2018. március 19. - József, Bánk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 19. - József, Bánk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

13 dolog, amit csak az érthet meg, aki (volt már) szerető

Wadolowska Balogh Orsolya

Voltál már szerető? Vagy talán most ezt a státuszt töltöd be egy kapcsolatban? Akkor tudod, mit jelenthet rettegni a lebukástól, mit jelent a tiltott gyümölcs íze és ismerős lesz neked ez a 13 dolog is!

 

Egy szerető viszony állhat eltitkolt szerelemből vagy sima szexpartnerségből is. Ennek fényében egy-két pont eltérő lehet, de a nagyja, az minden szerető szemében ismernek fog tetszeni.

1. Gyakran félsz a lebukástól. Hogy rajtakap a titkos kedvesed felesége vagy barátnője. Rettegsz, de ugyanakkor add valami bizarr élvezetet is, hogy de jó is lenne ha megtörténne... vagy csak szimplán izgalmat kölcsönöz az együttlétbe, hogy óvatosnak kell lenni.

2. Olykor baromira unod, hogy csak akkor vagytok együtt, mikor ő mondja, hogy lehet. Neked kell hozzá alkalmazkodnod és ugrálnod, akár éjfélkor meg hajnali háromkor. És utálod magadat, hogy minden el is dobsz érte.

3. Soha még ilyen szerelmes voltál. Mellette újra fiatalnak, frissnek érzed magad tele energiával. Mint aki kicseréltek. Mint Dzsini, mikor kiszabadult a lámpásából.

4. Mellette önmagad lehetsz. Nem kell megjátszatod magad, elhitetni, hogy minden rendben van, amikor semmi sincs. Maximálisan őszinte lehetsz vele és ő úgy fogad el, ahogy vagy. Így kellesz neki.

5. Olyat érzel vele az ágyban, amit más mellett nem. Nem csak arról van szó, hogy kielégít, hanem szeretve érzed magad, akivel törődnek. Fontosan a te vágyaid is. Gyakran élsz át mesés gyönyöröket és érte akár olyan dolgokat is kipróbálsz, amiktől eddig ódzkodtál.

6. Kettős életet élsz, és ettől lesz olyan érdekes, izgalmas az életed. Végre történik veled valami.

7. Ugyanakkor az is lehet, hogy pont ez keserít el, mert te egészen csak a magadénak akarod a másikat, mert titokban utálsz osztozkodni... elképzeled, ahogy felvállaljátok a kapcsolatot és egy boldog pár lesztek. Talán már kérted is tőle. Talán esélyed is van arra, hogy így lesz, vagy el kell fogadnod, ami van, mert nem adhat többet. Neked bárhogy jó, mert szabályosan a rabja vagy.

8. De ha képtelen vagy arra, hogy elengedd, mert szereted – vagy mert olyan jó az ágyban - és kell neked.

9. Rettenetesen féltékeny tudsz lenni a másikra, mert az „övé".

10. A barátaid mind azt mondják hülyeség, hagyj fel vele, mert csak sérülni fogsz. „Úgy sem hagyja el érted". És úgy sejted, hogy igazuk van, de nem engedheted el.

11. És ha egyszer már átéltél egy ilyen kapcsolatot és véget ért, akkor talán tényleg meg is jártad a poklok poklát, hogy szakítottatok, mikor ő volt az, aki fényt csempészett az életedbe.

12. Volt már, aki a k betűs szóval illetet. Csak mert valakinek a szeretője vagy. Az eszébe se jut, hogy ez egy szerelemmel teli kapcsolat. Imádod, hogy senki sem tudja a hátteret, hogy miért mentél bele, vagy éppen mivel űztek bele, csak egyből mindenki lekázik. Bár, ha jobban belegondolsz, talán te is ezt tennéd a helyében. Ám ha minden olyan könnyű lenne és simán felvállalhatnátok a kapcsolatot, akkor azt tennétek és nem lennétek szeretők.

13. Egyesek lelketlennek tartanak. Nagyon is van lelked, ezért is van néha lelki ismeretfurdalásod, mit teszel.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A napi jóslat Számodra - Hétfő

A napi jóslat Számodra - Hétfő

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned.

Tovább »
Hétfői csillagjóslat

Hétfői csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
6 dolog, ami a testeddel történik, ha 2 napig nem zuhanyozol

6 dolog, ami a testeddel történik, ha 2 napig nem zuhanyozol

A tisztálkodás fontos, és egyben kellemes levezetése is egy fárasztó napnak. Nap, mint nap ki vagyunk téve a stressznek és a természetes méregtelenítési folyamatoknak, hiszen egésznap aktívak vagyunk, miközben a testünk végzi a dolgát. Kihagyni a napi zuhanyt nem tűnik bűnnek, de vajon ártalmas? Természetesen nem. De ha a következő nap is elmarad, akkor árthatsz vele az egészségednek.

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép