MÁGIA

Ezzel a mágiával elérheted, hogy a párod készségesebb legyen az ágyban

Szerző:
Szabó Anna
Néha a férfiak hajlamosak önzőzni az ágyban, és elsősorban a saját igényeiket helyezni előrébb. De a te pasid mást se csinál minden alkalommal, csak a saját szükségeit lesi? OIykor kimondottan kielégületlenül hagy vagy legalábbis nemigen élvezed vele az együttlétet? Akkor próbáld ki ezt a varázslatot, amelynek segítségével elérheted, hogy a párod készségesebb legyen az ágyban!

 

Ez a varázslat teljesen veszélytelen, hiszen csupán arra való, hogy emlékeztesse a kedvesedet arra, hogy a te igényeid is ugyanolyan fontosak, mint az övéi és felébreszti benne az odaadó, törődő, önzetlen énjét. Elhiheted, a hatás nem fog elmaradni!

Kellékek

2 piros gyertya

Egy tükör

Rózsaolaj

A varázslat menete

A legjobb, ha meztelenül végzed ezt a varázslatot.

Pénteken, növő hold idején az egyik piros gyertyába a te nevedet, a másikba a párodét karcold. A te gyertyádat kend be rózsaolajjal. Helyezd a tükröt – amire írd fel a kedvesed nevét rúzzsal - és a gyertyákat az oltárra úgy, hogy a párodé a tükörhöz közelebb legyen, de mikor leteszed őket, nevezd meg így: „Ez itt X (párod neve), amit a gyertyával teszek, azt teszem majd vele is." A sajátodnál is ezt kell megismételni. A gyertyák lehetőleg látszódjanak a tükörben, ahogy az arcod is.

Ezután kezdj el vizualizálni, méghozzá azt, hogy a tükör a párod elméje és amit mondani fogsz bele, azt egyenesen az ő fejébe mondod. Mikor úgy érzed sikerült, a saját gyertyádat a párod gyertyája mellé is mond: „Mostantól egyenlő felek vagyunk az ágyban. Többé nem veheted semmibe az igényeimet."

Majd nézz a tükörbe és mond: „X (párod neve), mától fogva, az én igényeim ugyanolyan fontosak mint a tied, egyenlő félként kell rám tekintened. Légy odaadó, gyengéd és törődő, mint egy tüzes szerető, jutass el csillagos egekig Tedd azt velem, amit én akarok és cserébe én is megadom azt, ami neked jó."

Ismételd meg mindennap a varázslatot egy héten keresztül a biztos eredmény érdekében. Napközben elrakhatod a tükröt fekete anyagba csomagolva.
Az első néhány szexuális együttlét előtt érdemes pár csepp rózsaolajat kenned magadra, mondjuk a nyakadra, mert ezzel is erősíteni fogod a tudatot és a varázslatot a párodon.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL