LELKIPATIKA

Melyik széket választanád? - A válasz felfedi, hogy milyen vagy a szerelemben!

Szerző:
Szabó Anna
Mindig érdemes többet megtudni a személyiséged kulcsfontosságú aspektusairól, annak érdekében, hogy jobban megértsd magad. Ezért hoztuk ezt a tesztet, mert taníthat valami újat rólad és a romantikus kapcsolataidról! És csak egy széket kell hozzá választanod!

Képzeld el, hogy egy kávézóban jársz, és három helyet kapsz. Melyik ülést választanád? A baloldalit (1)? A középsőt (2)? Vagy a jobboldalit (3)?

 

Íme, a választásod jelentése:

 

1 – Baloldali

Magas önbecsülésed és megbízol a partneredben. Boldog vagy, és szeretsz szórakozni, különösen éjszaka. Sokat követelsz a partneredtől, de ugyanakkor két lábbal állsz a földön és tudod, hogy nem mindennap lesz olyan, mint egy romantikus filmben. Nem tudsz dönteni a szenvedély vagy a stabilitás között, hiszen mindkettődre vágysz. Néha frusztrált leszel, ha nem kapod meg a partneredtől azt, amire vágysz. Szereted a közös bulikat és a vacsorát a partnereddel.

 

2 - Középső

Ha szeretsz valakit, akkor azt az elméddel, a testeddel és a szíveddel is szereted. Teljesen megadod magad a szerelemnek, de nem megszállottan. Nagyon intuitív és érzékeny vagy a környezetedre. Szereted segíteni és támogatni szeretteidet, mindig ott lenni velük. Ellenben ki nem állhatod a konfliktusokat, és jobban szeretsz beszélni a gondokról és megoldani azokat. Érzékeny és szentimentális vagy, és olyan dolgokra is emlékszel, amiket mások általában elfelejtenek.

 

3 – Jobboldali

Hűséges és szenvedélyes vagy. Te vagy az, aki a legnagyobb erőfeszítéseket teszi egy kapcsolatban. Soha nem hazudsz, és azt sem bírod, ha neked hazudnak. Amikor beleszeretsz valakibe, először nagyon óvatos vagy vele, mert félsz, hogy megsérülsz. De amikor megfelelő emberrel találkozol, képes vagy kinyitni a szívedet.

 

Mit gondolsz? Helyesnek érzed az olvasottakat? Gondolod, hogy az eredményeket felhasználva javíthatsz a szerelmi életeden? 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL