MÁGIA

Nyisd fel a szemét varázs - Érd el, hogy végre meglássa, amit látnia kell!

Szerző:
Szabó Anna
Biztos veled is megesett, hogy a párod vagy egy barátod nem akart valamit észrevenni és inkább homokba dugta a fejét, pedig ha időben látta volna azt a valamit, elkerülhette volna a kellemetlenségét. Ilyenkor mi, kívülállók hiába mondjuk nekik a megoldást, sokszor ugyanolyan vakok maradnak, mert félnek szembenézni az igazsággal. De mi lenne, ha kivételesen egy kis mágiával segítenél az illetőnek?


A barátnődet megcsalja vagy kihasználja a pasija és nem hajlandó észrevenni? A párod nem akarja észrevenni, hogy egy haverja folyamatosan hazudik neki? Te kívülálló vagy, látsz mindent. De hiába is próbálod a tudtára adni, nem vesz komolyan, vagy nem akar? Lehetne mondani, hogy talán ennek így kell lennie, és meg kell tapasztalnia ezt a csalódást. Ám akár így van, akár csak a barátnőd, a párod a gyenge, a csökönyös, a rémült, próbáld ki a nyisd fel a szemét varázst és ha az égiek is veled vannak, akkor végre megfogja látni az igazat és észhez tér!

 

Kellékek

Tükör

Egy kő, amire szem van festve vagy egy anyagból elkészített, megvarrt szem (nem vudubabát, hanem szemet varrsz)

Az illető fényképe

8 fehér gyertya

Zsálya füstölő

(Forrás: Pinterest)

A varázslat menete

Szerdai napon, növő holdkor készítsd el a szemet. Fesd rá egy kőre vagy varrd meg. Mikor gyógynövényekkel és ásványokkal tömöd ki, ugyanúgy a célszemélyhez, illetve a célhoz illő komponenseket kell beleraknod. Közben koncentrálj arra, hogy ez annak a szeme, akinek meg kellene látnia már az igazat és jelentsd is ki hangosan: „Ez X szeme!"

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt. Tedd az oltár közepére a tükröt, a követ és a képet.

Meditálj a célodra, képzeld el, ahogy a célszemély végre szembesül a valósággal.

Mikor készen állsz, fogd a kezedbe a tükröt, nézz bele és mond: „Tükröm, tükröm, halld meg szavam, ébredj fel és tárd ki kapuidat. Mutasd meg X-nek (az illető neve) az igazat!" Majd tedd vissza középre.

Ezután fogd a képet és a szemet, és folytasd az igét: „X, ma van a napja annak, hogy szemedről a fátyol lehull és látásod kitisztul. Vedd észre az igazat, vedd észre a valódit és ne futamodj meg. Higgy annak, amit látsz, amit a zsigereidben érzel és lásd be végre, ami a napnál is világosabb. Az igazat."
Ekkor fogd a képet és a szemet, fordíts őket a tükörrel szemben úgy, hogy benne legyenek, majd így folytasd a varázslatot: „Már látod az igazat, már nem kerülheti el tekintetedet. Elmédbe beleégett, a tudat nem kímél, ne hazudj magadnak, mert ideje szembesülnöd vele."

Hagyd így legalább 10 percre és ismételd meg a varázslatot még három napon keresztül. A negyedik napon égesd el a személy képét e szavakkal: „Most, hogy láttad az igazat, már semmi sem lesz ugyanolyan."

A szemet pedig lehetőség szerint add neki oda. Nem muszáj magával hordania, a lényeg az, hogy rendszeresen „érintkezzen vele".

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL