KÖZÉRZET

Érdemes lefekvés előtt meginni egy pohár vizet - Most az okát is megtudhatod!

Szerző:
Szabó Anna
Lehet, hogy sokáig úgy gondolkodtad, hogy elegendő a folyadékbevitel akkor is, ha teát, kávét, tejet vagy egyéb üdítőitalt iszol. Na de mi a helyzet a vízzel? Most megmutatjuk, mennyire jót tesz a víz a testednek, így most már talán jobban oda fogsz figyelni arra, hogy elegendő mennyiségű vizet igyál.

Durva becslések szerint egy felnőtt ember testének 2/3-a vízből áll. Ez azt jelenti, hogy a szervezet összes szervének hidratálódnia kell ahhoz, hogy megfelelően működhessen. Amikor lefekszel, nem kell nagy mennyiségű vizet innod előtte, egy pohárral éppen elég.

Szakértők ugyanis úgy gondolják a, hogy a hideg víz segít abban, hogy kalóriát égess. Ennek az az oka, hogy amikor megiszod, a szervezetnek újra fel kell melegednie. Ebben a folyamatban pedig kalóriát égetsz el, és az anyagcseréd felgyorsul.

Az elalvás előtti vízivás elősegíti a fiziológiás homeosztázis fenntartását. Igyál egy pohár vizet, mielőtt elaludnál, hogy visszaállítsd a szervezet folyadékegyensúlyát. Teljesen megnyugszol, reggel pedig frissen ébredsz. Arról nem beszélve, hogy víz segít eltávolítani a szervekben felhalmozódott toxinokat, teát egy-két pohár víz lefekvés előtt megkönnyíti a méregtelenítési folyamatokat.

Vizsgáld meg, mennyi pozitív hatással van a víz a szervezetedre! Ám ne felejtsd el, hogy ha vese- vagy szívelégtelenségben szenvedsz, konzultálj az orvosoddal, mielőtt elkezdenél több vizet fogyasztani.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL