénységeddel lehengerlő társaság vagy, mégis úgy tűnhet, most bármire rá lehet venni téged.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Munkahelyeden, vagy saját vállalkozásodban nagy sikereket érhetsz el ezekben a napokban. Ügyfeleid, tárgyalópartnereid komolyan vesznek téged, s jó lehetőséget látnak a veled való együttműködésben. A feléd irányuló bizalom remek alkalmakat teremthet új üzleti lépésekre.

Szűz

Kedves Szűz! Picit le kéne lassítanod. Talán túlzásba viszed a testmozgást, vagy a munkáddal töltött idő mértéke válik túlfeszítetté. Ez hosszabb távon káros hatással lehet egészségedre. Jobban tennéd, ha megállnál egy pillanatra és lazítanál egy kicsit. Talán túl sokat vársz el környezetedtől is, emiatt előfordulhatnak feszültségek kapcsolataidban.

Mérleg

Kedves Mérleg! Jelenleg a párválasztással kapcsolatos gondolatok kötik le figyelmedet leginkább. Ha már van társad, megtörténhet, hogy újraértékeled kapcsolatodat, és vagy megszilárdul köztetek a kapocs, vagy örökre megszakadhat. Ha még egyedülálló vagy, átalakulhat az eddig alkotott kép a számodra ideális párról.

Skorpió

Kedves Skorpió! Teljesen elvarázsol most a jövőbe vetett hited. Minden erődet latba veted, hogy megvalósíts egy óriási álmot, és ezzel megalapozd a megélhetésedet. Ha most nem veszíted el a kitartásodat és megőrzöd egészségedet, ami megtartja a lendületet, sok sikerre számíthatsz a későbbiekben.

Nyilas

Kedves Nyilas! Nagy hatást gyakorolsz most az ellenkező nemre. Olyan vonzalmat ébresztesz másokban, ami eddig fel sem merülhetett volna bennük. Mágnesként vonzod magadhoz mások társaságát, és kellemes személyiségeddel nagy baráti társaságot alakíthatsz ki. Szükséged is van most erre, mert barátaid között érzed magad igazán elemedben.

Bak

Kedves Bak! Egyszerűen képtelen vagy most arra, hogy megállj. Folyamatos tettvágyaddal, vibrálásoddal felbolygatod a körülötted élők nyugalmát, és ezzel együtt a sajátodat is. Nem tesz boldoggá más, csak ha folyamatosan hasznosnak érezheted magad és elképzelhető, hogy emiatt még családodat is elhanyagolod kissé.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nagyon vigyázz arra, hogy a mai napon legyél maximálisan becsületes és őszinte. Ha megpróbálsz szépíteni a dolgokon, ha füllenteni próbálsz, sajnos szinte teljesen biztos, hogy nagyon rosszul fog elsülni és végül ezzel okozol majd magadnak egy óriási problémát.

Halak

Kedves Halak! Remekül érzed magad bőrödben, és sokkal nagyobb kedvvel fogsz hozzá a napi rutinfeladatokhoz is, mint általában. Nagy gondot fordítasz a megjelenésedre, és különösen szereted, ha a körülötted állók is ápoltak, ruházatuk összhangban van. A finomság és a szépség nagyon fontos számodra.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL