Napi horoszkóp - 2017-08-22

Kos

Kedves Kos! Lehet, hogy ma bolondnak néznek és megpróbálnak minden hálátlan feladatot, fárasztó tárgyalást a nyakadba varrni. Családodban sem számíthatsz kíméletre, sőt. Vagy fellázadsz, de ehhez most semmi kedved, vagy beadod a derekadat. Így legalább nem haszontalanságokkal töltöd az idődet. A választás rajtad áll, a helyzet sehogyan sem rózsás.

Bika

Kedves Bika! Ötletednek megvalósítása sokkal tovább fog tartani, mint ahogy gondoltad volna, de hosszabb távon tetemes mennyiségű munkát és időt takaríthatsz meg. És így több időd jut majd elképzeléseid csiszolására, finomítására, végső formába öntésére. A nap végén úgy érzed, igencsak rászolgáltál arra, hogy elmerülj egy kád illóolajos fürdőben.

Ikrek

Kedves Ikrek! Továbbra is tart az idegtépő várakozás, ami testileg-lelkileg egyaránt megvisel. Hiába próbálkozol „görcsoldó” szerekkel, semmit sem használnak. Mindenesetre felesleges még több kávét magadba döntened, mert ezzel csak a vérnyomásodat emeled még magasabbra, és most aztán mindennél nagyobb szükséged van a nyugalomra, a higgadtságra.

Rák

Kedves Rák! Ne légy túl derűlátó, de ne is keseredj el! Ne légy ennyire a végletek embere! Előbb-utóbb kikerülsz a mostani hullámvölgyből, és minden visszatér a szokott kerékvágásba. Nem vagy nyugtalan, inkább furcsa melankólia uralkodott el rajtad. Szedd össze magad, építs személyes varázsodra! A pénzzel bánj óvatosan, veszély leselkedhet rád!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Tehetségedet ne pazarold el feleslegesen, mert előbb-utóbb mellékvágányra futsz. Az elfecsérelt idő duplán számít, hiszen a zsákutcába minél többet haladunk előre, annál többet kell visszajönni. Ha mindent elvállalsz, amivel megbíznak, egyszer csak úgy érzed majd, hogy széklábat faragsz. Ezt pedig valószínűleg te sem szeretnéd.

Szűz

Kedves Szűz! Eddig mindig találtál valami elfoglaltságot arra az esetre, ha magadra maradtál. Ma egy teljes nap áll rendelkezésedre, és nem tudod, mit kezdj vele. Szenvedsz, szemmel láthatóan unatkozol. Nincs program, ami feldobna, jó hír, ami munkára serkentene. Valószínűleg szerelmed meghívását is tolakodásnak vennéd, bár ez soha nem derül ki.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nevetségessé teszed magad, ha olyan garasoskodó vagy, mintha filléres gondjaid lennének. De ha vannak is! Az embernek nem kell kikürtölni minden magánügyét. Ha valaki, aki megsértett, ma akarna kiengesztelni, rossz lóra tesz. Nem is tudod az igazi okát annak, hogy miért haragszol, csak kiragadtál egy részletet, és abba kapaszkodsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem érnek váratlanul a kínálkozó lehetőségek, és ha most sikeresen avatkozol közbe, bizony alaposan megfialtathatod forintjaidat. Türelmetlenkedés helyett azonban jobb, ha egy kis megfontoltságot erőltetsz magadra. Ha kimutatod, mennyire gyorsan akarsz nyerni, mások beleavatkoznak. Ezt a luxust pedig nem engedheted meg magadnak.

Nyilas

Kedves Nyilas! Kutató, kereső, kíváncsi természeted ma megint új inspirációkat adhat. Olyan területek, tevékenységek iránt ébredhet fel érdeklődésed, olyan dolgokba foghatsz, amelyek tartalmasabbá és színesebbé tehetik az életedet. Nyugtalanságodban, mindig újat akarásodban amúgy is mindig azt kutatod, hogy mi az, amin majd változtatnod kellene.

Bak

Kedves Bak! Szerelmi, illetve partnerkapcsolatodban egyre több lehetőség adódik, hogy a másik által önmagadra lelj. Az önmegismerésnek egy jellegzetes formáját fedezed fel. Furcsa módon nem árt érzelmeid hőfokának, hogy a tudatosság is jelen van. Vágyaid nem öncélúan ostromolják az eget. Elképzelhető, hogy egy régi barátság szerelembe vált át.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Néha kimondottan sajnálod, hogy nem olyan ember vagy, aki a fogához veri vagy legalábbis az élére rakja a garast. Most mindenesetre fő a fejed, miképpen fogod átvészelni ezt az időszakot. Nem lehet, hogy kissé túl sok kiadásba verted magad a tanévkezdés ürügyén? Akárhogy is volt, most az a feladat, hogy átlépj ezen a nehézségen.

Halak

Kedves Halak! Érzelmeid kiragadnak a mából, a hétköznapok szürke egyhangúságából. Magányosságodnak nyomasztó terhe kedvesed puszta jelenlététől semmivé foszlik. Úgy érzed, csak érte, csak általa élsz. Egy pillanatra sem lennél képes megválni tőle. Örökre egybeforrottatok. Eltéphetetlen kötelék fűz hozzá… Gondolod, hogy ez fordítva is így van?

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL