2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

13 dolog, amit csak az érthet meg, aki (volt már) szerető

Wadolowska Balogh Orsolya

Voltál már szerető? Vagy talán most ezt a státuszt töltöd be egy kapcsolatban? Akkor tudod, mit jelenthet rettegni a lebukástól, mit jelent a tiltott gyümölcs íze és ismerős lesz neked ez a 13 dolog is!

 

Egy szerető viszony állhat eltitkolt szerelemből vagy sima szexpartnerségből is. Ennek fényében egy-két pont eltérő lehet, de a nagyja, az minden szerető szemében ismernek fog tetszeni.

1. Gyakran félsz a lebukástól. Hogy rajtakap a titkos kedvesed felesége vagy barátnője. Rettegsz, de ugyanakkor add valami bizarr élvezetet is, hogy de jó is lenne ha megtörténne... vagy csak szimplán izgalmat kölcsönöz az együttlétbe, hogy óvatosnak kell lenni.

2. Olykor baromira unod, hogy csak akkor vagytok együtt, mikor ő mondja, hogy lehet. Neked kell hozzá alkalmazkodnod és ugrálnod, akár éjfélkor meg hajnali háromkor. És utálod magadat, hogy minden el is dobsz érte.

3. Soha még ilyen szerelmes voltál. Mellette újra fiatalnak, frissnek érzed magad tele energiával. Mint aki kicseréltek. Mint Dzsini, mikor kiszabadult a lámpásából.

4. Mellette önmagad lehetsz. Nem kell megjátszatod magad, elhitetni, hogy minden rendben van, amikor semmi sincs. Maximálisan őszinte lehetsz vele és ő úgy fogad el, ahogy vagy. Így kellesz neki.

5. Olyat érzel vele az ágyban, amit más mellett nem. Nem csak arról van szó, hogy kielégít, hanem szeretve érzed magad, akivel törődnek. Fontosan a te vágyaid is. Gyakran élsz át mesés gyönyöröket és érte akár olyan dolgokat is kipróbálsz, amiktől eddig ódzkodtál.

6. Kettős életet élsz, és ettől lesz olyan érdekes, izgalmas az életed. Végre történik veled valami.

7. Ugyanakkor az is lehet, hogy pont ez keserít el, mert te egészen csak a magadénak akarod a másikat, mert titokban utálsz osztozkodni... elképzeled, ahogy felvállaljátok a kapcsolatot és egy boldog pár lesztek. Talán már kérted is tőle. Talán esélyed is van arra, hogy így lesz, vagy el kell fogadnod, ami van, mert nem adhat többet. Neked bárhogy jó, mert szabályosan a rabja vagy.

8. De ha képtelen vagy arra, hogy elengedd, mert szereted – vagy mert olyan jó az ágyban - és kell neked.

9. Rettenetesen féltékeny tudsz lenni a másikra, mert az „övé".

10. A barátaid mind azt mondják hülyeség, hagyj fel vele, mert csak sérülni fogsz. „Úgy sem hagyja el érted". És úgy sejted, hogy igazuk van, de nem engedheted el.

11. És ha egyszer már átéltél egy ilyen kapcsolatot és véget ért, akkor talán tényleg meg is jártad a poklok poklát, hogy szakítottatok, mikor ő volt az, aki fényt csempészett az életedbe.

12. Volt már, aki a k betűs szóval illetet. Csak mert valakinek a szeretője vagy. Az eszébe se jut, hogy ez egy szerelemmel teli kapcsolat. Imádod, hogy senki sem tudja a hátteret, hogy miért mentél bele, vagy éppen mivel űztek bele, csak egyből mindenki lekázik. Bár, ha jobban belegondolsz, talán te is ezt tennéd a helyében. Ám ha minden olyan könnyű lenne és simán felvállalhatnátok a kapcsolatot, akkor azt tennétek és nem lennétek szeretők.

13. Egyesek lelketlennek tartanak. Nagyon is van lelked, ezért is van néha lelki ismeretfurdalásod, mit teszel.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben a Hold különböző színei szerint határozták meg az egyes személyiségtípusokat. Attól függően, hogy melyiket választod, megtudhatsz magadról néhány érdekes dolgot. Komoly felismerések lehetnek ezek. Felkészültél az igazság pillanatára? Akkor ne várj tovább, teszteld magad!

Tovább »
Idézd meg életedbe az egyetlen igaz szerelmedet! - Ikerláng varázs

Idézd meg életedbe az egyetlen igaz szerelmedet! - Ikerláng varázs

Bizonyára te is hallottál arról a misztikus és csodálatos szerelemről, amit az ikerláng szerelem képes adni. Talán már elszántan keresed is a másik feledet a világban, azt, akiből csak egy van. Ha egy csettintésre nem is varázsolhatja elő ez a mágia, de meghívhatja az életedbe, hogy mielőbb egymásra leljetek, hogy újra egyesüljetek és beteljesítsétek a sorsokat. Végezd el az ikerláng varázst, ha szeretnél mielőbb az egyetlen igaz szerelmeddel lenni!

Tovább »
Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Mindenkinek tanulnia kell a fejlődéshez és ehhez sokszor több életleckét is meg kell tanulnunk utunk során. Mindig azt, amire éppen szükségünk van, ami előmozdíthatja a fejlődésünket. A kérdés csupán az, hogy te vajon könnyedén tanulod meg ezeket a leckéket, vagy nagyon is nehezedre esnek és mindig küzdelmesek? Persze ez magától a leckétől is függ, de minden csillagjegy másképp áll hozzá! Tudd meg, hogy miként sajátítod el a személyes életleckéidet!

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép