SZEX, SZERELEM

Mennyi az ideális szex egy párkapcsolatban?

Szerző:
Szabó Anna
A partnereddel való egészséges párkapcsolatba a megfelelő minőségű és mennyiségű szex is beletartozik. Feltölt energiával és még az immunrendszert is erősíti. Na de mennyi az ideális szex? Ezt a kérdést már biztosan te is feltetted magadnak.

Bár ez esetben nincs olyan, hogy „normális”, de itt van néhány számadat. Egy átlagos felnőtt évi 54 alkalommal szeretkezik, ám egy tanulmány szerint ez a szám fokozatosan csökkent. 2015-ben a 1 alkalommal szeretkező párok voltak a legkiegyensúlyozottabbak. Ennél többször azonban már sokan nem igényelték a szeretkezést. A szex mennyisége azonban sok dologgal összefügg, például a stressz, a gyermekek, a munkahelyi viszonyok, emiatt bizony könnyen visszaesik a szeretkezés mennyisége, és már nem a napi háromszori „egymásnak esés” a jellemző, mint a mézeshetekben.

Na de mit is kell tudni a szexről és annak mennyiségéről?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL