2017. szeptember 25. - Eufrozina, Kende
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 25. - Eufrozina, Kende
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

13 dolog, amit csak az érthet meg, aki (volt már) szerető

Wadolowska Balogh Orsolya

Voltál már szerető? Vagy talán most ezt a státuszt töltöd be egy kapcsolatban? Akkor tudod, mit jelenthet rettegni a lebukástól, mit jelent a tiltott gyümölcs íze és ismerős lesz neked ez a 13 dolog is!

 

Egy szerető viszony állhat eltitkolt szerelemből vagy sima szexpartnerségből is. Ennek fényében egy-két pont eltérő lehet, de a nagyja, az minden szerető szemében ismernek fog tetszeni.

1. Gyakran félsz a lebukástól. Hogy rajtakap a titkos kedvesed felesége vagy barátnője. Rettegsz, de ugyanakkor add valami bizarr élvezetet is, hogy de jó is lenne ha megtörténne... vagy csak szimplán izgalmat kölcsönöz az együttlétbe, hogy óvatosnak kell lenni.

2. Olykor baromira unod, hogy csak akkor vagytok együtt, mikor ő mondja, hogy lehet. Neked kell hozzá alkalmazkodnod és ugrálnod, akár éjfélkor meg hajnali háromkor. És utálod magadat, hogy minden el is dobsz érte.

3. Soha még ilyen szerelmes voltál. Mellette újra fiatalnak, frissnek érzed magad tele energiával. Mint aki kicseréltek. Mint Dzsini, mikor kiszabadult a lámpásából.

4. Mellette önmagad lehetsz. Nem kell megjátszatod magad, elhitetni, hogy minden rendben van, amikor semmi sincs. Maximálisan őszinte lehetsz vele és ő úgy fogad el, ahogy vagy. Így kellesz neki.

5. Olyat érzel vele az ágyban, amit más mellett nem. Nem csak arról van szó, hogy kielégít, hanem szeretve érzed magad, akivel törődnek. Fontosan a te vágyaid is. Gyakran élsz át mesés gyönyöröket és érte akár olyan dolgokat is kipróbálsz, amiktől eddig ódzkodtál.

6. Kettős életet élsz, és ettől lesz olyan érdekes, izgalmas az életed. Végre történik veled valami.

7. Ugyanakkor az is lehet, hogy pont ez keserít el, mert te egészen csak a magadénak akarod a másikat, mert titokban utálsz osztozkodni... elképzeled, ahogy felvállaljátok a kapcsolatot és egy boldog pár lesztek. Talán már kérted is tőle. Talán esélyed is van arra, hogy így lesz, vagy el kell fogadnod, ami van, mert nem adhat többet. Neked bárhogy jó, mert szabályosan a rabja vagy.

8. De ha képtelen vagy arra, hogy elengedd, mert szereted – vagy mert olyan jó az ágyban - és kell neked.

9. Rettenetesen féltékeny tudsz lenni a másikra, mert az „övé".

10. A barátaid mind azt mondják hülyeség, hagyj fel vele, mert csak sérülni fogsz. „Úgy sem hagyja el érted". És úgy sejted, hogy igazuk van, de nem engedheted el.

11. És ha egyszer már átéltél egy ilyen kapcsolatot és véget ért, akkor talán tényleg meg is jártad a poklok poklát, hogy szakítottatok, mikor ő volt az, aki fényt csempészett az életedbe.

12. Volt már, aki a k betűs szóval illetet. Csak mert valakinek a szeretője vagy. Az eszébe se jut, hogy ez egy szerelemmel teli kapcsolat. Imádod, hogy senki sem tudja a hátteret, hogy miért mentél bele, vagy éppen mivel űztek bele, csak egyből mindenki lekázik. Bár, ha jobban belegondolsz, talán te is ezt tennéd a helyében. Ám ha minden olyan könnyű lenne és simán felvállalhatnátok a kapcsolatot, akkor azt tennétek és nem lennétek szeretők.

13. Egyesek lelketlennek tartanak. Nagyon is van lelked, ezért is van néha lelki ismeretfurdalásod, mit teszel.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mit ad ajándékba az ősz a csillagjegyeknek? - A misztikus mahjong kövek elárulják

Mit ad ajándékba az ősz a csillagjegyeknek? - A misztikus mahjong kövek elárulják

Bár elkezdődött az ősz, de a java még hátra van! Kíváncsi vagy arra, hogy mit hoz neked, mit kapsz tőle ajándékba? Mivel kecsegtet? Az ősi kínai mahjong kövek már felfedték előttünk a titkot, hogy mit ígérnek a csillagjegyeknek és te is megtudhatod, ha a saját jegyedre kattintasz! Talán már nincs is olyan messze azaz új szerelem vagy anyagi jólét…

Tovább »
5 dolog, amit a férfiak ki nem állhatnak az ágyban - Még jó, hogy elmondták!

5 dolog, amit a férfiak ki nem állhatnak az ágyban - Még jó, hogy elmondták!

A takaró alatt, mint tudjuk, az ember elveszti minden önmérsékletét, elengedi magát, ami valljuk be, nem mindig tetszik a másik félnek, és esetlegesen még kiábránduláshoz is vezethet. Ám annak érdekében, hogy ti soha ne kerülhessetek ebbe a helyzetbe, Drága Hölgyeim, megmutatom, melyek azok a szokások, amiket mi, a férfiak nem tűrünk el a hálószobában. 

Tovább »
Mi vár rád az év hátralévő részében? - Válassz egy rúnakövet, és felfedi előtted a jövőt!

Mi vár rád az év hátralévő részében? - Válassz egy rúnakövet, és felfedi előtted a jövőt!

A rúnák az észak-európai nyelvek betűi voltak egészen addig, amíg nem vették át helyüket a latin betűk. Sokan azonban tovább használták őket jövendölésre és problémamegoldásra. Amellett, hogy egy sajátos hanghoz kötötték őket, minden rúna szimbolizált valami különös fontossággal bírót az ősök számára. Ha szeretnéd tudni a jövődet, akkor válassz egy rúnát és mindent megtudhatsz, amire kíváncsi vagy!

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép