EZOTÉRIA

Geomantikus földjóslás - Tudd meg, mit hoz számodra a jövő!

Szerző:
Szabó Anna
A geomantikus jóslási rendszer a Föld szelleme által közvetített tudás. Pontokat és vonalakat használnak, ahol minden pont egy csillagot jelent és minden vonal egy elemet. Lényegében az asztrológia egyik ősi változata. Segítségével könnyen megtudhatjuk, mit hoz számunkra a jövő.

A történelem során már rengeteg módszerrel készítettek geomantikus ábrákat: maroknyi földet szórtak a talajra, magvakat, bogyókat, kagylókat dobáltak egy speciális tálcára, vagy vessző segítségével jeleket róttak a földre.

A legösszefüggőbb és legfejlettebb geomantikus módszer Észak-Afrikában, az arabok által meghódított Egyiptomban jött létre, melynek neve raml, azaz a homok tudománya. Az arab hagyomány Idris prófétát, azaz Hermész Triszmegisztoszt jelöli meg a geomantikus jóslás atyjaként, akit maga Gábriel arkangyal tanított meg erre a művészetre. Afrikában a geomanták a mai napig mágikus vesszővel róják a jeleket a földre.

A tetragramok


16 geomantikus tetragram létezik, melyek tetszés szerinti pontokból, vagy csillagokból állnak. Mindegyiknek neve van és ennek megfelelő jelentése. Az alábbi kártyák tartalmazzák a tetragramokat. Kattints, és olvasd el a Föld üzenetét!


Tovább a tetragramokhoz >>

 

 

ezotéria asztrológia jóslat kártyajóslás jósda
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL