KÖZÉRZET

6 dolog, amit a térded elárul az egészségedről - Talán nem is hinnéd!

Szerző:
Szabó Anna
A térd a testben lévő legnagyobb ízület. A két, menisznek nevezett lemez diszjunktálja a térd alsó és felső csontjait. A felső combcsont a femúr, míg amihez az inak, szalagok, csatlakoznak, az pedig az alsó lábcsont, azaz a sípcsont és fibula. A térdcsukló belsejében lévő csontok külső része az ízületi porcból áll, ami lengéscsillapító és csúsztatható, sima felületet biztosít a mozgáshoz.

Sokaknak azonban fájdalom keletkezik a térdükben, ha letérdelnek, ami befolyásolja a mindennapi életüket. Többnyire nyilvánvaló oka van a fájdalomnak, sérülés, ízületi gyulladás, stb. Ám, van, amikor mégsem annyira nyilvánvaló okokkal állunk szemben.

A legtöbben már biztosan szembesültek kisebb térdfájdalmakkal. Legtöbbször nem okoz gondot a mozgás, ám a napi megerőltetések, kisebb sérülések bizony sok kellemetlenséget okozhatnak. A térdproblémák szövődményei és sérülései gyakran származnak sportolásból vagy szórakozási tevékenységekből, netán munkahelyi baleset vagy házi munka eredménye. Olvasd el, hogy milyen okai lehetnek a térdfájásnak:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

egészség közérzet
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL