DIVAT

Ciki vagy sem?

Szerző:
Szabó Anna
Akár hiszed, akár nem, a sztárok is követnek el csúnya hibákat, ami a külsejüket illeti. Hiszen nem mindig van mellettük kedvenc stylistjuk, és ekkor bizony náluk is könnyen elszabadul a pokol. Összeállításunkból megtudod, mi az, amiben utánozhatod őket, és mi az, amit jobb, ha elfelejtesz.

 

Amikor még nem volt stílustanácsadójuk


Többek között Sarah Jessica Parker a Szex és New York sztárja, napjaink stílus ikonja sem tudott magától normálisan felöltözni. Vagy figyeljük meg Zeta-Jones kisasszonyt. Nehéz elhinni, hogy valóban őket látjuk a képen. Érdemes megnézni, hogy hogyan ne öltözzünk fel.


Szépségből szörnyeteg


Mickey Rourke az egykori szívtipró nagy eséllyel pályázhat A szépség és szörnyeteg című musical szörnyeteg szerepére. A film készítői örülnének, hiszen Mickey tökéletes lenne a szerepre, és még el sem kell maszkírozni. De ha Meg Ryan nem áll le a botox injekciók bevitelével, lassan Mickey nyomdokai léphet. Michael Jackson holtversenyben áll Mickey-vel, de ki tudja, melyik fél oldalára dől majd el a mérleg.


Divatkatasztrófa a vörös szőnyegen


A hollywood-i sztárok - lehet, hogy tehetséges színészek -, de néhányan az öltözködéshez egy cseppet sem értenek. Ha úgy adódna, hogy egyszer arra a bizonyos rivalda fénnyel megvilágított szőnyegre léphetünk, semmiképpen se róluk vegyünk példát. Még Sienna Miller is mellényúl néha-néha. Ki gondolta volna?


Az idő vasfoga


Az évek elteltével előbb-utóbb mindenki érezheti magán az idő múlását. A gravitáció káros hatását mindannyian érzékeljük. Valakin megjelenik a narancsbőr, valaki operációval próbál dacolni az évekkel, kisebb-nagyobb sikerrel. Elrettentő példa lehet számunkra Mickey Rourke vagy Phoebe Price.


A stílus képviselői


Ezek a celebek szinte sosem nyúlnak mellé, mindig tudják, hogy miben mutatnak pompásan, tőlük nyugodtan elleshetünk néhány trükköt. Tuti, hogy nem lesz cikis a megjelenésünk. America Ferrarra nem tarozik ugyan a nádszál vékony hírességek közé, mégis mindig pompásan fest, és tudja, hogy mi áll jól a testalkatához. De lekoppinthatjuk Victoria Beckham, Jennifer Aniston vagy Eva Longoria nőies stílusát is.


Antistílus példaképei


Nálunk Kiszel Tünde a hazai antistílus ikon, aki képes lemenni a sarki fűszereshez egy ízléstelen estélyiben. A külföldi sztárok között is akadnak páran, akik nagy valószínűséggel tagjai az „antidivat’ klubnak. Erre az egyik legjobb példa Amy Whinehouse. De nem mindig sikerül eltalálni a stílust Ashley Ohlesnnek, Nicole Richie-nek, de még Pinknek sem. Hogy Britney-ről ne is beszéljünk. Hálóingnek is gusztustalan tunikája mellé szakadt neccharisnyát, és kalapot öltött. De nem aratott nagy sikert Demi Moore festékfoltosnak ható ruhája sem, amelynek alja ráadásul még foszlik is.


Ciki vagy menő? Ki tudja?


Vannak olyan összeállítások, olyan darabok, amik igenis megosztják a közvéleményt. Nehéz eldönteni, hogy az a bizonyos szett, vagy éppen egy cipő melyik kategóriába sorolható. Még Kylie Minuoge-nak is vannak rossz ötletei, és Victoria Beckham sincs mindig jóban a stílusos cipőkkel. Cate Blanchette pedig néha elfelejti, hogy a csini nadrágkosztüm sokkal ízlésesebb lenen, ha felvett volna alá valamit. Nézzük, mi az, amit inkább ne vegyünk fel!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL