FOGYÓKÚRA

Mennyit kellene enned ahhoz, hogy ne legyél túlsúlyos? - A válasz a tenyeredben rejlik!

Szerző:
Szabó Anna
Annak érdekében, hogy elérd a vágyott alakot, nem feltétlenül kell szigorú diétát tartanod. Nagyban befolyásolja az, hogy mennyit eszel egyszerre, és az, hogy hányszor étkezel egy nap, hány adagra oszlik el az egész napi ételmennyiséged. A segítség a tenyeredben rejlik, és ha követed ezt a rendszert, hamarosan megszabadulsz a plusz kilóktól.

 

Sajnos manapság a túlsúlyosság népbetegséggé vált. Amikor több kalóriát fogyasztasz, mint amennyit elégetsz, az extra kalóriát zsír formájában tárolja a tested. Némi súlyfelesleg még nem jelent komolyabb problémát, ám, ha túl sok kalóriát viszel be, az komolyabb elhízáshoz is vezethet.


A túlsúly elkerülése érdekében érdemes betartanod az alábbi 5 alapszabályt:


• zöldségek: egy-egy tenyérkupacnyi
• zabkása, kenyér és egyéb szénhidrátforrások: az öklöd elülső része
• hús: nyitott tenyérnyi adag, ujjak nélkül
• gyümölcs: ökölbe szorított kéz
• zsír és vaj: egy-egy mutatóujjnyi

Kövesd a rendszert, hogy elkerüld a túlsúlyt

Először nagyon furcsának tűnhet, de megéri kipróbálni. Meglátod, pozitív változásokat fogsz tapasztalni! Gondold át, hogy miket eszel egy nap, és oszd fel a napi étkezésedet reggelire, ebédre és vacsorára. Minden megehetsz, amit szeretsz, csak a mennyiségre kell ügyelni. A legfontosabb szabály, amire most leginkább ügyelned kell, hogy csökkentsd az elfogyasztott ételmennyiséget. Ez az elv segít megőrizni az alakodat, és segít eltüntetni a túlsúlyt.


Ne felejtsd el, hogy annyi kalóriát vigyél be, amennyire a testednek szüksége van, mert így felemészti a szervezet, és energia szabadul fel, így fiatalosabb és egészségesebb leszel!
Tartsd be ezeket az egyszerű szabályokat, és meglátod, észrevehető módon elkezd megváltozni a tested!


 

 

 

fogyókúra fogyás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL